a fost cutremur?
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
A fost, l-am simtit si eu si Tora, in doua secunde eram la copii...apoi ne-am culcat
Mai, mi-e si jena cand ma compar cu fetele din Japonia, in fiecare zi macar cate unul in perioada aia groaznica...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
ancamak spune:
toata noaptea strumful meu a fost foarte agitat, ca niciodata. Dimineata la ora 5 am auzit ceva suspect si apoi s-a miscat un pic patul. Am crezut ca visez, am dat drumul repede la tv dar nimic. Abia pe la pranz mi s-a confirmat cutremurul.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
ni-na spune:
Sunt din Vrancea......insa dorm bine...sau blocul e solid.La tara insa s-au deschis toate usile si sunt clante din cele vechi....asa ca banuiesc ca ne-a saltat ,nu ne-a clatinat acest cutremur.
Tala spune:
eu n-am simtit pt ca eram la parter si dormeam, insa am auzit perusii (inainte de cutremur) care se zbateau f tare in colivie (mi s-a confirmat ce am citit mai demult cum ca asa reactioneaza ei inainte - tare urat faceau) insa la cat de obosita eram nu m-am gandit nici o secunda ca asta ar fi o avertizare pt ce urmeaza (si ma bucur ca nu m-am gandit si ca nu l-am simtit)
ancuta_b spune:
deci..eu acum, aici, am auzit ca a fost cutremur! aoleo, bine ca n-am fost pe faza ca am o teama....
reclama mascata
capcaunul spune:
Toate predictiile duc la www.adevarul.ro/international/europa/Italienii-parasit-Roma-cutremur-devastator_0_478152187.html" target="_blank">Roma.
Cel putin asa declara cu zeci de ani in urma Hancu. Raffaele Hancu.
Fetele din Italia, sa ne povestiti cum ati trait marea pacaleala zguduitura.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Toate predictiile duc la www.adevarul.ro/international/europa/Italienii-parasit-Roma-cutremur-devastator_0_478152187.html" target="_blank">Roma. Cel putin asa declara cu zeci de ani in urma Hancu. Raffaele Hancu. Fetele din Italia, sa ne povestiti cum ati trait marea pacaleala zguduitura. |
Dar avem un 5.2 la 14 km adancime in Spania. Sper ca toata lumea e ok
My_Lady0091 spune:
cica fu si la noi: 4,6 grade.eu n-am simtit nimic.am primit sms-uri despre.
a fost au ba?
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |