torturi bune pt copii
Salut
Caut si eu cu infrigurare sa comand un tort deosebit pentru feciorul meu care implineste 3 ani. As dori insa un tort care sa nu arate doar bine, ci sa fie si gustos. Nu ma intereseaza neaparat sa fie 3d cat sa fie bun la gust si ...child friendly. Personajul care ne intereseaza e Bucsa din Cars-nu ca ar conta prea tare. Am gasit niste variante 3d pe net, arata bine, insa compozitia nu suna f bine. Eu as dori ceva cu fructe, crema de vanilie, frisca, ceva light, si pana acum, la alte torturi comandate (de noi sau altii), nu am vazut decat mascota plina de ciocolata innecacioasa care mie personal nu mi-a placut (si nici lui fi-miu).
Stiti o asemenea cofetarie, cu torturi proaspete si lejere, care sa faca si chestii haioase pt copii?-merge inclusiv poza personajului colata pe tort
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra
Raspunsuri
andira spune:
Eu am luat de la Alice, de pe Mihai Bravu, si iau de la ei de vreo 11 ani. Imi plac mult, si vezi la ca comenzi de torturi au multe variante din care sa iti alegi.
Si mai sunt niste persoane pe net care fac niste torturi de nu-ti vine sa crezi.
Nu reusesc sa gasesc acum blogul, dar il caut si ti-l dau daca vrei.
http://paturicipentrupitici.blogspot.com/
lisssa_ana spune:
eu personal l-as face eu acasa, dar daca nu ai timp/chef sau curaj te-as sfatui sa incerci blogurile de bucatrie.
http://vioricacakes.blogspot.com/ de exemplu, tipa e din bucresti. Cand intrii pe un blog, du-te si la blogurile urmarite de autoare, acolo vei mai gasii inca 10 bloguri pe aceiasi tema.
Sunt fete/femei care au mult talent dar lucreaza pt ele sau din pasiunea/hobby.
Succes!
Mama de Ana si 30+
Fashion
Alex@Sara spune:
si eu stiu o tipa,in Voluntari care face torturi buneeeee de tot.Ne-a facut pt turta Sarei unul cu etajul fluturas,bestial,si bunnnn bun de tot.Numai nustiu daca se incumeta la Bucsa.Lui Alex i-a facut un tort cu etajul masinuta-din salam de biscuiti,faina tare si comestibila 100%
Daca vrei un tort tareee d etot,iti sugerez pe cineva care se pricepeeeee,i-a facut lui fiu-su un tort Fulger Mc Quinn,de zici ca e adevarata masinuta-dar e vedeta Tv si nu cred ca are timp si de comenzi extra.
De la Alice si noi cumparam si ne placeee .
Pt Sara vreau unul Princess,si cred ca tot la Alice ne orientam.
La multi ani,de pe acum,lui Tudor ,muguras frumos si scump
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....
madau spune:
Noi numai de la Alice luam/am luat pt toate evenimentele. I-am facut Mirunei torturi in toate formele posibile. Daca nu gasesti nimic in cataloagele lor, poti merge cu modelul printat si ti-l fac cum vrei
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Burtocika spune:
Nu stiu de ce ai dat pana acum numai de torturi mascota ... Noi am comandat intotdeauna pt copii torturi diplomat, la care am specificat sa fie cu multe fructe ...
Poti intr-adevar incerca la Alice, nu stiu exact ce vrei sa spui prin "3D", noi am facut cu poza (am dus-o noi pe un stick) la cofetaria Tosca, de langa McDonald's Dristor. Au modele dragute, dar calitatea tortului e mai buna la Alice.
Ma intereseaza subiectul, chiar te rog sa scrii ce ai gasit si unde, pt ca peste 2 saptamani avem si noi de aniversat 5 ani !
Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
theo_2004 spune:
piticot
agapitos
cel mai bine este sa-i contactezi direct si sa vorbesti cu ei. telefonic, nu trebuie sa te deranjezi prea tare.
ralu_t spune:
fetelor va multumesc de raspunsuri, am sa o caut pe Alice
3D inseamna 3 dimensiuni, un desen e in 2 dimensiuni.
nici timp si nici talent n-am pentru a face asa grozavii singura.
de pe blog eu nu risc sa iau un tort pentru copii, n-ai nicio siguranta dpdv al prospetimii sau calitatii...de aratat arata traznet, insa ma opresc la a le admira.
piticot nu imi plac, de la ei am tot luat ca sunt aproape de mine si niciodata nu am nimerit ceva pe gustul meu.
alex multumim de urari si la multi ani si voua daca nu ne mai auzim
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra
maimu spune:
Buna,
Iti recomand cofetaria Lica, e pe bulevardul decebal, cum te duci dinspre rond sper p-ta muncii pe partea stanga. Eu numai de acolo cumpar, atat prajituri cat si torturile (acolo le-am facut pentru toate evenimentele, atat ale noastre cat si ale rudelor - care stau in provincie). Sunt mereu proaspete si folosesc ingrediente naturale (frisca e din smantana, nu sintetica). Au multe modele de tort, si iti fac si ce vrei tu. Mie imi place tortul Laura (e blat insiropat, cu crema de ciocolata si sarlota cu fructe de padure, e si dulce dar si racoros). Preturile nu sunt mari, in jur de 35-45 lei /kg acum depinde de preferinte.
anya spune:
Si eu iti recomand Alice. In afara faptului ca fact torturi 3D sunt si bune. Odata, cat am asteptat sa dau o comanda, doamna din fata mea cerea un tort mai special pentru un copilas cu restrictii alimentare drastice si m-a impresionat tanti care lua comanda. A jonglat printre torturi si creme, a sunat la un moment dat in laborator sa verifice daca crema x continea nustiu ce...ca sa reuseasca sa faca copilului un tort.
Cat despre prospetime, daca totrurile se ridica dimineata, pana in ora 10 sunt facute de seara. Daca se ridica dupa ora 10 sunt facute in ziua respectiva. Pentru gradinita sau cluburile unde se tin petreceri e obligatoriu sa iei certificatul de calitate - si ti-l dau ei (adica nu poti face tort acasa).
PS. Nu am actiuni la ei . Doar vre-o 10 ani de cand cumpar.
Alex@Sara spune:
Plizzz heeelp mee careva
Miercuri e ziua piticei si vroiam tort cu Minnie...si am uitat ca la ALice e inchis martea,asa ca sunt in plop,si plopu-n aer
Daca se poate sa ma ajutati cu un nr de telefon,contact ceva d ela o cofetarie (dar sa nu fie prin Dr taberei,Militari sau la cucuietii din deal) unde pot comanda un tort cu Minnie...E urjenta treaba,ardeeeeee,deja am intrat in fibrilatii
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...