Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Cristina, sapt asta, bate-ma la cap sa am duc la Finante cu formularul pt Alex, ca tot uit. Bine? In fiecare zi sa ma intrebi, daca nu uiti...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Buna dimineata delfinariu!
Noi suntem mai bine, vesele, chiuim de zor, o sa pun si eu filmulete sa ne vedeti.
Pana una-alta m-am delectat cu Teo de Roxana, Vladut, Victor, Antonia, Eric, Filip, David si Antonia (wow Rox ce bine arati!!), printesita Anca si tigancusa Isa
Pe FB am reusit sa le vad pe ale Ancai si Aelitei. Ce frumuseti
A scazut in greutate un pic, era si normal, ca nu prea a mai mancat bine, dar recuperam deja. Nu stiu cum sa o fac sa manance fructe crude (mere, pere) Saptamana asta vreau sa introduc banana si portocala.
Inainte ii gateam la abur si amestecam fructele cu iaurt si cereale si asa le manaca, dar de 2 saptamani ii tot dau la borcan, cine stie, poate s-o fi obisnuit cu gustul de la borcanel.
bumblebee - dar care e planul tau in Iasi, mergi undeva la 10.30 cand ajungi, cat stai, si ce vrei sa faci?
Intreb sa stiu cum ma organizez cu mesele, somnul
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Cristina, sapt asta, bate-ma la cap sa am duc la Finante cu formularul pt Alex, ca tot uit. Bine? In fiecare zi sa ma intrebi, daca nu uiti... Paula, mamica ![]() Poze luna 10 |
Paula, nu e azi ultima zi?
CRIS ti-am trimis PM
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Racusor, eu stiu ca 15 mai e ultima zi!!
Stai ca verific acum
EDIT: Am verificat si e 15 mai.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
racusor2010 spune:
NEata fetele
aseara puiul s-a trezit la 9.30 pt laptic, la 1.30 pt laptic si apoi din nou la 4.30 si apoi din ora in ora si dura ceva readormitul
de dimineata i-am dat soldatei de paine unsa cu branzica frecata cu unt, dar nu a avut succes. paine goala sa manance i-am dat cam un sfert de felie sa zic cu jumate de iaurtel, si complatera laptic. dar mai incerc si in alta dimineata, macar nu s-a innecat si a mestecat frumos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Paula, ca bine zici!
A fost sotul in concediu si nici nu am avut unde imprima formularul, dar i-l trimit de urgenta sotului. Dup-aia sa spionez o zi buna.
Ce ar tb sa fac cu formularul, dus la finante, pur si simplu?
Michelle, iubita, eu ajung in Iasi la 10:30, ca asa e programat sotul la sucursala, pt inchiderea de luna, eu din acel moment pot veni dupa voi, dar nu va pot da o ora, pt ca nu stiu exact programul sau preferintele voastre. Mie mi-as veni super sa ne vedem de cum ajung, sau chiar la 11, dar asta numai dupa cum puteti voi.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
mov_79 spune:
Ceau fetelor,
Racusor spune-mi si mie, cum e cu intorsul la lucru? ai program de 6 ore? cred ca esti franta de obosita, in curand va trebui sa am intorc si eu......
v-am
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonavlas/ramonavlas.jpg)
ramonavlas spune:
Buna ziua....mai traim si noi insa stam f prost cu timpul liber. Adica atunci cand este, iesim afara si nu am mai apucat sa citesc pe aici.
Cum ati petrecut de 1 Mai? Noi ff bine si frumos, cu Oana, Marius si Matei care e fff cuminte.
Raisa a luat luna aprilie 500 grame in greutate, are acum 8,400. Umbla f bine tinuta de manute, aplauda, face ca porumbelul, catelul, aplauda, da din cap "nu", papa singura (cand o las)...ce mai, avem fetita mare. De azi...nu mai gatesc special pentru ea, o sa ii dau ce mancam si noi. Tocmai am pe foc o ciorba cu multe legume, orez, piept de pui si bors...asta o sa manance si ea azi. Fara condimente pentru ea.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
La Multi Ani din partea noastra Andra Maria de Mycya
Clara Maria de miha13gina
Andre de stefania_97
Crispro off te inteleg ca e tare nasol sa vezi ca alti merg deja iar al tau nu face nimic
mami mai tarziu sau mai devreme toti copiii merg asa ca inca putina rabdare...
Matei nu mai prea sta locului, se taraste pe burta daca vrea o jucarie dar nu merge in 4 labe...la schibat de pampers e greu ca se intoarce pe burta ...iar daca il tin de manute in picioare nu face nici un pas...dar eu nu ma grabesc daca vad ca el nu se grabeste si doar avem toata viata in fata nu-i asa?!
sper sa ajung si eu saptamana asta la posta sa trimit formularul pentru Alex
si uite cum am sarbatorit cu niste prieteni dragi 1 Mai muncitoresc
Raisa are niste ochi de zici ca are lentile de contact
si e o frumoasa cuminte care zambeste la toata lumea
ieri a papat si Matei pufuleti...doamne cat i-au mai placut si ii papa atat de repede ca initial am zis ca i-a aruncat pe jos nu imi venea sa cred ca au disparut atat de rapid de pe masa
Rody Isa e o frumusete in rochita rosie...ti-am scris peste tot ...si pe FB...si pe Picassa
Edit: uitasem de meniul de azi spanac + galbenus de ou si diseara dovleac copt cu mar
Matei - luna a 10-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
OANA dar nu vad decat o poza de 1 mai
MOV e obositor, pentru ca Andrei inca se trezeste noaptea. si dimineata da trezirea devreme. sunt pe 6 ore, dar sincera sa fiu nu prea pot pleca. dar macar merg de la 9.30 la birou in loc de 8.30 si mai stam si dimineata impreuna. un sfat, daca poti, incearca sa te duci mai tarziu la birou, daca tu crezi ca la 2.30 nu poti pleca, asta pentru ca dimineata se pierde vremea, mai o cafea, mai o barfa, si cand sa pleci toata lumea are ceva de rezolvat, sedinte etc.
cand ma intorc acasa andrei vrea doar cu mine,asa ca ne jucam, ne iubarim, si iesim afara (uneori numai tati , ca mami pregateste cina pentru pui )
dar este quality time