a fost cutremur?
imi tremura picioarele de frica....dormeam si m am trezit ca se misca patul...am paralizat de frica,gandindu ma ca s singura [sotul e la serv]si ca nu stu pe care dintre copii sa i iau mai repede in brate.cand sa sar din pat,nu s a mai simtit nimic...a fost doar un vis?
Raspunsuri
Cris_N spune:
a fost...
Magnitude mb 4.7
Region ROMANIA
Date time 2011-05-01 02:24:15.0 UTC
Location 45.60 N ; 26.58 E
Depth 150 km
Distances 48 km W Focsani (pop 105,112 ; local time 05:24:15.0 2011-05-01)
30 km NE Nehoiu (pop 11,350 ; local time 05:24:15.0 2011-05-01)
8 km NW Valea rāmnicului (pop 5,702 ; local time 05:24:15.0 2011-05-01)
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=219922
-------------------------
Cristiana, Andreea si Maria
Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.
LindaZ spune:
Da, a fost: http://www.cutremur.net/topic/1215-cutremur-de-47-grade-in-vrancea/pagepid42399#entry42399
M-am trezit din vis brusc dar, ciudat, foarte constienta ca ESTE un cutremur.
Mihaela Zaharia
gabriella1 spune:
a fost, l-am simtit din plin ca eram treaza si-l alaptam pe Tudor.Mi-am trezit sotul , n-a crezut si s-a intors pe partea ailalta
Rodica spune:
Tocmai ce am venit din ...Vrancea luni.
Dormeam si m-am trezit brusc, foarte constienta ca se intampla ceva. Geamurile de la biblioteca au inceput sa zornaie usor. Ele sunt seismograful casei. Ceilalti n-au simtit nimic.
Sper sa nu se mai intample nimic.
rall spune:
Si pe mine m-a trezit din somn, m-a cam tulburat dar totusi nu m-a mai speriat ca alta data Era destul de asteptat plus ca am intrat imediat sa il vad pe seismograf si deja se linistise
Probabil va fi recalculat la o magnitudine de peste 5.
Oricum, pune in perspectiva perioada urata prin care trec fetele din Japonia cu cutremure (mai mari decat acesta) de 2 - 3 ori pe zi + altele mult mai mari
Androix spune:
Si eu l-am simtit. M-am trezit putin speriata, am asteptat cateva secunde sa vad daca o ia mai tare si pe urma m-am culcat la loc Uitasem cum uiti un vis pana am dat de subiectul asta. Oricum traiesc in casa cu niste "sensibilosi" care au dormit dusi si habar n-au de cutremur
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ina.click spune:
Bai da ce bafta am, prin toate dorm ca stanca.
Deci a fost? si cum a fost?
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
Ramonika spune:
a fost, cum sa nu, insa de intensitate destul de mica si la o ora la care, de obicei, se doarme, asa ca, norocul nostru.
eu l-am simtit, insa eram prea adormita ca sa ma panichez, plus ca nu eram sigura ca a fost cutremur.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Alex@Sara spune:
era culmea,intr-o noapte in care am avut doar 3 treziri date de mandra mica,sa ma trezeasca cutremurul Nu am sintit nimic,am dormit ca o purcica.Dar noi stam si l curte.poate daca eram la bloc,si mai ales la etaj,simteam-zic eu,care cand apuc sa dorm,ma muti cu tot cu casa
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....