a fost cutremur?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Nici eu nu am simtit dar am auzit la TV....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

A fost, l-am simtit si eu si Tora, in doua secunde eram la copii...apoi ne-am culcat
Mai, mi-e si jena cand ma compar cu fetele din Japonia, in fiecare zi macar cate unul in perioada aia groaznica...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

toata noaptea strumful meu a fost foarte agitat, ca niciodata. Dimineata la ora 5 am auzit ceva suspect si apoi s-a miscat un pic patul. Am crezut ca visez, am dat drumul repede la tv dar nimic. Abia pe la pranz mi s-a confirmat cutremurul.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Sunt din Vrancea......insa dorm bine...sau blocul e solid.La tara insa s-au deschis toate usile si sunt clante din cele vechi....asa ca banuiesc ca ne-a saltat ,nu ne-a clatinat acest cutremur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

eu n-am simtit pt ca eram la parter si dormeam, insa am auzit perusii (inainte de cutremur) care se zbateau f tare in colivie (mi s-a confirmat ce am citit mai demult cum ca asa reactioneaza ei inainte - tare urat faceau) insa la cat de obosita eram nu m-am gandit nici o secunda ca asta ar fi o avertizare pt ce urmeaza (si ma bucur ca nu m-am gandit si ca nu l-am simtit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_b spune:

deci..eu acum, aici, am auzit ca a fost cutremur! aoleo, bine ca n-am fost pe faza ca am o teama....

reclama mascata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Toate predictiile duc la www.adevarul.ro/international/europa/Italienii-parasit-Roma-cutremur-devastator_0_478152187.html" target="_blank">Roma.
Cel putin asa declara cu zeci de ani in urma Hancu. Raffaele Hancu.

Fetele din Italia, sa ne povestiti cum ati trait marea pacaleala zguduitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Toate predictiile duc la www.adevarul.ro/international/europa/Italienii-parasit-Roma-cutremur-devastator_0_478152187.html" target="_blank">Roma.
Cel putin asa declara cu zeci de ani in urma Hancu. Raffaele Hancu.

Fetele din Italia, sa ne povestiti cum ati trait marea pacaleala zguduitura.

Dar avem un 5.2 la 14 km adancime in Spania. Sper ca toata lumea e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

La TV zicea de 4 morti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

cica fu si la noi: 4,6 grade.eu n-am simtit nimic.am primit sms-uri despre.

a fost au ba?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput