Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

wow, intru pe Dc si ce gasesc...Laura, slow down mama, ca pe bune ca si tu esti lipita de DC, rau de tot nu asa si serios, iei in balon pe oricine nu e de acord cu tine. Chiar crezi ca daca faci misto de cei care au o parere diferita de a ta, ii faci sa se razgandeasca?! Eu m-as gandi putin la asta.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Huh? La mine te-ai referit? Lipita de DC? Pai daca fusei in concediu? Tre sa-mi pierd si eu vremea cu ceva, nu? Fac politichie si ma dau cu mousu pe DC facand plecaciuni la replicile inteligente ale lui accept. Daca eu sunt proasta atunci nu inseamna ca ea e academiciana de renume mondial? Mai stiam noi pe una.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

AB_AC,da mey,daca intreb "unde a disparut avionul" si zimbesc dupa inseamna ca sunt vreo sadica ceva?Inseamna ca zimbesc despre tragedia de la 9/11?

Nu, inseamna ca esti naiva si gata sa accepti teoria conspiratiei pentru a nu-ti invinui fratii musulmani.
Citat:

Am ajuns rau de tot,da` rau de tot
Really?
Citat:
Eu simt cel mai bine frustrarea neputiciosului care incearca sa explice,si sa deseneze si caruia "lumea buna" i se kk in cap si in opiniile lui "ah,nemernicule ai zimbit cind ai pomenit de 9/11,ah criminalule ai facut din ochi cind am pomenit de o biserica detonata cu crestini in ea,ah satanistu dracu ai sughitat cind trebuia sa plingi" si tot asa.

Draga prietena (asa m-ai numit, o sa-ti intorc aprecierile pozitive)
nu explici ceea ce e necesar. Odata cu haina islamica ai preluat si conceptiile islamice si crede-ma, ti le stim prea bine. Nu e momentul sa ne uitam in trecut, dar ai niste mostre de gandire ce nu-ti fac cinste si ochelarii de soare pe care ti-i pui cateodata, nu-ti mascheaza incrancenarea din ochi.
Citat:
uite inca o monstra Nu m-ai casapit prin biserici (??), apropo, anul acesta a fost o explozie filmata din interior intr-o tara "democrata", in timp ce credinciosii crestini stateau si ascultau slujba...ai bunul-simt si nu mai glumi pe seama atentatelor unor bolnavi mintal care striga Allahu akbar langa oamenii raniti ce se tarasc afara din biserica. Nu pun filmul ca e cutremurator.

Cine sa va inteleaga doamnelor?Eu una nu reusesc.
Voi credeti ca aveati aceasi reactie fata de mine si mesajele mele daca nu imi stiati religia?
eu pun pariu ca nu.

Eu pun pariu ca da. Putin imi pasa ca esti hotentota sau japoneza sau orice, ideile conteaza, pentru mine ca esti convertita la Islam e totuna.

Citat:
Ingrid S,ai tu bunul simt si nu te mai lega de zilele mele si de zimbetele mele .Pt. ca indiferent de ceea ce crezi tu ,atentatele teroriste sau orice altfel de crima indiferent impotriva cui este produsa este singurul lucru din lume despre care nu as putea vreodata sa glumesc sau sa zimbesc.
Si cui crede si ma acuza de contrariu sa`i fie rusine.Si nu ma impresioneaza incercarile voastre de a ma discredita in fel si chip si de face din mine sursa raului in lume,eu stiu cum sunt si cine sunt pe cind voi nu aveti nici macar bunul simt sa ma lasati sa`mi trag sufletul.Trebuie sa va explic,si sa va explic,si sa va raspund si sa va confirm de ce nu pling si de ce nu`mi smulg parul si de ce am indraznit sa zimbesc...Am indraznit sa zimbesc de timpenii pe care unii inca le mai cred orbeste.Am indraznit sa zimbesc ca sunt inca care imi zic mie ca mint despre 9/11 ,de parca eu am cercetat si am ajuns la concluziile de mai sus.Eu mint,aia mint ,in schimb America va zice adevarul.
Am zimbit de incrincenarea ta si a lui denizel care ma tarie de guler sa`i zic ei neaparat "daca aia care fac si dreg sunt sau nu musulmani".Iote ca nu vreau !Si am vrut sa zimbesc de ura voastra,de isteriile voastre.Am voie?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Da draga, ai voie sa zambesti. Nu ca isteriile tale n-ar fi cel putin egale, daca nu superioare isteriiilor noastre, mai ales cand vine vorba de dusmanul pe care l-ai inghitit mestecat gata, evreul.
Citindu-te, nu pot intelege mereu cum functioneaza asta: m-am convertit la o religie si o iau cu totul, prieteni, dusmani, devin mai agresiva decat musulmanii nativi....hm, e un semn mare de intrebare. Ai ceva de dovedit Hannen amicilor tai, musulmanii?

Ceea ce ai scris pe forum imi demonstreaza ca nu vrei decat sa zaci in rolul de victima. Era atat de usor sa scrii ceea ce ai scris si dincolo, neee, lipsea drama, lipsea atitudinea de neinteleasa si suferinda, vai, ma luati peste picior etc...chiar n-are rost sa-mi pierd timpul cu tine, sincer, credeam ca esti o femeie hotarata, serioasa, m-am inselat.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Laura, serios, nu sunt de ieri de azi pe DC, stiu f bine cat postezi pe DC. Ce vreau eu sa spun e ca intotdeauna ai o atitudine superioara oricui, tu stii intotdeauna cel mai bine. Asa o fi, desi nu intotdeauna ai dreptate. Insa tu ai uitat de zicala "tonul face muzica". Felul tau autoritar si superior deranjeaza. de multe ori, chiar daca ai dreptate, deranjezi cu felul in care ii vorbesti celuilalt. Si crede-ma, multi se feresc sa-ti mai raspunda pt ca stiu ca daca intra in gura ta, nu-i mai scoate nimeni. Oamenii fug de conflictele cu tine din bun simt, nu pt ca ai dreptate. So, think about it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:

Laura, serios, nu sunt de ieri de azi pe DC, stiu f bine cat postezi pe DC. Ce vreau eu sa spun e ca intotdeauna ai o atitudine superioara oricui, tu stii intotdeauna cel mai bine. Asa o fi, desi nu intotdeauna ai dreptate. Insa tu ai uitat de zicala "tonul face muzica". Felul tau autoritar si superior deranjeaza. de multe ori, chiar daca ai dreptate, deranjezi cu felul in care ii vorbesti celuilalt. Si crede-ma, multi se feresc sa-ti mai raspunda pt ca stiu ca daca intra in gura ta, nu-i mai scoate nimeni. Oamenii fug de conflictele cu tine din bun simt, nu pt ca ai dreptate. So, think about it!

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Daca spui tu, asa o fi!

Neahhhh....Editez ca zau ca nu-si are sensul dar macar am aflat si eu ceva pe ziua de azi. Ca se tem oamenii de mine.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:

Ajutati-o pe Diana!

oh my...o fi deranjat-o Laura pe accept care ne exemplu de dialog civilizat, documentat.....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Daca revenim la subiecte (si nu mai discutam alti useri), lucurile stau cam asa:

- USA au reusit ceva remarcabil: l-au eliminat pe bin Laden si au inghesuit al-Qaeda intr-un colt;

- si-au marit impactul economic in lume, pe dos decat isi dorea bin Laden;

- au scos Afganistanul de sub Taliban si Irak-ul de sub Hussein;

- desi Ahmadinejad este un extremist periculos, exista semne ca segmente din societatea iraniana se opun politicii lui;

- schimbarile de putere din Egipt, Libia si Siria pot de asemenea duce la o reducere a sprijinului terorismului din regiune;

- vazuta in perspectiva razboiului rece, victoria strategica a USA fata de blocul de influenta sovietic este imensa: de la invazia din 1979, pana la Navy Seals operand cu succes in Afganistan si influenta americana in fostele republici sovietice din Asia.

Ce spune realismul geo-politic ca e mai bine de facut? Deplangerea disparitiei lui Hussein, bin Laden, Ghaddafi? Sau alianta cu o putere occidentala ale carei valori de "libertate, prosperitate si 'pursuit of happiness'", plus guvernare "by the people, for the people" le impartaseste si marea majoritate a populatiei RO? Avem nevoie de un sondaj ca sa stabilim asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Editorial New York Times: www.nytimes.com/2011/05/04/opinion/04friedman.html" target="_blank">"Adio, Geronimo".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fomalhauti,Pantera...nu stiu sincer ce se intimpla in lume!Nu cunosc adevarul nici macar 5% asa ca nu pot decit sa am banuieli.Cind banuieli despre fapte de astea grave a caror detalii nu se leaga deloc,cind pui intrebari carora nu ti se raspund,cind auzi acuze fara dovezi ,cind din toata nebunia asta devine clar cine are de pierdut si cine de cistigat ...ca omul normal,incep sa`mi pun intrebari. Cind oameni cu experienta,oameni de stiinta,politicieni incep sa(si) puna intrebari ...cind este evident ca ceva este putred in Danemarca...well,aleg sa am indoieli decit sa inghit nemestecat ceea ce imi spun politicienii lumii ca ar trebui sa inghit.

Ingrid S,ma poti caracteriza dupa cum poftesti,eu chiar stiu ce vreau sunt si hotarita si serioasa!Nu am nimic de demonstrat nimanui dintre musulmani,ci celor ca tine care si`au pus ochelarii de cal si care ma calcati in picioare pe mine de cite ori aveti ocazia.Ah,da iar m-am victimizat...defect de profesie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

accept,eu am inteles perfect ce vrei sa spui.Daca ar intelege toata lumea cum sta treaba cu cercul asta vicios ...banuiesc ca am iesi din el.Dar spune tu,nu`i mai usor sa te asezi la masa si sa`ti spui "noi formam aici lumea buna"????
Hai,da`mi te rog ultimul model de ochelari de sudor ,aia de cal au ajuns neeficienti,trebuie sa acopar cit mai mult adevar al "lumei bune".Daca mai citesc de citeva ori cit de oarbe suntem noi si cita dreptate imparte America prin razboaie in lumea toata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Editorial New York Times: www.nytimes.com/2011/05/04/opinion/04friedman.html" target="_blank">"Adio, Geronimo".

Excelent!

Mergi la inceput