Osama Bin Laden e mort!
Raspunsuri - Pagina 27
Ingrid S spune:
Hannen, ti-e rusine sa recunosti ca bin laden era un terorist si ca a facut numai rau musulmanilor de pretutindeni? Eu doar ma mir, aici scrii ceva, pe alt forum iti asumi curajos cele spuse de mine mai sus. Sau noi suntem kafir si nu meritam sa stim ce crezi tu cu adevarat?
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
hannen spune:
Cum ziceam,tot amarul ala de "nebuni" care "keep barking at the moon" despre ciudateniile atacurilor teroriste...sunt niste nebuni cu diplome (nu de nebuni evident,cu studii inalte si diverse)
Andreas von Bulow: Ca prima reactie, am fost si eu ingrozit de aceste atentate. Dupa ce a trecut primul soc, mi-am pus imediat intrebarea “Cui bono?” (Cine beneficiaza de acestea? - intrebare esentiala; in investigatiile criminalistice). M-am intrebat cui i-ar aduce profit aceasta actiune inspaimantatoare si in acelasi timp spectaculoasa. Raspunsul meu bine documentat si argumentat este urmatorul: atentatele din 11 septembrie dauneaza cauzei islamice, dar serveste intereselor celor care fac propaganda pentru lupta impotriva lumii islamice de ani de zile. Un prim argument: aproape in acelasi timp cu imaginile avioanelor lovind turnurile World Trade Center au fost difuzate de televiziuni imagini cu grupuri de palestinieni bucurandu-se, chipurile, datorita loviturii date. Difuzarea acestor imagini a fost atat de bine sincronizata incat a ridicat intrebarea unei propagande bine organizate.
Si de fapt, cateva zile mai tarziu, citeam intr-un comunicat al fostului adjunct al primarului Ierusalimului ca o echipa a Ministerului Apararii israeliene a filmat acele imagini dupa ce a distribuit in prealabil dulciuri persoanelor care se aflau intr- o piata araba. Rasul acestor oameni nu avea deci nimic de-a face cu inspaimantatorul atentat, dar, intr-un interval de cateva secunde, a traversat Atlanticul, ajungand in studiourile de televiziune ale Statelor Unite. O performanta de prim plan.
Pt. cine nu stie cine`i Andreas von Bulow
http://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_von_B%C3%BClow
Sau Michael Meacher http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Meacher
Sau Steven E. Jones http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_E._Jones
concluzia e una singura ,toti cei care nu inghit varianta oficiala sunt niste tembeli.Iaca eu prefer sa cred niste oameni de stiinta,politici &co care se indoiesc de ceea ce ne-a fost servit ca varianta oficiala indiferent de citi ochi peste cap dau si cite spume fac iubitoarele de musulmani de pe DC.![]()
Whatever happens don`t let go of my hand!
AkaManah spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
OMG!!!!! Ti-ai lasat logica pe camp, Aka? Egoismul te forteaza sa scrii lucruri aiuristice, CUM sa iei tu, mai, apararea unui terorist notoriu, doar pentru ca ´´tie personal nu ti-a facut nimic´´?????? Te dezgusta metodele liderilor americani, zici. Asta da, te dezgusta, dar pot sa intreb de ce? ASTA ti s-a intamplat TIE personal? ![]() Nu contesti faptul ca bin laden merita ucis, dar te dezgusta metoda..Cum ar fi trebuit sa procedeze ? Sa-l bata pe bin laden pe umar si apoi il fi intrebat frumos daca-i de acord cu descantece si ritualuri de magie alba, sa-si dea duhul natural si lin? ![]() Sa va fie rusine! Si fortati-va, macar cand scrieti pe forum, sa aduceti argumente, nu doar insiruiri de cuvinte fara noima sub valul ´´echilibrului´´, ca nu v-a rugat nimeni sa faceti voi ´´dreptate dumnezeiasca´´. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Mda, trezirile astea cu fundul la vest nu sunt bune!
Daca citeai mai atenta printre vinisoarele de pe globul ocular ai fi vazut ca am fost socat de faptul ca au urmarit live operatiunea si nu de faptul ca BL a fost impuscat. Si da Bin Laden ma lasa total indiferent. Boc imi pare mult mai periculos.
Si, apropo, sa iti fie tie rusine...asa aiurea.

Minte, inima si literatura
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
hannen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingrid S Hannen, ti-e rusine sa recunosti ca bin laden era un terorist si ca a facut numai rau musulmanilor de pretutindeni? Eu doar ma mir, aici scrii ceva, pe alt forum iti asumi curajos cele spuse de mine mai sus. Sau noi suntem kafir si nu meritam sa stim ce crezi tu cu adevarat? Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |

Aaaaaah,deci ma citesti!Ma bucur!Atunci de nu`i zici tu dragei tale prietene denizel ce cred eu despre B.L?De ce o lasi sa-si dea cu stingul in dreptul ca de obicei?Despre ce am bolduit mai sus ,eu cred ca in subiectul de fata nu am exprimat nicio o opinie ,nici pro nici contra despre B.L.
Asadar de ce sariti la concluzii pripite?Doar pt. ca numai asa puteti "dialoga" cu mine?Eu zic una,voi nascociti alta ..si tot asa(nu?)
ocebine spune:
Tot din Wiki despre von Bulow:
Despre carte
"The author admitted that much of the material came from the Internet and discharged the burden of proof by claiming that it was for the American government to refute the allegations rather than for him to prove them.[6] This produced anger among authors using more conventional journalistic methods: "The line in the sand is when respectable media and publishers start serving up fiction as truth," was the response of Oliver Schrom (whose study of the 9/11 attacks pointed the finger at intelligence failures, rather than a more spectacular claim of CIA complicity)".[4]
Deci eu pot spune orice bazaconie, si tu trebuie sa-mi demonstrezi ca eu nu am dreptate...nicidecum eu sa ma documentez si sa prezint un adevar.
Asa jurnalism, mai rar!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
hannen spune:
Si inca ceva,daca eu vin aici si zic ce ai citit tu pe alte forumuri,care crezi ca ar fi reactia celorlalte doua bune prietene ale mele (nu fi trista,tu esti prima),denizel si andacos?
eu pun pariu ca dupa ochi dati peste cap ar incepe misto`ul si bascalia la adresa mea "vai de ei ,saracii musulmani nevinovati si neintelesi de nimeni,neiubitori de violenta ...lua-i-ar dracu de casapitori de crestini!"
Nu asa ati reactiona ?De fapt nu ati rezistat si m`ati luat si aici de guler ca v`am casapit prin biserici si manastiri.Eu,personal.
denizel spune:
| citat din mesajul lui ocebine http://religion.blogs.cnn.com/2011/05/02/muslim-world-had-soured-on-bin-laden-since-911/ http://religion.blogs.cnn.com/2011/05/02/opinion-for-muslims-a-reason-to-rejoice/ |
Le-ai mai pus si ieri, din pacate (sau din fericire) nu au fost citite :).
hannen spune:
Chiar mi`e lene sa scriu romane la ora asta ,dar vad ca mai sunt citiva timpiti care zic si ei cite ceva timpenii of course.![]()
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/septembrie-anatomia-celei-conspiratii-istorie_0_28197795.html
Dar despre http://stj911.org/ ??Si ei is timpiti?
Si ca ei mai sunt,ah,numai timpiti pe lumea asta .Noroc cu cei care au vazut adevarul din prima.O mana de "talibani" de prin grotele Afganistanului sau de prin deserturile Arabiei saudite au aterizat in america cu gindul sa le deturneze citeva avioane in cladiri.Zis si facut!Exista vreun lucru mai simplu de atit?Si cica vorbim de tara cea mai cea ca tehnologie,aparare,servicii secrete...etc and so on.
AB_AC spune:
| citat din mesajul lui hannen Cum ziceam,tot amarul ala de "nebuni" care "keep barking at the moon" despre ciudateniile atacurilor teroriste...sunt niste nebuni cu diplome (nu de nebuni evident,cu studii inalte si diverse) Andreas von Bulow: Ca prima reactie, am fost si eu ingrozit de aceste atentate. Dupa ce a trecut primul soc, mi-am pus imediat intrebarea “Cui bono?” (Cine beneficiaza de acestea? - intrebare esential#259; in investigatiile criminalistice). M-am intrebat cui i-ar aduce profit aceast#259; actiune inspaimantatoare si in acelasi timp spectaculoasa. Raspunsul meu bine documentat si argumentat este urmatorul: atentatele din 11 septembrie dauneaza cauzei islamice, dar serveste intereselor celor care fac propaganda pentru lupta impotriva lumii islamice de ani de zile. Un prim argument: aproape in acelasi timp cu imaginile avioanelor lovind turnurile World Trade Center au fost difuzate de televiziuni imagini cu grupuri de palestinieni bucurandu-se, chipurile, datorita loviturii date. Difuzarea acestor imagini a fost atat de bine sincronizata incat a ridicat intrebarea unei propagande bine organizate. Si de fapt, cateva zile mai tarziu, citeam intr-un comunicat al fostului adjunct al primarului Ierusalimului ca o echipa a Ministerului Apararii israeliene a filmat acele imagini dup#259; ce a distribuit in prealabil dulciuri persoanelor care se aflau intr- o piat#259; araba. Rasul acestor oameni nu avea deci nimic de-a face cu inspaimantatorul atentat, dar, intr-un interval de cateva secunde, a traversat Atlanticul, ajungand in studiourile de televiziune ale Statelor Unite. O performanta de prim plan. Pt. cine nu stie cine`i Andreas von Bulow http://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_von_B%C3%BClow Sau Michael Meacher http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Meacher Sau Steven E. Jones http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_E._Jones concluzia e una singura ,toti cei care nu inghit varianta oficiala sunt niste tembeli.Iaca eu prefer sa cred niste oameni de stiinta,politici &co care se indoiesc de ceea ce ne-a fost servit ca varianta oficiala indiferent de citi ochi peste cap dau si cite spume fac iubitoarele de musulmani de pe DC. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen sa zicem ca tu ai dreptate imaginile au fost filmate de israelieni numai ca sa faca rau musulmanilor. Dar tot israelienii au scris pe forumuri, au pus vorbele in gura oamenilor...Pe vremuri eram in Olanda care are o comunitate mare de musulmani. Ce bine ca au patit-o... era un sentiment pe care eu l-am vazut. Acel suras amuzat pe care-l afisezi si tu cand vorbesti de tragedia lui 9/11.
Cat despre ce cred unele personalitati... In fine dupa cel vad pe D Trump si pe altii cum se pun la cale legi ca sa sfarseasca cu un certificat de nastere... ma indoiesc profund de inteligenta unora si nu dau credit nimanui doar pentru ca e un om cunoscut publicului, are bani sau o functie. Ce tu o crezi pe Palin? Ce nu era guvernatoare?
Lucrurile nu sunt complet clare si detalii vom sti de aici in zeci de ani, dar, dar realitatea e ca aceea parte din lumea musulmana care-i conservatoare si extremista lupta continuu contra valorilor democratiilor vestice. Ca aceasta parte reprezinta un procent ingrijorator din populatia musulmana. Ca au fost nenumarate atentate si ca vor mai fi.
Aka e normal sa urmareasca live un lucru sensibil. Orice iesea prost devenea responsabilitatea presedintelui. Asa ca da bine ca n-a citit povesti si a stat cu ochii acolo sa zica ceva in caz de nevoie. Daca ar fi ridicat bin Laden mainile sus, daca ar fi urlat nu ma ucideti.... sau eu nu-s bin Laden... sau ar fi scos douj de ostatici din maneca, ... cine trebuia sa dea ordine? Seful armatei, nu?
AnaMaria logica si teoriile conspirationiste nu merg mana in mana...
ladyJ spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui AkaManah
Mda, trezirile astea cu fundul la vest nu sunt bune! Daca citeai mai atenta printre vinisoarele de pe globul ocular ai fi vazut ca am fost socat de faptul ca au urmarit live operatiunea si nu de faptul ca BL a fost impuscat. Si da Bin Laden ma lasa total indiferent. Boc imi pare mult mai periculos. Si, apropo, sa iti fie tie rusine...asa aiurea. ![]() Minte, inima si literatura "Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
Invarte-o cat poftesti. Ramane interesant faptul ca urmarirea evenimentelor de catre oficialii americani te-a socat mai cu foc decat crimele asupra oamenilor nevinovati, ca doar vorba aia, tie bin laden nu ti-a facut nimic

A-ti fi rusine chiar si-n al doispelea ceas de ceva ce ai spus sau facut, este o dovada a faptului ca gandesti(inca), chiar daca o faci cu o oarecare intarziere. Cu alte cuvinte, a-ti fi rusine este de bun augur.
Ca doar ni se intampla tuturor sa spunem tampenii sau sa avem intr-o oarecare zi mintea mai ´´odihnita´´. Important e sa ne revenim.:-)