Osama Bin Laden e mort!
Raspunsuri - Pagina 40
ladyJ spune:
Off, Accept, imi pierd vremea cu tine. Mi-a murit speranta despre care-ti vorbeam
.
Merit totusi premiul I cu coronita ca am rezistat eroic pana in acest moment, in ´´dialog´´ cu tine, fara sa-mi pierd cumpatul.
Ma declar acum invinsa ![]()
Laura25 spune:
As paria pe faptul ca accept se distreaza pe rupte in spatele monitorului.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 As paria pe faptul ca accept se distreaza pe rupte in spatele monitorului. |
daca as pune acum poza care-mi vine-n minte citindu-te, pariu ca ai rade mai cu foc decat rade accept acum in spatele monitorului.
Sau ai plange de mila.
saskia spune:
Mi-e greu sa cred ca gata brusc economia americana s-a redresat ca Arnold in Terminator, pentru ca realitatea in Olanda e ca din 100 de investitori, 80 dintre ei primul lor pas e in directia China si Asia in general (si Germania la fel). Acum poate de-acolo din SUA, se vad altcumva lucrurile.
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui Laura25 As paria pe faptul ca accept se distreaza pe rupte in spatele monitorului. |
... din centrul ei de comanda.
hannen spune:
Eu nu cred ca se distreaza dar m`as bucura sa fie asa.Nu are rost sa`si faca nervi degeaba cu grupul celor cu stampila "stai jos,esti prost,n-ai citit nimic,esti incult/a" doar pt. ca nu impartasesti aceasi opinie cu dumnealor.Oribil!![]()
![]()
Cine stie mai bine de pe site`ul asta cu ce se maninca Islamul,ce inseamna musulman,stat islamic etc...decit denizel,andacos,Ingrid S si ladyJ?????Mai sunt vreo citeva dar asta`i fruncea.Le intrebati pe ele si va fac toba de Islam ,de geografie si istorie.Nu misca nika in lumea asta despre care sa nu stie grupul de mai sus,mai ales daca`i vorba despre musulmani si Islam.Si nu doar zvonuri,ele STIU chestii serioase,adevarul absolut!De unde?Din globul de cristal probabil.
Iar m`am victimizat?Asta e,ma apuca tremuratul cind le vad cum fumega pe toate topicele si impart rigle peste deste celor ce nu cad pe spate la adevarul detinut de ele.![]()
Whatever happens don`t let go of my hand!
I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!
blue eyes spune:
| citat din mesajul lui Laura25 As paria pe faptul ca accept se distreaza pe rupte in spatele monitorului. Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) off topic: ti-am luat-o inainte cu exact exact 6 ani. |
Laura, mai bine ai face un split si ai pune unele mesaje la un ochi rade
accept92 spune:
Pierzi. Nici sa zambesc nu mi-as permite vre-o data vorbind despre razboi. Cu toate astea nu prefer sa ma conving ca nu exista sau ca scopurile lui sunt nobile sau ca e raul cel mai mic.
Laura25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Pierzi. Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh |
Atunci, bine ca am ramas doar la stadiul de intentie.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Alexandra spune:
Daca n-ar fi fost petrolul...
-americanii n-ar mai fi murit de grija si drepturilor femeilor din lumea araba si ar fi stat pe fundul lor acasa
- musulmanii probabil nu se mai aruncau in aer sa omoare oameni nevinovati fiindca nimeni nu le-ar mai fi invadat tarile
-n-ar mai fi pasat nimanui de respectarea drepturilor omului in numele careia se incep razboaie
- tarile arabe, bogate din cauza petrolului, n-ar mai fi avut bani sa cumpere arme de la americani
Trebuie gasit urgent un inlocuitor pentru petrol, dar probabil nu exista interes in acest sens. Inceperea razboaielor a fost de multe ori in istorie o solutie pentru iesirea din criza economica, dar stiti vorba aia: ulciorul nu merge de multe ori la apa...