38 sapt - agoniee pura
Raspunsuri - Pagina 3
My_Lady0091 spune:
draga mea,eu cred ca ai avea nevoie sa te lipesti la o odisee
pana la urma.acolo e un grup de mamici,cu bebei de o varsta cu bebelinda ta.poti cere pareri,sfaturi...si vei avea raspunsuri prompte si rapide.te consulti...e important,mai ales fiind la primul copil.![]()
lasa tu metodele babesti "cu sapunelul la fund".nu ii mai pune copilului
sapun in fund,ii iriti colonul si pielea anusului(rectului)...
.sunt supozitoare speciale..iar daca e constipat sunt alte metode(derbidat)..mergi cu copilul la un pediatru, inscrie-l la un medic de familie..etc.
fii mereu informata..si inainte sa iei orice decizie pentru copilul tau, consulta-te de 1000 de ori cu oameni care au habar!copilul e o fiinta umana fragila,nu o papusa...e un sfat prietenesc,crede-ma.nu iti insult inteligenta!
uite aici link-ul de la odiseea unde scriu fetele ce au copil de o varsta cu al tau.e un topic special la Forum/Teme specializate/Odiseea sarcinii in 4 saptamani/Odiseea mai-iunie2011:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163696&whichpage=10
fetele te vor trece in lista,cu datele voastre!si crede-ma e important sa faci parte dintr-o odisee,decat sa tot deschizi subiecte cu intrebari in tot forumul!
sanatate!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ali_deiu spune:
Ok. My Lady.
Din a 3-a zi mi-am inscris fata la medicul de familie. Oricum am rezolvat problema. Am mancat capsuni :) plus debridat. Ms de sfaturi/
Burtocika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ali_deiu Mersi de sfat Mayane, dar nu cred ca mai am nevoie de vreo odisee |
De-abia acum ai nevoie cu adevarat de sfaturile celor care trec prin aceeasi situatie ca tine ... Urmeaza sfatul lui MyLady, e foarte bun, vei vedea cate lucruri noi afli !
De exemplu, cine ti-a dat sfatul cu "sapunelul" ? Ca nu ti-a dat un sfat prea bun ... Asta asa, ca idee, ca sa fii un pic mai atenta cand primesti sfaturi de la persoana respectiva ... Sa stii ca multe lucruri s-au schimbat de cand ne cresteau parintii si bunicii nostri (intre altele capsunile s-au dovedit a avea potential alergen mare, adica e posibil ca bb sa dezvolte alergii alimentare de la capsuni).
Citeste subiectul despre alaptare si vezi acolo ce alimente sunt recomandate si care nu.