Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody sunt superbe pozele - cateva sunt bune de inramat! A crescut mult Isa in ultimele 2 saptamani - e lunguta bine! E fetita mare nu mai e bebe mic! Of ce repede cresc!

Gata ma duc sa vad cine ma primeste in pat.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

diana, racusor, deci v-ati intalnit! intamplator?!?!

Isa a inceput sa bea apa asa dintrodata!! si bea cate 100-150/zi, inafara de lapte! ceai i-am dat baby drink in tara (e foarte dulce) si o zi i-am dat baby tea (am fiert un varf de lingurita de zahar in apa, am citit ca asa e ok), i-a placut.

Diana, zici ca nu te mai primeste sotul?

no tu fete, de maine intru la dieta, mai mult ca se apuca al meu sot decat ca am eu tragere de inima... sper sa nu ma iau si eu de toata lumea dar, daca o voi face, va rog sa fiti intelegatoare

noapte buna va doresc

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata mamici si delfinasi!

Noi suntem bine acum si mai sanatosi , am avut o saptamana cu mucisori multiiiiiiiiiii. Vreo 2 nopti s-a tot trezit ca se infunda, ma mai plimbam cu el un pic in brate asa pe umar intr un fel, iar mai dormea vreo ora doua. Am fost rupta de somn ca eu nu am avut pana acum nopti nedormite. In excursie la Bacau a fost marait tot timpul. E adevarat ca are gingiile umflate si ii mai dau niste dintisori, eu zic si sus si jos. De doua zile s a potolit si cu mucisorii si cu maraielile si e tare cuminte.
In rest nu prea am citit dar am de gand sa o fac azi sa vad ce mai gatiti voi pt delfinasi.
Racusor, Andrei al meu avea la 9 luni 10 kg si 76 cm. Asa ca al tau Andrei nu e gras deloc. E chiar foarte bine. Scumpete de copil.
Crissy77 ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bambo, cutremur????

Tanti, si eu folosesc de la Chicco, ca in cele de la Avent nu imi curgea LP-ul. Am incercat acum 3-4 luni, cu tetina cu 2 gauri de la Avent, si nu curgea.

Racusor, tu de care tetine folosesti? eu pana acum am avut cu 3 gaurele, dar tare greu ii vine... am luat din alea in stea, dar e gaura maaaaaaare, de curge tot Lp-ul numai cand intorc biberonul. Asa ca i-am facut eu gaura cu cutitul.

Laurica, e dusa rau cu pluta femeia aia... Am vazut pozici pe Fb, cat e de scump puiutul vostru! Dar deja o ia la plimbare? ca vad ca tati il tine in ham, umbla el singurel???????????? Nu de alta, dar al meu inca nu se urneste de pe jos. Abia astept si eu momentele cand vine dupa mine prin casa, cred ca ma topesc!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

DAaa, deja o ioa la plimbare...in tarcul lui face turul si vrea mereu sa fie plimbat de mana..la un momenta dat i-am dat un balon intr-o mana si de celalata il tin eu si mergea tare tantos.acum face echilibristica de vreo 2 zile.se desprinde de margine patutului si sta singurel in picioare.dar e foarte atent sa fie aproape de margine ca sa se prinda cu manutele..iar in ham nu mergea asa bine ca ieri si alaltaieri..isi da drumul incet incet,. nu mai are rabdare ca sa umble :)).iar prin casa vine dupa mine de-a buselea...nu vrea singurel si pace:)).iar cand il mai bag in premergator ne jucam prinselea si fuge repede repede sa nu-l prind
Iar cu soacra-mea..e dusa cu capu, plesnete de prostie, daca ar durea-o ar urla non stop.dar scap de ea in maxim 2 luni

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Buna dimineata delfinariu!

La multi ani sarbatoritilor - Andra, Clara si Andre!

Rody a fost o intalnire f scurta - am trecut pe langa biroul Alinei si am stat un pic de tot la povesti.

Puiul meu a devenit plangacios la unii straini - tipa care ne facea masaj(vine acasa cand suntem in Ro) a vrut sa se joace cu ea si a facut un botic mare era gata, gata sa planga si a mai vazut-o de cateva ori. In schimb la Alina a stat, a pupat-o, cred ca i-a si povestit cate ceva din casa. Ieri in parc a pupat o fetita de 1 an si ceva... Devin selectivi cred.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Rody, frumoase tigancuse.

Imaya, poate data viitoare cand vii in Bacau ne intalnim si noi la un suculet.

Diana, Alina, ce fain ca v-ati intalnit!!

Bambo, ar fi super sa ne vedem intr-un parc! Sper sa tina vremea cu noi!
Eu cred ca ajung pe la 10:30 in Iasi, dar ne vedem cand puteti fiecare.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aelita, cum se mai simt piticii tai? Andres a mai racit?

Andra Maria de Mycya
Clara Maria de miha13gina
Andre de stefania_97

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

ofer /capucino, ceai la toata gasca...eu am nevoie ca e o vreme buna doar de dormit. Victor e deja prima tura de somn, astept sa se trezeasca sa papam micul dejun.

Rody, ce tigancuse frumoase ai iar poza cu toti patru pe plaja mi-a placut tare mult.
La multe lunite Andra, Clara Maria si Andre!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Eu la munca. Iar mi-a facut capul calendar pe masina. Si am fost singura cu el. A tb sa-i cant tot drumul "In casuta din padure". Cum nu mai cantam, incepeau urletele. Sunt curioasa cum vom merge noi la mare, cu masina...
Rody, ai niste fete tare frumoase. Si ce bine ii sta Isei in rosu. Rody, hai ca te sustin eu la dieta. O reiau si eu sapt viitoare, in week-end-ul asta mergem la un botez si imi fac de cap
Laura, soacra ta chiar nu e cu toate acasa. Inca un pic tb sa o suporti si scapi.Am vazut si eu pozele pe FB. Ai slabit chiar bine.
La multi ani Andruta, Clara si Andre!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Aelita, cum se mai simt piticii tai? Andres a mai racit?

Andra Maria de Mycya
Clara Maria de miha13gina
Andre de stefania_97

LUNA 9

La multi ani si de la noi!!! sa cresteti mari si sanatosi!

Of, abia astept si eu sa umble un pic piticul... parca incep sa ma ingrijorez ca nu face nimic. Ma enerveaza ca aici in Zalau nu este un pediatru ca lumea (e o dr in varsta, dar nu imi place deloc, e repezita) si nu este nici kineto pt copii. Of, stiu ca a zis dr ca e bine , dar asta a fost acum 4 luni. Mama zice ca eu am umblat inainte de un an, sotul de la 10 luni... citeam ieri intr-o revista ca depinde mult si de caracterul copilului. Al meu e linistit, nu e foarte activ, energic. Adica prefera sa studieze mult, sa vada ce se intampla, inainte de a face ceva. V-am zis ca inca sta la schimbat scutec, sta cuminte si 10 min, intins pe spate, pana il termin, nu se urneste deloc, nici nu maraie. Si cand il tin in brate, nu se arunca, sa ajunga la jucarii. Da din picioare, cumva sa ma indrume. Se zvarcoleste in schimb cand il culc, la leganat. No, in plus, e timid copilul meu. nu ii place cand e in carucior si se apleaca lumea tare pe el, si eu sunt mai departe. Daca e la mine in brate, in marsupiu, e ok, ca isi intoarce capul in partea cealalta. Dar in carucior degeaba, ca omul tot calare pe el e. Si pe mine ma enerveaza, ca mi se pare ca -l sufoca. Ieri am fost in oras cu niste fini, pe care nu-i vede des. Dar astia nu au tabarat pe el (un pic tipa, dar a marait Vlad de 2 ori si l-a lasat in pace). Apoi la final de intalnire, nu se mai satura de ei, radea, se juca cu ei, nu ar fi mers acasa.

Mi-au placut si mie tare mult fetele lui Rodi, si pozele de pe plaja!

La noi ploua, e urat.... am dormit pana la 10 amandoi... m-am speriat cand am vazut ceasul.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput