Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

fetelor, cum se simte cand iti coboara burta?

ca il simt pe bebe si in col/fund, mainile pe undeva la inceputul picioarelor, ma apasa pe toate de ma sufoc. da e si sus de nu pot manca.

si mi rau, si se tot contracta burta

am luat no spa

mama de Carol (29.12.2008) si 29+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salut mamici,
revin si eu la ceas de seara.
am citit ca va mai plangeti de kg ... sper sa nu ma injurati, dar eu ma plang ca nu m-am ingrasat deloc, din contra am slabit. drept e ca burta e acolo, mare si rotunda si frumoasa, doctorita spune ca bb e ok, in jur de 1 kg acum 2 sapt, dar, totusi, pe mine ma ingrijoreaza ... nu e normal. din nou e drept ca mananc cand apuc si ce apuc, nu pun gura pe dulce ca nu imi trebuie, doar in suc mai dau iama din cand in cand, mananc mai mult fructe, dar ... totusi ... ma tot urc pe cantar, poate o arata si la mine mai mult. dar mai am timp, poate pun in 2 luni cat trebuia sa pun in 9 si sa ma vedeti atunci ce plang
au venit baietii acasa, deci nu mai pot sa scriu
poate reusesc sa revin maine
pup gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Asaaa si acum despre bagaj , camasi/pjamale

La Filip am avut camasi la Anastasia am avut o camsa in care am nascut+2 pijamale.

A fost mai bine cu pijamale, pt ca atunci cand mergeam la alaptat trebuia sa dam bluzele/camasile jos si sa luam un halat "fara tzatze" de la ei. Asa ca era mai bine sa sau doar bluza jos si sa raman cu pantalonii pe mine, decat sa raman in chiloti.

Acum o sa fac la fel o camasa + o pijama sau doua, doar ca bebe o sa stea cu mine in camera (cel putin asa sper).

Savvy, eu am avut la Filip o geanta de voiaj, nu fmare si nu plina ochi, iar la Anastasia, o geanta ca cea de plaja, asa cum o sa am si acum.

MIha si eu am dureri sub coaste, in special dupa ce mananc, dar nu sunt arsuri...doar dureri enervante. Cred ca sunt din cauza burtoiului si a bebelui care apasa pe stomac/ficat.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 30+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Asta e Anaemi, ficatul. In partea aia ma doare. Imi apasa bebelina pe stomac. E foarte enervanta durerea asta innabusita!!
Frumoasa si nasterea fetitei tale!! Felicitari, esti tare!!! Cu doua nasteri naturale, sa traiasca mamica!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

ca il simt pe bebe si in col/fund, mainile pe undeva la inceputul picioarelor, ma apasa pe toate de ma sufoc. da e si sus de nu pot manca.

am luat no spa

blog

ai grija.
si eu il simt pe bebe in col si in fund si dr. mi-a zis ca NU e bine mai ales dc ai contractii, pt ca si contractiile si fsptul ca el cu ceva apasa pe col (la mine cu capul, mai nasol e cand e cu picioarele pe col),ei bine toate astea iti deschid colul.

eu asa am patit. contractii, col deschis, bebe apasa cu capul fix in col...

repaus total la pat, stat cu fundul pe 2 perne, ca el sa nu mai apese pe col si medicatie impotriva contractiilor.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Crisspy, Burtocika multumim pentru experientele voastre impartasite cu noi. Cred ca e minunat sa ti strangi copilul la piept si abia astept sa l strang si eu. Multi la amandoua.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, linisteste-te. Doar ai vomitat, salmoneloza vine insotita si de crampe/febra/greata/diaree.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Adra multumesc pentru sfat!! Diaree nu am, febra nu am, mai am tot felul de contractii nedureroase, dar vad ca e normal.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty
Acum sunt panicata tare si vreau sa va intreb daca era salmonella sau mai stiu eu ce, credeti ca se aratau la anlize in 7 zile?
Miha, stai linistita ca probabil e doar o indigestie, Salmonella are incubatia intre 8h - max. 3 zile. Si nu, nu ti s-ar fi vazut la analizele de rutina; singura modalitate prin care aceasta toxiinfectie alimentara e identificata e prin coprocultura, cultivata in mediu de cultura special, ceea ce clar nu ti s-a facut.

Andra, si eu am avut parte de un bebe foarte mancacios, parca era sudata de tzitzi, asa ca pana terminam o runda, inceputa cu schimbat, spalat, alaptat, deja era timpul sa o iau de la capat, mai ales la puseele ei continue de crestere. Dar i-a si mers f bine, chiar daca eu am fost zombi de nu-mi amintesc multe detalii din zilele-noptile alea de inceput... Parca am fost in ceata, ma intreb si-acuma cum le-oi fi facut.

Burta mie mi s-a retras repede, mai ales ca prin nastere am pierdut 7kg din cele 13 acumulate. Aia nu inseamna ca nu mi-a mai atarnat o vreme pielea, dar chiar ca ma interesa asa de putin aspectul respectiv.

Cu dulciurile aveti grija bubulinelor, si nu de grija kg, ci pentru ca o sa va treziti cu o candida de toata frumusetea. Zaharul si fainoasele favorizeaza si hranesc candida in organism.

Haideti ca azi am avut eu limbarita, ce de muncesc cu spor - m-or da astia afara de la lucru la cat de calare pe Internet am fost toata ziua.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Krissy

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

am luat no spa

blog

DSCristian, stai linistita ca si mie mi se cotracta burta. Parca dintr o data se face ca un bolovan, dureaza cateva secunde si se relaxeaza. Se pare ca e normal, dar e enervant din cauza ca nu mai sunt finute ca inainte, sunt mai rare miscarile si mai puternice.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Inainte de a ma duce si eu la nani (cred ca majoritatea dintre voi dormiti de ceva vreme) vreau sa va spun ca de vreo 4 zile mananc intr una pepene rosu. Adica cate unul pe zi. Aici au apart din Turcia, dar sunt foarte gustosi. Merg si mi cumpar cate 3 o data si i mananc in cateva zile. Imi amintesc de pepenii romanesti.
Asta asa ca sa va fac pofta si la care place sa inceapa sa manance!!Pofta buna!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Va pupic. Noapte buna. Ne auzim curand burtici!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput