Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Iar m`am victimizat?Asta e,ma apuca tremuratul cind le vad cum fumega pe toate topicele si impart rigle peste deste celor ce nu cad pe spate la adevarul detinut de ele.

Whatever happens don`t let go of my hand!

I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!

sarurile ,va rog!

Hannen tu esti atit d eorbita de furie cind vine vorba de unii useri(vad ca m-ai trecut cu consecventza pe toate listele tale negre,dar e ok,eu traiesc cu asta foarte bine)incit tu chiar NU VEZI(deci repet nu vezi nu ca nu vrei s avezi)ca se vorbeste despre musulmani radicali,extremisti,ceea ce mai pe intzelesul tau TERORISTI se numesc!

Deci asa cum am mai afirmat(si da mentzin pentru ca tu imi dovedesti d efiecare data lucrul asta)eu nu pot sa nu ma intreb daca tu vii si faci asemenea afirmatzii(in calitate d emusulman,practicant al Islamului)cum sunt oare extremnistii??????

Eu am gust amar rau d etot citind topicul asta,inca nu-mi puteam imagina ca mai sunt persoane care sa-l creada pe cel care a instigat la lupta popoarele musulmane in numele Jihadului,cel care se face responsabil de atirtea acte terosiste,cel care si-a asumat masacrul din 11 septembrie,cel care a amenintzat cu atacuri teroriste de atitea ori...un gen de martir!

Sai poate aici scriu cei care nu au TV?(ca e la moda si asta si se poarta).Putetzi cauta pe net...ispravile dec larate ale lui Osama!

editez sa-tzi spun ca am uitat sa-tzi "apreciez"semnatura!!!!Of,of si mey,mey1!!!!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Laura, mai bine ai face un split si ai pune unele mesaje la un ochi rade

"Ia uite draga, accept deplange soarta celor ce traiesc in mijlocul razboiului si afirma ca asta e teroare, auzi! Ce necitita! Mor de ras! Cum...a inceput Dr. WHO? Ma scuzati, revin imediat la discutii au argumentele mele documentate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Putetzi cauta pe net...ispravile dec larate ale lui Osama!

Dar ispravile politicii americane sustinuta democratic? Astea nu sunt etichetate la TV ca atare, nici secrete nu sunt ca sa ai o scuza ca nu le vezi...astea sunt misiuni, au si soldatii aia un job acolo.

In fine, si cu asta ma retrag...Nu e rau ca noi traim asa cum traim si ne bucuram de ce avem si ni se pare ca stilul nostru de viata ni se cuvine. Iar daca ochelarii de cal aduc un plus de confort...la dracu!...de ce nu?

Mergi la inceput

Accept,stii tu vorba aia cu "fiecare isi are soarta care-o merita"!(sincer cu riscul de-a supara rau si urit,dar noi romanii zau ca ne meritam si ne-am meritat soarta)

N-am pretentzia sa ma ...urmaresti ce scriu(n-o fac aia care ma au pe lista neagra)insa eu am precizat ca nu sunt de acord cu ceea ce face SUA!

Aici insa nu era vorba despre SUA ,era vorba despre uciderea celui mai mare terosrist declarat!

Dana

Mergi la inceput

N-am reusit sa intru pe niciun forum nemtzesc,am citit doar comentariile de pe yahoo insa n-am citit niciun comentariu in care sa fie criticata SUA pentru misiunea asta,n-am citit niciun comentariu in care Osama sa fie ridicat la rang de martir!(ma rog nici aici n-.a spus nimeni ca e martir insa cred ca mai bine de 50% dinm comentariile celor din Roamnaia in diorectzi asta s.a indreptat)

Chiar pozele prezentate in care Obama si staful lui urmareau cele intimplate,erau ale unor oameni aflatzi in stare de soc efectiv,Clinton este cea mai expresiva dintre totzi si fara drept d ecomentarii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!

In sfarsit vad si eu un protest!

Hannen, exagerezi rau de tot, sa stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Are si romanul un of, ca s-a dus americanul (si englezul si alte tari Nato) in tarile arabe avand ca interes petrolul. Of, daca ar avea si romanul o bucatica...

La nivelul macro ma intereseaza asa: ca in 2005 sotul meu a plecat la serviciu, cateva ore mai tarziu am deschis tv-ul ca sa descopar ca Underground a fost atacat, cu bombe. Hannen cu tot respectul (stii ca te plac) te rog nu imi contrazice dovezile, cctv (camerele cu inregistrarea) cu teroristii extrtemisti (islamisti) care au considerat ei ca viata oamenilor aia de la metrou nu are valoare. N-are sens sa zic cat de terorizata am fost pana am dat de sotul meu.

Am plans pt victimile atacurilor teroriste, la fel cum am plans si vazand pozele copiilor din Palestina care mor de inanitie datorita embargoului, si copiii din Libia, in fine, sunt o fire emotiva si plang mult la astfel de tragedii.

Insa ce am inteles a fost asta: ca daca maine incepe razboiul declarat pe fata in Anglia stiu cateva adaposturi, ma pot ascunde in paduri, munti (mai bine zis dealuri ca munti nexam in UK) cu copiii dupa mine incercand sa supravietuiesc. Caci STIU ca e razboi, mai am poate o sansa. In acelasi timp am inteles ca oamenii aia au intrat in twin towers la serviciu, fara sa stie ca e razboi, ca au intrat la London Underground fara sa stie ca e razboi, ca efectiv n-au avut CLVILII nici o sansa sa isi protejeze vietile.

Mai departe, daca ar fi dupa mine, ar trebui nenea Bush, Obama, Blair, Cameron, Bin Laden, Gadaffi, etc, sa se inchida frate intr-o camera si sa se detoneze si impuste pana le vine acru. Dar din nefericire se pare ca asta nu e posibil. Asa ca, intre lupta teroristilor extremisti pentru orice doresc ei sa lupte ascuns si perfid lovind direct in civili, copii, tati, mame, etc si lupta declarata a Nato impotriva terorismului (cu interesele lor adiacente) prefer omul normal care iti zice in fata:"bai frate, eu te atac!!" si omul ala de rand, are macar sansa sa INCERCE sa-si protejeze familia.

Si ca sa ma fac inteleasa: n-am nimic cu musulumanii, am chiar prietene musulumane aici. Chiar urmeaza sa ma mut langa o moschee si traiesc intr-un oras cu o comunitate mare de musulumani. Unii care doresc sa se integreze (si aici ma refer la socializare, vorbit limba etc) si altii care traiesc strict in comunitatile lor.

Insa am dreptul sa imi treaca fiori pe spinare cand vad masina politiei parcata in fata casei (pe aceeasi strada cu mine) in care locuieste o familie muslima iar sotia domnului, imbracat modern din cap pana in talpi, isi arata doar ochii, acoperita fiind in negru. Si culmea, fiorii nu-mi trec doar mie pe spinare, ci si prietenelor muslime (unele dintre ele se acopera pe cap doar) care s-au saturat de ponegrirea propriei religii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Are si romanul un of, ca s-a dus americanul (si englezul si alte tari Nato) in tarile arabe avand ca interes petrolul. Of, daca ar avea si romanul o bucatica...

Mai clar de atat nu se poate caracteriza opinia publica romaneasca :).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Laura, mai bine ai face un split si ai pune unele mesaje la un ochi rade

"Ia uite draga, accept deplange soarta celor ce traiesc in mijlocul razboiului si afirma ca asta e teroare, auzi! Ce necitita! Mor de ras! Cum...a inceput Dr. WHO? Ma scuzati, revin imediat la discutii au argumentele mele documentate..."

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Beren, Accept s-a legat de tine :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Beren, Accept s-a legat de tine :)).

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Da, am vazut. Dar zau, nu era nevoie de 20 de pagini pentru asta... :
Accept, romanii au o vorba care mi-a displacut de cand am auzit-o pentru prima oara: "capul plecat, sabia nu-l taie". Wheew.

Englezii au alta vorba din aceeasi perioada (cand sabiile erau subiecte active pe forumuri): "you can die from the sword even if you don't want one".

Nu are nici un sens sa spui "nu vreau razboi, de ce nu putem avea pace?". Pentru ca daca celalalt decide ca vrea razboi, atunci vei avea razboi. And you'd better get a sword, too.

Asa cum ti-a spus iileana, nu poti fugi de prezent si realitate in munti sau in basmele copilariei. Mai devreme sau mai tarziu, cineva cu sabia te va gasi si acolo. Si tare bine ar prinde un "scut" atunci...

Mergi la inceput