Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

andacos eu mi-as tine copilul acasa. Imi lipseste curajul sa risc asa.
Si tocmai de asta, nu esti furioasa ca al tau copil ar putea fi in pericol? Nu te enerveaza faptul ca tu nu ai nici in clin nici in mineca cu BL, nici el nu te-a calcat pe batatura pe tine, nici tu pe el, si totusi esti in pericol?
Nu stiu cum sa ma exprim corect, ma enerveaza neputinta. Ma enerveaza ideea ca eu si copilul meu am putea figura in statistici, iar americanii si inca jumate de mapamond s-ar referi la noi ca la collateral damage.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ba bineintzeles ca-s furioasa!

Insa eu nu vad asa lucrurile!Neluind atitudine(itzi dai seama ca nu ma refer la mine andacos)nu sew rezolva problema!

Daca totzi abordam politica strutzului,pe principiul...nu ma priveste .,nu-s implicat...unde ajungem?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Sau si mai bine explicat pentru cine vrea sa afle cum se "fabrica" banii din thin air de catre Federal Reserve"

http://www.youtube.com/watch?v=EewGMBOB4Gg

E explicat grafic pentru oricine, foarte simplu: money=debt si asa mai departe. Ce inseamna bonds si cum apar ele din senin .

Pai money = debt cam de dupa Bretton Woods & co. , nu stiu de ce e prezentata chestia asta ca ultima descoperire in domeniu. Da, in majoritatea sistemelor bancare se "fabrica" bani din thin air, de aia avem masa monetara cu diferitele ei agregate. Insa totdeauna "fabricarea" asta are in contrapartida bunurile / serviciile din economie. Cand o sa fabrici mai mult de cat poate sa produca economia o sa apara inflatia si sistemul o sa se reaseze la un alt echilibru (masa monetara versus bunuri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Pisigri, esti dezinformata in ceea ce priveste activitatea terorista si Al Queda. O cautare pe google iti va releva destule informatii despre atentatele teroriste care au mereu loc in lume. Uite , citeste aici, de exemplu:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents,_2010

Si andacos, sint de acord cu ce-ai spus, politica strutzului nu este raspunsul la problema terorismului (sau orice alte problema). Stim f bine unde a dus in al doilea razboi mondial...sau nici ala n-o fi existat, o fi fost vreo halucinatie colectiva...

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Pisigri,sa stii ca eu nu-s pro SUA!Deloc,absolut deloc!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Wow...sa fii "pro-SUA" e ceva rusinos...cam cum ai declara pe DC ca esti "feminista".

Pisigri, neputinta ta nu vine din cauza armatei SUA...ci din cauza ca nu ai altcumva sa lupti impotriva terorismului "modern", dar SUA cel putin are o "fatza" la care te poti uita si un guvern pe care se poate da vina. E mai usor sa blamezi o persoana capabila de responsabilitate decit o umbra.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Ma bag si eu in discutie. Romanii intre care ma invart sunt experti in politica strutului. Politica asta vine in 2 forme:
- una pasnica, atunci cand afirmi ceva care e nelalocul lui si cel de langa tine se face ca nu vede, nu aude;
- un violenta (de cele mai multe ori verbal) cand cel de langa tine iti combate orice idee cat de mica ce nu este conforma cu trendul, media samd.

Ramasesem fara speranta, crezand ca 99% din romani sunt adepti ai politicii strutului, dar uite ca avuse loc un studiu care a aratat ca doar 2/3 din liceenii din ziua de azi se feresc de controverse si evita sub orice forma sa isi spuna punctul de vedere. Daca te gandesti totusi ca au trecut 20 de ani de la implementarea noului sistem in Romania, merge totusi destul de greu.

Romanii si nu numai ar trebui sa fie adepti ai libertatii, asta inseamna ca daca vezi o persoana (fizica sau juridica) care a afecteaza libertatile altei persoane sa actionezi imediat in a limita posibilitatile de actiune negativa ale acelei persoane (de ex. o masina e parcata pe trotuar si nu poti sa o iei decat pe strada, practic soferul respectiv a luat decizia ca viata ta si a altora nu valoreaza nimic, masina are o valoare mai mare decat viata ta, caz in care nu este normal sa ii arat cat de mult ar trebui sa valoreze masina lui? Soferii in fapt ar trebui sa se indrepte impotriva primariei nu a bietilor pietoni).

Revenind acum la subiect:
- daca Osama si actiunile sale negative erau pe bune, atunci fiecare din noi ar fi trebuit sa fie vigilent si sa se exprime astfel incat osama si organizatia sa fie limitata pana la anihilare;
- daca osama si actiunile sale nu au fost pe bune, atunci pericolul nu sunt ei, ci media SUA care a propagat acest lucru si chiar si asa trebuie mers pe fir si identificat TOT lantul pana la origine pentru ca toti sunt vinovati.

Nu sunt adepta documentarelor de genul Zeitgeist, la modul ca nu inghit orice mi se flutura pe la nas, dar totusi in acel documentar se prezinta si este explicata o cauza plauzibila (proabil din multe alte cauze)a unor incalcari flagrante ale libertatilor. Poate ca nu tot este adevarat, dar un sambure de adevar tot exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

In acord cu analizele geo-politice profunde schitate aici, iata un moment de "viata bate filmul" din cursul actiunii anti-Osama: The Situation Room.

Propun ca fotografia a fost facuta:

1) in timpul actiunii contra lui Osama ;

2) in timpul ultimului raid extraterestru

3) in timpul lui March Madness

(una dintre variante este corecta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

In acord cu analizele geo-politice profunde schitate aici, iata un moment de "viata bate filmul" din cursul actiunii anti-Osama: The Situation Room.

Propun ca fotografia a fost facuta:

1) in timpul actiunii contra lui Osama ;

2) in timpul ultimului raid extraterestru

3) in timpul lui March Madness

(una dintre variante este corecta :)

Ce naspa's americanii astia, niste tzarani! Este o doamna mai micutza de statura si pe langa ca o tin in picioare, o tin si in spate, cu cativa masculi inalti plasati in fata ei. Pai doamna aia ce vede acolo? Ntz, ntz , ntz.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput