Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC
[Hannen sa zicem ca tu ai dreptate imaginile au fost filmate de israelieni numai ca sa faca rau musulmanilor. Dar tot israelienii au scris pe forumuri, au pus vorbele in gura oamenilor...Pe vremuri eram in Olanda care are o comunitate mare de musulmani. Ce bine ca au patit-o... era un sentiment pe care eu l-am vazut. Acel suras amuzat pe care-l afisezi si tu cand vorbesti de tragedia lui 9/11.

Incredibil de dezamagitor!Adica eu zimbesc amuzant(sau poate amuzata) cind vorbesc de tragedia lui 9/11.Te`ai gindit ca poate zimbesc de naivitatea celor care cred in varianta oficiala si care mi`ar da in cap daca n`as avea avantajul virtualului?Sau poate ca e un suris amar,nicidecum amuzant (ca ce`ar fi amuzant?doar sa fiu retardata mintal sa ma amuze ce s-a intimplat la 9/11 ,dar se pare ca pt. unii asa par daca isi pot inchipui ca zimbesc amuzant) trist ,constientizind densitatea minciunilor care ni s-a servit si constientizind efectul lor asupra inimilor si mintilor oamenilor?Efect perfect vizibil in atitudini precum a lui denizel,Ingrid S,andacos si altii?

Citat:

Lucrurile nu sunt complet clare si detalii vom sti de aici in zeci de ani, dar, dar realitatea e ca aceea parte din lumea musulmana care-i conservatoare si extremista lupta continuu contra valorilor democratiilor vestice. Ca aceasta parte reprezinta un procent ingrijorator din populatia musulmana. Ca au fost nenumarate atentate si ca vor mai fi.

As ride daca nu ar fi de plins,iaca inca o data dovada ca propaganda americana a reusit.
AB_AC,aveam pretentii pe cuvint.Mai ales ca tu erai aia care ai prezentat un alt unghi din care ar trebui privita problema (la celalalt topic)
Tu chiar crezi ca i`ar pasa cuiva din tarile Islamice de America si de libertatile sau de valorile lor democratice daca America nu si`ar baga coada in politica tarilor lor?
Tu vezi ce se intimpla acum in Middle East si North Africa?
Chiar nu stiu daca are rost sa continuu,sincer,sunt dezamagita.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Chiar mi`e lene sa scriu romane la ora asta ,dar vad ca mai sunt citiva timpiti care zic si ei cite ceva timpenii of course.
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/septembrie-anatomia-celei-conspiratii-istorie_0_28197795.html

Dar despre http://stj911.org/ ??Si ei is timpiti?
Si ca ei mai sunt,ah,numai timpiti pe lumea asta .Noroc cu cei care au vazut adevarul din prima.O mana de "talibani" de prin grotele Afganistanului sau de prin deserturile Arabiei saudite au aterizat in america cu gindul sa le deturneze citeva avioane in cladiri.Zis si facut!Exista vreun lucru mai simplu de atit?Si cica vorbim de tara cea mai cea ca tehnologie,aparare,servicii secrete...etc and so on.

De fapt toata apararea acestei tari era facuta impotriva altora. Imi aduc aminte de zborurile interne in US inainte de atentate. Am avut un soc. Fata de puricatul la granita US sau in Europa...in US era ca la autobuz. Cand schimbai avioanele iti luai valiza singur, mergeai 2-3 statii cu trenul aeroportului care se oprea pe langa parkinguri ii refaceai check-in-ul fara vreun control de securitate. In Florida faceai check in in afara aeroportului...pe trotuar zau asa. M-a socat! Pana si pe mine m-a dus capul sa fac o comparatie si sa ma intreb de ce.
Raspunsul e ca exact in integrarea demna de invidiat a emigrantilor si patriotismul ... ideea ca un american sa faca ceva contra US a fost un soc pentru multi. In Europa sa-ti injuri tara e ceva pe care-l auzi destul de des.

Si si dupa atentate securitatea interna americana a ramas mult mai umana si mai intelegatoare decat cea europeana sau cea de la frontierele US.
Asa ca pe mine nu ma mira deloc. Iar bin Laden nu era din grota. Nici dpdv tehnic si nici financiar.
De fapt neputand controla mintile oamenilor cele mai periculoase celule teroriste sunt cele mici cu arme necoventionale a caror acumulare nu trezeste suspiciuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:

Aka e normal sa urmareasca live un lucru sensibil. Orice iesea prost devenea responsabilitatea presedintelui. Asa ca da bine ca n-a citit povesti si a stat cu ochii acolo sa zica ceva in caz de nevoie. Daca ar fi ridicat bin Laden mainile sus, daca ar fi urlat nu ma ucideti.... sau eu nu-s bin Laden... sau ar fi scos douj de ostatici din maneca, ... cine trebuia sa dea ordine? Seful armatei, nu?

Daca lucrurile s-ar fi petrecut cu incetinitorul, Obama ar fi putut spune ceva dar, sunt 100% sigur ca Obama nu mai avea nici un control asupra operatiunii din momentul in care a fost declansata la ordinul sau. Deci nu se justifica "uitatul" la executarea inamicului. America a juns la un grad inalt din punct de vedere tehnologic incat sa isi permita asemenea extravagante. Sa te uiti live la un om care moare e cam mult. Poate Obama si-a imaginat ca e un film cu Norris cu happy end. Si a fost dupa cum bine stim. Teroristii ar putea fi eliminati numai daca dispare cauza.

Hanen, un sfat prietenesc: de ce le chinui colegele noastre care se zbat sa scoata de la tine ceva, orice: o lacrima dupa Bin Laden, un atasament fata de teroristi ..orice. Scoate si tu de sub burka o bombitza si da-o la bazar.Licitez si eu!

Minte, inima si literatura

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:

AB_AC,aveam pretentii pe cuvint.Mai ales ca tu erai aia care ai prezentat un alt unghi din care ar trebui privita problema (la celalalt topic)
Tu chiar crezi ca i`ar pasa cuiva din tarile Islamice de America si de libertatile sau de valorile lor democratice daca America nu si`ar baga coada in politica tarilor lor?

Nu ca ar avea AB nevoie sa-i sara cineva in ajutor, dar ea a aratat ca poate sa inteleaga si alt punct de vedere.
Tu esti cea care dezamagesti, pentru ca eu am crezut ca si tu poti face acelasi lucru. Postarile tale de la subiectul asta m-au convins ca nu este deloc asa.

Mergi la inceput

Indiferent de cite argumente s`ar aduce,ce s-a intimplat la 9/11 NU s-a explicat nici pe departe.Povestea este plina de gauri si de minciuni!
Si ca tot am ajuns la discutia asta,am mai intrebat dar ca de obicei,degeaba.Cum se explica ca avionul Boeing care a lovit Pentagonul NU a fost gasit?Nu exista nicio bucata de metal din el,niciun pasajer,niciun bagaj!Cum se explica gaura facuta de un avion de 100 de tone aratind de marimea unei rachete,adica mult mai mica in comparatie cu avionul.Cum se explica ca un avion sa fi aterizat la Pentagon fara sa lase nici macar o urma ,fara sa`si piarda reactoarele ,fara sa distruga casele,stilpii telegrafici etc.. din jur.Dar mai presus de toate,cum ziceam,unde`i avionul????????L-a inghitit bau-baul?
Despre cel prabusit in Shanksville,unde sunt pasagerii?Peste 3000 de oameni au pierit in aceste atentate fara sa fi lasat nici macar o urma,o picatura de singe,o monstra DNA.Cum se explica?

Cum se explica ca faptasilor le`au cazut pasapoartele la locul faptei?Le`o fi cazut din avion?Tu ce zici?

Sau cum se explica ca nu stiu citi dintre ei sunt in viata,traiesc in diferite tari si culmea profeseaza la piloti ai diferitelor linii aeriene?
Sau cum se explica caderea cladirilor care NU au fost lovite de niciun avion.

Desi inginerii care au lucrat la construirea WTC sustin ca este imposibil ca turnurile sa se fi daramat doar fiindca au fost lovite de un avion,desi chimisti ,fizicieni ..au descoperit substante folosite in demolari controlate ...desi persoane care au fost acolo,militari ,pompieri spun ca au auzit explozii ,care explozii se vad clar,cu ochiul liber...desi totul e impotriva firii si a logicii ...iaca`ta concluzia mapamondului,musulmanii lui si cu Bin Laden au facut`o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hannen, ca sa pot comenta ce spui tu pe DC ar trebui sa umblu pe tot netu asta si sa fac fisa de autor? Nu crezi ca-mi ceri cam mult?
Adevarul e ca te-am gasit de curand pe un site (cautam o anumita chestie despre islam), da' nu am avut norocul (lui Ingrid) de a te vedea contrazicand ce spui pe DC si l-am inchis definitiv (edit: nu l-am inchis din cauza ta, ci din cauza ca discutiile de acolo nu erau tocmai genul meu de lectura).

Si, fiindca iar ai inceput cu minciuna uriasa a lui 11 septembrie, pun si eu intrebarile mele exasperante (pana si eu m-am plictisit de ele): da' aia care urla pe strazile Europei ca vor sa ne casapeasca nu sunt cumva tot musulmani?
Da' aia care macelaresc crestinii in tarile islamice nu sunt tot musulmani?
Da' aia care distrug tot ce nu e musulman din tarile islamice (marturii ale altor civilizatii care au existat pe acele terirorii, de pilda) nu tot musulmani sunt?
Da' aia care se arunca in aer in piete publice nu sunt musulmani?
Vorbesti de parca niciodata vreun musulman n-a omorat vreo musca si i s-a pus pata pe ei lumii asteia oarbe si care nu intelege nimica...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:

Nu ca ar avea AB nevoie sa-i sara cineva in ajutor, dar ea a aratat ca poate sa inteleaga si alt punct de vedere.
Tu esti cea care dezamagesti, pentru ca eu am crezut ca si tu poti face acelasi lucru. Postarile tale de la subiectul asta m-au convins ca nu este deloc asa.

Lume multa, oameni putini

Ramona,
eu am obosit sa fiu tinta ironiilor si a batjocurii anumitor useri de pe DC.Daca ai ceva clar de intrebat,intreaba.Daca vrei sa dialoghezi cu mine si nu ai intentia sa`mi rastalmacesti vorbele,te rog.
Daca esti draguta sa`mi explici ce ai asteptat de la mine si in ce fel te`am dezamagit,poate pot sa`mi rascumpar greseala.
Dar nu cred ca ma poti acuza de dezamagiri si alte cele,sunt si eu om si cred ca ai citit cam orice topic pe unde am fost rastignita in public.Cred ca am motive destule sa stau cu unghiile scoase.Printre atitia admiratori ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

asta cu urmaritu' live ma duce cu gandu' la executarea pedepsei cu moartea la americani unde li se ofera posibilitatea rudelor victimelor sa priveasca cum se sfarseste criminalu'. poate si obama & co au urmarit executia din motive asemanatoare, ei reprezentand familiile victimelor lu' osama. si osama a fost condamnat la moarte, condamnare executata. chiar daca pe teritoriu' altei tari, in timp de pace, chiar daca si in pakistan ii valabila legea "captureaza, nu omari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:

Citat:
[Hannen sa zicem ca tu ai dreptate imaginile au fost filmate de israelieni numai ca sa faca rau musulmanilor. Dar tot israelienii au scris pe forumuri, au pus vorbele in gura oamenilor...Pe vremuri eram in Olanda care are o comunitate mare de musulmani. Ce bine ca au patit-o... era un sentiment pe care eu l-am vazut. Acel suras amuzat pe care-l afisezi si tu cand vorbesti de tragedia lui 9/11.

Incredibil de dezamagitor!Adica eu zimbesc amuzant(sau poate amuzata) cind vorbesc de tragedia lui 9/11.Te`ai gindit ca poate zimbesc de naivitatea celor care cred in varianta oficiala si care mi`ar da in cap daca n`as avea avantajul virtualului?

Da mey... unde o disparut avionul... si zambesti. N-as da nimanui in cap dar as iesi din camera. Indiferent ce as crede pe mormantul unora nu ma amuza vreo teorie. E deplasat.

Citat:

Citat:

Lucrurile nu sunt complet clare si detalii vom sti de aici in zeci de ani, dar, dar realitatea e ca aceea parte din lumea musulmana care-i conservatoare si extremista lupta continuu contra valorilor democratiilor vestice. Ca aceasta parte reprezinta un procent ingrijorator din populatia musulmana. Ca au fost nenumarate atentate si ca vor mai fi.

As ride daca nu ar fi de plins,iaca inca o data dovada ca propaganda americana a reusit.

Hannen ce tu nu intelegi este ca eu nu scuz violenta nici unei parti. Ce se intampla acum in Orientul Mijlociu este o manipulare a dorintelor de libertate firesti catre ceva care place vestului. Pararea mea e ca se vor alege cu niste state profund islamice de or sa regrete tiranii actuali.

Da Hannen, eu am zis si o repet cum ca vestul are o mare responsabilitate in necazurile de acum ale Orientului Mijlociu. Si ar fi bine sa incerce sa repare lucrurile.
Dar asta nu justifica atentatele impotriva nevinovatilor. Sa ucida sefii de state, guvernele, parlamentele nu amaratii care la 9 terminasera de curatat birourile sau pregateau cafeau sefului sau care la 8 mergeau cu metroul la vreun job amarat.
Asta spun si copiilor mei. Daca cineva iti face un rau, nu faci si tu altora si nici nu raspunzi la rau cu rau.

Se poate sa privesti dincolo de raul actual inainte. Se poate gandi pozitiv si cand toti sunt pe tine sa te stranga de gat... . Nici o putere nu-i eterna. Si rusii au o mare responsabilitate in Europa de Est si Federatia are una si cu Cernobalul. Nu si-au asumat-o si nici nu si-o vor asuma. Si ce.... trebuie sa le punem bombe? Nu... si bine au facut toate acele state estice ca s-au concentrat cum sa iasa de sub jug si cum sa ajute la stabilirea unei puteri mai umane decat Maica Rusie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Si inca ceva,daca eu vin aici si zic ce ai citit tu pe alte forumuri,care crezi ca ar fi reactia celorlalte doua bune prietene ale mele (nu fi trista,tu esti prima),denizel si andacos?
eu pun pariu ca dupa ochi dati peste cap ar incepe misto`ul si bascalia la adresa mea "vai de ei ,saracii musulmani nevinovati si neintelesi de nimeni,neiubitori de violenta ...lua-i-ar dracu de casapitori de crestini!"
Nu asa ati reactiona ?De fapt nu ati rezistat si m`ati luat si aici de guler ca v`am casapit prin biserici si manastiri.Eu,personal.

Tristetile mele n-au legatura cu tine. Macar acest lucru sa-l lamuresc, ca de altele ai tu grija, vad.
Ca te citesc, nu te citesc pe tine, intru din cand in cand pe forum ca sa mai vad ideile criminale ale unor viermi ce scapa nebanati si scapa si de gura binevoitoare a unor fete ca tine...nici o reactie.
Si asa am ajuns si la subiect, dar faptul ca gandesti ok in unele cazuri, nu inseamna ca ai dreptate in restul, mai gandeste-te.

Nu m-ai casapit prin biserici (??), apropo, anul acesta a fost o explozie filmata din interior intr-o tara "democrata", in timp ce credinciosii crestini stateau si ascultau slujba...ai bunul-simt si nu mai glumi pe seama atentatelor unor bolnavi mintal care striga Allahu akbar langa oamenii raniti ce se tarasc afara din biserica. Nu pun filmul ca e cutremurator.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput