38 sapt - agoniee pura
Raspunsuri - Pagina 2
dyanira spune:
Multa bafta si nastere usoara!!!Asta daca nu ai si nascut deja...
Daca ai incredere in medicul tau e foarte bine!!!Vad ca esti din Tm cine e medicul tau.Si eu am nascut in Tm la spitalul Odobescu a fost super ok.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ali_deiu spune:
Dragelor, agonia mea nu a durat mai mult de o saptamana. Fetita mea s-a nascut la exact 39 sapt, 5 mai ora 00:50. Am vazuto din prima secunda cand a iesit si am plans...de fericire. Acum amandoua suntem bine. Prin ce am trecut... de neuitat. 14 ore de travaliu si mi-a fost scurtat de oxitocin. Am nascut foarte greu, iar fetita mea era inconjurata de 3 ori in cordonul ombilical si nici nu era angajata cum trebuie. Medicului ii era frica sa nu se intoarca in ultimele clipe...peste zi se miscase putin cu fundutul :( Toate simturile imi erau intepenite, mai putin auzul. Medicul a vorbit cu mine tot timpul si ma ghidam dupa vocea lui. In ultima instanta ramasesem fara contractii si fara putere. Am auzito pe moasa spunandu-i medicului ca fetei ii scad bataile inimii. Crucial moment. M-am rugat la Dumnezeu sa nu ne paraseasca chiar in momentul acela si mi-a mai dat o ultima putere. Moasa se pusese pe burta mea sa ajute fata sa iasa, iar medicul a traso afara prin videx. Din momentul in care am vazuto am simtit ca universul meu e ea.
Sunt subiectiva, dar asa bebelus frumos nu am vazut. E minunea mea mult asteptata, dar nu voi uita noapea acea neagra cu o singura luminita stralucitoare in capat.
Doresc tuturor gravidutelor un asa medic. Viata noastra a fost in mainile lui si el trimis de Dumnezeu
My_Lady0091 spune:
felicitari!sa-ti traiasca minunea,Alinutzo!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
nyny spune:
Sa iti traiasca minunea mica... vezi?.. tu iti faceai probleme ca o sa nasti greu pt ia prea mult in greutate si ea, mititica era infasurata de 3 ori in cordon, nu era angajata cum trebuie.... bine ca s-a terminat cu bine. Nici nu trebuie sa uiti vreodata noaptea aceea neagra![]()
...
P.S.- nu ne-ai spus pana la urma ce greutate a avut la nastere?
Mamica fericita de Mara si de David
ali_deiu spune:
La nastere a avut 3060 g. La externare(dupa 2 zile) avea 2940 g,iar la 5 zile avea 3120. Creste bine draguta de ea. 
Mayane spune:
Incearca sa te "lipesti" la o odisee. Prinde bine sa ai cu cine sa vorbesti, mamici sau viitoare mamici care trec prin ce treci si tu. ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
gogoshika10 spune:
Felicitari, Ali!
Sa fiti sanatoase si fericite!

Cristina G.
28+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
ali_deiu spune:
Mersi de sfat Mayane, dar nu cred ca mai am nevoie de vreo odisee![]()
Acum incerc sa ma linistesc. Am o fetita sanatoasa si cumintica, dar ma necajesc din orice. De exemplu nu a avut scaun vreo 3 zile. Am inceput sa ii dau cate 2 picaturi de bonisan (de 2 zile), dar nu a avut efect. I le dau in continuare, dar am recurs si la metoda "babeasca",cu sapunelul in fund. A reusit asa sa faca, dar se chinuie f mult saracuta
Medicul mi-a spus ca s-a constripat din cauza laptelui meu gras. Unii spun sa ii dau dupa fiecare masa cateva picaturi de apa, sau ceai. Aveti vreo idee?