Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

In plus, eu sint absolut convinsa ca 9/11 a fost "necurat". Daca erau asa de inversunati, extremistii islamisti mai puneau la cale cinshpe atacuri cu bomba asupra SUA de atunci pina azi. Pe cind ei s-au "potolit" brusc, si-au facut numarul de victime/deceniu, sau ce?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisigri,dar restul atentatelor teroriste(vezi cel din Spania,din Tahailanda etc)din restul lumii ...chiar nu s epun la socoteala?

Voua chiar vi s epare asa ..."un mizilic"ceea ce au facut teroristii la 11 septembrie?
Oare cum atzi fi vazut situatzia daca erau sotzii/tatzii/mamele sau copii vostri acolo?

Bineintzeles ca nici nu-mi inchipui ca odata cu uciderea lui Bin Laden,atentatele terosriste se vor incheia(chiar In Germania e ceva de genul alarma terorista momentan)ba din contra ma astept la ceva sa demonstreze ca "raul niciodata nu piere"!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Nu am mai ras de mult atata cand am citit stirea! Au confundat 2 Mai cu 1 Aprilie!

Azi am luat a 2-a portie de ras, pai are Osama certificat de nastere, buletin si alte alea? Acu si Trump e pus pe sotii, vrea certificat din SUA? Cumva va trebui sa fie certificat de deces de terorist?

Astept mai departe numerologii sa comenteze asupra semnificatiei 05 02 2011 ca aia de la 911 a fost simpla, a citit-o toata lumea. Dar cum sunt nerabdatoare, hai sa incerc eu una: 5+2+2 11 => alta forma de 911, da' adicaltea acu au demontat mitul!

Asta inseamna ca razboiul contra terorii nu mai exista, trupele se intorc acasa. Oare in somajul si situatia economica pe care o au ce o sa faca cu respectivii soldati care se intorc acasa? Oare soldatii aia o sa stea linistiti primind probabil o suma modica, daca o vor primi si pe aia? Sau te pomenesti ca i ivor trimite pe diverse fronturi minore de genul Egipt, Libia samd?

Dat fiind ca bugetul SUA e varza, datoria publica la fel, ratingul de tara al SUA a fost scazut, eu cred ca ni se pregateste ceva maret !

Vin extraterestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

OanaP de asta mi-e frica si mie. SUA nu o sa accepte asa usor caderea. O sa faca ceva sa iasa din rahat, dar tare mi-e teama ca o sa fie ceva extrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Eu nu pricep alta chestie.
Dupa ce i-au luat gitul lui BL si "victimelor colaterale" (si aici banui ca daca era asa bine orchestrata operatiunea, nu mai erau atitea victime colaterale, ca nu cred ca oamenii aia se plimbau cu pistolu' si buzduganu' la briu prin casa, mereu), Interpolul (si nu numai) a anuntat ca trebuie sporita vigilenta pentru ca se asteapta la atacuri teroriste, inclusiv in Europa.
Acu ma intreb eu: de ce ma baga pe mine, civil european (si poate daca as sta in alta tara decit Romania as avea mai multa dreptate sa ma pling) , in rahatul americo-petrolo-islamist?
adica de ce ar trebui sa aplaud eu ca americanii l-or omorit pe BL, daca pina sa faca asta nu ma ameninta nimeni ca imi da cu bomba-n cap?

In plus, eu sint absolut convinsa ca 9/11 a fost "necurat". Daca erau asa de inversunati, extremistii islamisti mai puneau la cale cinshpe atacuri cu bomba asupra SUA de atunci pina azi. Pe cind ei s-au "potolit" brusc, si-au facut numarul de victime/deceniu, sau ce?

Am citit cu rabdare cele 10 pagini de postari si desi mi-am propus sa tac, asta chiar ca le depaseste pe toate.
Tu chiar crezi in chestiile astea pe care le-ai scris???????????????????

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Zilele astea cu ajutorul spuselor lui Isarescu si post-it-urilor de pe acest site am inteles cu adevarat ce e aia sustenabil.

In firma unde lucrez exista o mare nedumerire cu privire la acest cuvant care nu exista in DEX. Daca nu exista in DEX, el de fapt nu exista (asta in primul rand), daca el nu este inteles, atunci este o gogomarla scornita de occidentalii astia care vor sa ne inrobeasca si sa ne ia femeile si sa ne batjocoreasca copii (apropo astea sunt mentalitati vehiculate intr-o multinationala). Parca as trai in evul mediu.

Sustenabil printre altele inseamna acceptarea faptului ca lucrurile nu pot creste la infinit (cresterea cifrei de afaceri, cresterea profitului, cresterea, cresterea, cresterea...). Sustenabil inseamna echilibru, daca exista crestere apoi sa fie normala si reala.

Sustenabil inseamna sa demontezi tot soiul de lucruri false, intre care cred ca cel mai simplu lucru ar fi hoax-urile. Cele mai aiurea sunt legate de a demonta bubble-urile de la bursa, ele se vor regasi in crize. Iar cu cat se vor lasa mai greu speculatorii, cu atat criza va fi mai lunga. Nu de razboaie imi e teama (cel putin la noi, Romania sau UE) pentru ca vina ar fi a conationalilor care se lasa angrenati in astfel de lucruri, in faptul ca vor da curs invitatiei la haos a SUA.

Ma ingrijoreaza criza ce va sa vina. Mai ales ca deja vorbesc despre una planificata. Daca despre criza care tocmai s-a linistit (prefer sa folosesc acest termen) multi intuiesc ca a fost generata constient, despre urmatoarea se va sti constient ca vine. In criza asta a prevalat conceptul "nu ma afecteaza pe mine, ca atare ma doare in cot", dar daca suntem maturi in urmatoarea criza ne vom ajuta reciproc altruist si nu mercantil. Oricum, criza se va termina abia cand vom ajunge sa avem aceasta atitudine, cu cat devenim altruisti mai repede cu atat criza va trece mai repede.
Apoi dupa criza nu trebuie sa revenim la vechile obiceiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da, chiar cred.
in inocenta mea (numiti-o cum vreti) faptul ca traiesc in RO era un fel de garantie; chiar nu vad de ce s-ar grabi teroristii sa vina sa imi dea cu bomba-n cap. Ce interese ar avea? E mai degraba ca in bancul ala, cu planoristul care se izbeste de fatada unui bloc.
Si da, acum imi cam sta pe creier anuntul asta pe care l-a facut Interpolul. Bine, asta nu inseamna ca BL trebuia protejat vesnic (), ca banuiesc ca ideea asta dedusa cumva din ce am scris eu, a deranjat asa de tare.

Da, "se pun" si restul atacurilor teroriste. Dar nu pot sa nu ma mir ca niste oameni care au pus la cale macelul WTC nu au mai "indeplinit" si alte misiuni de aceeasi amploare.

Da, pe 9/11 au murit multi oameni nevinovati. Da, imi pare rau pentru ei si pentru familiile lor si da, sint de acord, terorismul este ...terorism. Rau, vicios, criminal, de 1000 de ori criminal pentru ca ucide nevinovati. Civili. Femei, copii si batrini la gramada.
Cam cum au facut si americanii. Doar ca ei au facut-o pe fata, si in cazul lor s-a chemat razboi. Si in Vietnam, si in Coreea....

Nu putem sa luam cu totii de buna implicarea militara a SUA in atitea conflicte, ca fiind dezinteresata - sau interesata de binele "tutulor". Nu putem sa stergem cu buretele relatiile SUA- BL anterioare lui 9/11.

Sint sigura ca teoriile conspirationiste au sarit calul de multe ori, dar nu intotdeauna. Unele dintre ele sint a naibii de bine documentate si de credibile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Documentarul Zeitgast spune tot.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Sau si mai bine explicat pentru cine vrea sa afle cum se "fabrica" banii din thin air de catre Federal Reserve"

http://www.youtube.com/watch?v=EewGMBOB4Gg

E explicat grafic pentru oricine, foarte simplu: money=debt si asa mai departe. Ce inseamna bonds si cum apar ele din senin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Citat:
citat din mesajul lui beren
persepctivele retragerii din Afghanistan

Cam in cat timp este preconizata retragerea?

Rusilor le-a luat 10 ani cucerirea si cateva luni retragerea.
Americanilor le-a luat cateva luni cucerirea si 10 ani retragerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pisigri,sa stii ca eu nu-s pro SUA!Deloc,absolut deloc!

Insa consider ca lupta contra terorismului trebuie sa fie a noastra,a tututor,a celor ce-si doresc liniste si pace pe planeta asta!

Eram sigura ca vei gasi "scuza" cu "traiesc in RO"si da(ca am mai observat la atzii treaba asta)chiar exista o lejeritate in a privi ce s eintimpla atunci cind tu nu esti in pericol!

Copilul meu pleaca miine in exrcusie,cu trenul,punct terminus una dintre cele mai mari garidin Germania!Itzi dai seama ce este in sufletul meu,in sufletul parintzilor acestor copii?Asta in conditziile in care toate garile si aeroporturile mari sunt patrulate de armata,cind e asa o instabilitate si o teama marita in zilele astea!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput