Despre Beatificarea Papa Ioan II

Despre Beatificarea Papa Ioan II | Autor: Anne45

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca s-a deschis un subiect despre Nunta Secolului -nu stiu cat de importanta a avut fost altii -sincera sa fiu pe mine nu
m-a incalzit deloc...
Eu vroiam sa vorbim despre Papa Ioan Paul II -ce parere aveti de beatificare. Astazi 1Mai va fi beatificat Santo -stiu ca locuind in Italia , acest eveniment m-a marcat sa zic intr-un mod care nu poate fi descris in cuvinte pentru mine este o zi speciala .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu am sa incep discutia intreband laic ce anume minuni a facut Papa Ioan ca el sa fie beatificat? Nu asta e cerinta ca sa devii sfant in calendar?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Stiu ca a vindecat de Parkinson o sora frantuzoaica -una dintre cele doua care au purtat urna astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

chiar daca sunt discutii pe aceasta tema-ma refer la vindecarea calugaritei eu cred ca este posibil !
Si asa cum spunea cineva nu Biserica l-a facut sfant ci viata pe care el a dus-o , modul in care a trait , dragostea de tot ce-l inconjura , puterea de a trece peste suferinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Din cite am inteles eu de cind sint aici ,Papa Ioan Paul II a fost f.iubit de catre oameni.
Prin felul lui ,simplitatea ,umilinta,curajul si inteligenta de care a dat dovada.A fost un Papa deosebit si un om deosebit.
Despre faptul ca biserica catolica stie f.bine cum sa procedeze atunci cind vrea sa faca bani si sa-i incinte pe oameni nu am nici un dubiu. De asta este si cel mai bogat stat de
pe planeta,nu?

mami di Marco

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lasa-ma dracu!!! A vindecat-o pe una de parkinson...si ceilalti suferinzi??? cum de nu s-a facut coada la el sa ii vindece pe toti???? Cum naiba se face ca e mereu o singura persoana, sau cateva, care sustin chestiile astea si restul le iau de bune?

Chiar merita sa il sanctifice...da...mai ales ca a stiut de scandalurile cu preotii molestatori si nu a facut nimic ca sa apere biserica...bleah!!!

Adriana mami de Isabelle Marie - 7 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ei da, daca e un sfant, vindeca mii de bolnavi ... nu o persoana care este controversata.
Daca ai acest har, vindeci orbi, paralizati, leprosi, cu SIDA etc.
Adica de ce sa fie sfant cu doar o minune? Ma intreb si eu logic.

Singurii sfinti au fost ISUS si apostolii, in rest e umplutura, dupa parerea mea.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

http://tv.repubblica.it/copertina/beatificazione-berlusconi-si-addormenta/67365?video=&ref=HRER3-1
Acelasi lucru ma intrebam si eu .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Si cica se zici de crestinism ca ar fi o religie monoteista. Da de ce tre sa sanctificam mereu altii si altii, si sa sarbatorim atatia sfinti deja aflati in calendar. Si fiecare sfant are o rugaciune pe care i-o inchini. Cel putin asa am vazut la cei foarte evlaviosi. Ceva e putred in religia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca www.hotnews.ro/stiri-esential-8574058-mii-pelerini-inghesuit-canonizarea-irodion-sfintirea-noii-biserici-manastirii-lainici.htm" target="_blank">un obscur staret de manastire poate deveni sfant, nu vad de ce s-ar pune in discutie beatificarea lui Ioan Paul al II-lea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Nu ca m-as pricepe foarte bine, dar beatificarea este un pas spre sanctificare. Adica prin beatificare nu devine automat si sfant. Acum dupa, beatificare, este doar "Preafericit" , dar nu as sti sa explic exact ce inseamna asta.
Ca sa fie sanctificat mai trebuie sa se mai intample cel putin inca o minune.
Iar calugarita vindecata se pare ca s-a vindecat prin rugaciune si invocandu-l pentru ajutor, in rugaciunile ei pe fostul Papa.
Asta este ce am inteles eu!
Nu am pareri de nici un fel, nu sunt catolica, doar am explicat ce am inteles eu urmarind ceremonia.

Mergi la inceput