Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata !!!
azi am facut cefeluta ( cu sau fara lapte), ceiut si un capuccino cu spuma de lapte Am schimbat si noi azi semnatura abia astept ziua de maine la morfo, mi-e asa dor sa o vad
o zi frumoasa , plina de vesti bune sa avem cu toate

24+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtici si de la noi!

Tocmai cand mi se incarca forumul mi-a aparut in fata o reclama maaaaare la nu-stiu-ce produs pentru cura de slabire. Si normal ca arata o gagica slaba moarta, in costum de baie.
S-au gasit unde sa puna reclama asta, pe un forum de gravide burtoase si celulitice asa, sa inghiti in sec...

Am citit toate povestile, placut foarte, foarte mult. Multumim fetelor, ne dati curaj!

Alexia, tu maine te duci la eco morfologica? sau doar eco normala?
Felicitari pentru schimbarea saptamanii!

De vreo saptamana, asa, simt burta mai grea... mai grea atunci cand stau pe spate, atunci cand ma misc, inclusiv de pe o parte pe alta. Si Alex imi zice ca deja am mersul tipic de gravida, de hipopotam cum zice el, sau de ratza cum zic eu

Si eu ar trebui sa dau o fuga pe la doctor cat de curand, sa vad ce mai face bebe. Parca imi doresc, dar parca mi-e si frica.

Krissy, cam nashpa partea cu dulciurile si candida. Am tot auzit faza asta, dar uite ca nu m-am gandit. Offf, si obisnuiesc sa mananc dulce....

Laura, ce face bebe? ultima oara - inainte de Paste - ziceai ceva ca ar fi cu 2 sapt. in urma? sau ma insel eu?

O zi excelenta tuturor, sa stati la caldurica, ca la ce e afara....
Va pup!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Sdcristian,m-ai facut si mai mult sa-mi fie frica de cezariana.

Si eu il simt pe bebe si jos,in col si fund , dar este si cu cracii in stomacul si ficatul meu. O fi mai lung, sau o sta mai relaxat

Cand coboara burta, nu prea stiu cum este. NU ca nu mi-a coborat,ca se vedea (ma rog, altii vedeau), dar eu nu am simtit mare schimbare.

Miha si eu am patit acum vreo 2 saptamani parca ,tot asa. Si am patit si cand eram cu Filip la fel (tot in aceeasi perioada). Doar o zi a fost, dar am vomat intr-un hal... Nu mai aveam aer,mi-a venit si pe nas...pfff, rau rau

Alexia, bafta la eco maine...noi mergem diseara

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 30+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Roxy,Roberta, voi ce mai faceti? Sunteti bine?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 30+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Anaemi, bafta la eco diseara!

Chiar, sunt multe fete absente zilele astea.
Inca in vacanta?
Roberta, RoxyBarbu, Mamutz, Fecian...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Ireth fac morfologia maine am emotii mari, mai ales ca nu am mai fost de 1 luna la dr !! tu cand mergi dupa rezultatele de la analize?

24+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Krissy oau ce experienta...sper ca acum sa nu mai patesti asa. Eu am cazut o data pe noada si am zis ca mor, daramite tu cu ea rupta.

Anaemi eu nu mi-am pus centura dupa operatie si burtica s-a retras in ceva timp...eu oricum aveam nishte colacei dinainte de nastere. De data asta incerc si cu centura, sa vedem. Lohii am avut putin, maxim 4 saptamani. Stai linistita cu cezariana, asa eram si eu super speriata ca citisem despre atatea experiente neplacute incat atunci cand am auzit de ceza mi-a stat sufletul. Dar acum as mai face 10 daca ar fi la fel ca prima. Nu suntem toate la fel.

Bafta la echo diseara .

Alexia bafta maine la echo .

Cristi cum te mai simti ? Cand intri in concediu?

Eu sunt suparata cu stafilococul asta auriu din nas ...oare o afecteaza pe bebelina in vreun fel?

Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza
si noi am schimbat semnatura ....mai am 12 sap pana la scoaterea firului

Alexia....tinem pumnii

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Neatza
si noi am schimbat semnatura ....mai am 12 sap pana la scoaterea firului

Alexia....tinem pumnii

25 + Arianna-Maria

Cum te mai simti? Ai mai avut contractii?Cand mergi la medic ca sa vedem colul?

24+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Cum te mai simti? Ai mai avut contractii?Cand mergi la medic ca sa vedem colul?

24+cu si

Dragutza mea eu ma simt bine , m-a ferit D-zeu de contractii, la mine a fost fara si tot m-am trezit cu el deschis.....bebelina tot cu capul in el era si apasa ff tare pe el.
azi merg la echo la 5..
bebeii tai ce fac?...pt fiecare
tu cand mergi ?

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput