Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Accept, tu esti naiva, serios. Cum mai, sa mergi in afganistan cu ´´voie buna, educatie si asistenta, ca sa aperi drepturile femeilor´´??? Tu crezi ca poti merge asa intr-o tara araba, cu zambetul pe buze , sa-i convingi pe aia mai tari de cap ca si femeile au drepturi?

Exista organizatii umanitare care ajuta femeile de acolo fara mare tam tam. O mare problema este acolo incidenta foarte crescuta a decesului la nastere...

http://afghanistanlife.com/

Primul filmulet.

Citat:

Americanii Nu au ca scop uciderea civililor din afganistan, nu asta e scopul. Pe cand scopul unui act terorist este acela de a ucide oameni simpli, cat mai multi, pentru a presara teama si panica. Si desigur, cu mult teatralism.
Vorbim asadar de lucruri diferite, inceteaza sa numesti soldatul american terorist. Definitia teroristului e alta.

Ucidere in sus, ucidere in jos. Cand oamenii aia atatea au de pierdut de la viata ca se arunca singuri in aer.

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Academiciano, ia da un search pe sfantul google ca tot stai cu mana pe mouse in lipsa de altceva si cauta cate organizatii umanitare americane si nu numai au mers acolo cu mii de ajutoare oferind ajutor in educatie, hrana, medicina si au fost primiti cateodata nu cu paine si sare cum iti spune tie neuronul blond ci cu pusca si violul!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hannen, eu te admir pt forta cu care iti aperi religia si semenii dar eu cred ca nu esti indreptata in directia corecta.
Ar trebui sa fii suparata foc pe cei care iti intineaza religia cu actiunile lor oribile care sunt dedicate aparent lui Allah si ne fac pe noi ceilalti sa ne tremure chilotii de cate ori vedem un nene cu barba si turban langa noi.
Si tu esti neindreptatita dar si noi, tu nu esti de vina ca ei sunt asa si nici noi, la urma urmei cu totii putem fii victimele lor so BL nu trebuie compatimit.

Adriana mami de Isabelle Marie - 7 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Accept, tu esti naiva, serios. Cum mai, sa mergi in afganistan cu ´´voie buna, educatie si asistenta, ca sa aperi drepturile femeilor´´??? Tu crezi ca poti merge asa intr-o tara araba, cu zambetul pe buze , sa-i convingi pe aia mai tari de cap ca si femeile au drepturi?

Exista organizatii umanitare care ajuta femeile de acolo fara mare tam tam. O mare problema este acolo incidenta foarte crescuta a decesului la nastere...

http://afghanistanlife.com/

Primul filmulet.

Citat:

Americanii Nu au ca scop uciderea civililor din afganistan, nu asta e scopul. Pe cand scopul unui act terorist este acela de a ucide oameni simpli, cat mai multi, pentru a presara teama si panica. Si desigur, cu mult teatralism.
Vorbim asadar de lucruri diferite, inceteaza sa numesti soldatul american terorist. Definitia teroristului e alta.

Ucidere in sus, ucidere in jos. Cand oamenii aia atatea au de pierdut de la viata ca se arunca singuri in aer.

Accept, cred ca te-ai pierdut putin in detalii. Incepi sa confunzi lucrurile si cu riscul de a ma face proasta, iti spun ca habar n-ai de ceea ce inseamna extremismul religios,habar n-ai de modul in care pot fi controlate masele needucate, bazandu-te strict pe nevoia de predictibilitate innascuta a omului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:

Incepi sa confunzi lucrurile si cu riscul de a ma face proasta, iti spun ca habar n-ai de ceea ce inseamna extremismul religios,habar n-ai de modul in care pot fi controlate masele needucate, bazandu-te strict pe nevoia de predictibilitate innascuta a omului.

Ai sarit in alt subiect in lipsa de argumente. Nu vorbeam despre cum se manipuleaza masele de oameni ca sa ai ocazia sa evaluezi cat habar am eu despre subiectul asta.

Cat timp acolo este razboi acele mase nu au cum fi altfel decat sarace si needucate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Incepi sa confunzi lucrurile si cu riscul de a ma face proasta, iti spun ca habar n-ai de ceea ce inseamna extremismul religios,habar n-ai de modul in care pot fi controlate masele needucate, bazandu-te strict pe nevoia de predictibilitate innascuta a omului.

Ai sarit in alt subiect in lipsa de argumente. Nu vorbeam despre cum se manipuleaza masele de oameni ca sa ai ocazia sa evaluezi cat habar am eu despre subiectul asta.

Cat timp acolo este razboi acele mase nu au cum fi altfel decat sarace si needucate.

Accept, io-s zen, pe mine nu ma enervezi atat de usor.
Prostia ma scoate din pepeni, ignoranta la fel. Dar am impresia ca tu te pui acum contra vantului(intr-o maniera amuzanta) din alte motive. Cel putin sper, speranta moare ultima

Asa, acum ce sa zic? Esti pe langa, rau rau de tot. Subiectul e acelasi, nu l-am schimbat, vezi tu, povestea islamului e lunga,tre sa o iei treptat ca daca arzi etapele nu mai intelegi nimic.

Mergi la inceput

ladyJ uita-te la Turcia si la parcursul ei. Pana la un anumit moment din istorie Turcia si tarile din orientul mijlociu se dezvoltau in acelasi ritm natural. Afirm ca in conditii de pace ar fi continuat sa se devolte fara diferenta intre ele. Totul tine de conjunctura. Nu exista populatii care se opun in mod natural evolutiei.

Mergi la inceput

Citat:

Subiectul e acelasi, nu l-am schimbat, vezi tu, povestea islamului e lunga,tre sa o iei treptat ca daca arzi etapele nu mai intelegi nimic.

Tu vrei sa scoti islamul vinovat. Si crestinii au fost la fel de manipualbili pe vremea cand erau saraci si needucati. S-au sacrificat si ei in numele religiei si inca o mai fac (nu neaparat cu pretul vietii, dar o fac). Nici de a ucide in numele religiei nu le-a fost jena. Nu ne diferentiaza nimic in esenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Citat:

Subiectul e acelasi, nu l-am schimbat, vezi tu, povestea islamului e lunga,tre sa o iei treptat ca daca arzi etapele nu mai intelegi nimic.

Tu vrei sa scoti islamul vinovat. Si crestinii au fost la fel de manipualbili pe vremea cand erau saraci si needucati. S-au sacrificat si ei in numele religiei si inca o mai fac (nu neaparat cu pretul vietii, dar o fac). Nu ne diferentiaza nimic in esenta.

Care-i crestinul care se detoneaza?

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

Esti proasta rau.

Citat:

Cacademiciano

Ce facurati fetelor? Va detonarati in plin centrul forumului taman cand era plin de vizitatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

wow, intru pe Dc si ce gasesc...Laura, slow down mama, ca pe bune ca si tu esti lipita de DC, rau de tot nu asa si serios, iei in balon pe oricine nu e de acord cu tine. Chiar crezi ca daca faci misto de cei care au o parere diferita de a ta, ii faci sa se razgandeasca?! Eu m-as gandi putin la asta.

Mergi la inceput