copii vostrii folosesc casca de baie/inot?

copii vostrii folosesc casca de baie/inot? | Autor: georgiana05

Link direct la acest mesaj

Ma refer mai ales pentru fetite. I-am facut rost fetitei mele de una de cauciuc,de culoare roz,cu model de floral...
gen asa ceva : www.styleceo.com/images/stores/899/p/pastel-pink-floral-embossed-latex-swim-bathing-cap-8758649" target="_blank">http://www.styleceo.com/images/stores/899/p/pastel-pink-floral-embossed-latex-swim-bathing-cap-8758649

Ce parere aveti cele din latex sunt mai bune decat cauciuc? sau nu ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

eu nu as fi folosit la varsta ei asa ceva. parca e in clasa a sasea fetita.
nu inteleg de ce trebuie sa o chinui atat. ea o vrea? daca da ... ok, esti relaxata. dar daca nu o vrea degeaba intrebi pe forum ca tot nu o vrea si o chinui si pe ea.
NU, nu as folosi o asemenea casa. una comuna, din care eventual au si prietenele ei, clasica, de la un magazin sportiv. asta daca e musai sa poarte casca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Nu-i vorba ca nu ii place casca :-) Doar ca fiind cauciuc e putin mai stramta pe cap,atata tot. Dar pe de alta parte e un avantaj ca ii protejeaza mai bine parul (lung) ...Vroiam sa intreb cum sunt castile din latex /silicon ? mai lejere,etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si eu trebuie sa le iau baietilor casti pt inot. Stiti cumva vre-o casca care sa se puna usor pe cap? Acum vre-o doi ani am mai avut o tentativa de dat baiatul mai mare la bazin si era tragedie cu pusul castii pt ca zicea ca-l trage de par. Noroc ca fiind tuns scurt l-au lasat fara...
Drept sa spun eu nu suport nimic in cap (nici caciuli...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La Decathlon (eu de acolo am cumparat) exista si niste casti de material textil - poliester/poliamida/asa ceva. Se pune casca aceea intai direct pe par, apoi peste vine casca din cauciuc/silicon, fara sa mai tragi copilul de par, se prinde frumos peste prima casca.

Mergi la inceput

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

poti incerca asa ceva

http://www.thisnext.com/tag/swimming-caps/

eu din asta am si e mult mai confortabila decat cea de cauciuc. nu e foarte stramta pe cap si nu te trage de par.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

Acum ce sa zic,e bine ca e mai stramta pe cap,pana la urma protejeaza parul mai bine decat cele care sunt mai lejere,nu ?? mai ales pentru fete cu multa podoaba capilara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Detest castile de inot. Nu imi pun decat in bazinele unde e obligatorie.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lahemia spune:

Georgiana, intr-adevar cele mai stramte protejeaza mai bine, dar inainte de podoaba capilara trebuie sa ne gandim ca le protejeaza urechile si asta e lucrul cel mai important. Cunosc personal un caz de otita severa - urmarea unei bai in mare.
Eu ii pun casca de fiecare data cand intra in apa, desi cu surle si trambite si muuuulte lacrimi de crocodil , de ne stie toata plaja. Dar prefer sa stau linistita!

Mergi la inceput

Exceptand inotatorii de performanta unde casca si costumul sunt utile pt obtinerea unui timp mai bun, am inteles ca la bazinele obisnuite se solicita in special fetelor (care au parul lung) pt igiena bazinului.

Mergi la inceput