Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Seara buna dragele mele

Am ajuns si noi pe acasa de ceva timp dar am avut copil urlator, a durut-o burtica rau si a facut kk de 2 ori, una dupa alta, numa bine i-am schimbat pampersu ca in 5 min l-a umplut iar nu-i bai , scutece sunt , numa kk sa faca fata ca pana mai ieri mi-a fost constipata, dar azi vad ca a facut de 2 ori wow ce ma bucur sper sa nu se mai constipe deloc de azi inainte ca tare rau e si mi se rupe inima cand o vad cum se chinuie sa il faca si nu poate Acum doarme ca e obosita, nu mi-a dormit mai deloc toata ziua, dimineata a fost putin agitata, apoi au venit socrii, am iesit in oras la restaurant, a dormit o ora, apoi iar sper casa si acasa facut scandal pana a adormit pe umar si apoi am pus-o pe pat sa isi continue sonul cand se trezeste ii dau sa pape si apoi ii fac baita si iar nani de cateva zile o tin mai mult la baitza si tare ii place , gangureste de fericire si urla cand o scot , ar mai vrea sa mai stea si apoi doarme mai multe ore legate, 4-5 ore abia astept sa o culc sa dorm si eu ca-s cam obosita, azi nu am apucat sa dorm deloc cu ea cum faceam zilele trecute in timpul zilei, macar cate o ora sau doua, deh am fost plecati pe afara cu socrii si de aia... dar recuperez eu la noapte daca am fetita cuminte si papa si doarme , fara scandal

Madutza , multumim frumos de noua casuta si multa sanatate puilor tai

Irinuca frumos mesajul , multumim Cum mai e Daria, tot la 2 ore suge ?

Pisuc, te plimbi, te distrezi, imi place de tine Am apucat sa iti spun ca nu ma gandeam ca nastem in aceeasi zi , da ia uite ca puii nostri au aceeasi data de nastere iti mai aduci aminte ca glumeam ca nu mai apuc sa nasc , ca raman sa nasc la paste si o sa nasti si tu si eu tot nenascuta o sa fiu ? Eu fac lp cu apa fiarat si racita, asa scrie pe cutia de lp, cica apa plata nu ar fi tocmai ok , asa mi-au spus si moasele mare grija la masura de lp, sa nu pui mai mult decat scrie ca risti sa il constipi. Eu apa o fierb in cana(fierbator) si apoi o pun in termos si o iau sus la etaj sa nu cobor noaptea chiauna daca am nevoie, dar precum m-am dat pe alaptat la san acum de o saptamana iar, nu mai foosesc asa des Apa o schimb destul de des , pun apa proaspata fiarta in termos , cam de 2 ori pe zi, poate chiar 3 cateodata. Eu cand ma mulgeam si puneam lapte la frigi , incalzeam apoi biberonul intr-un vas in care aproape ca fierbeam apa, o incalzeam foarte bine si apoi puneam biberonul in ea si se incalzea foarte bine, cica nu ar fi bine sa incalzesti la microunde ca s-ar putea sa se incalzeasca prea tare in anumite parti si risti sa oparesti gura bebelusului, asta scrie si in mai toate brosurile de le-am primit aici de la spital si moase. Cam atat pentru acum despre ce ai intrebat ca nu mai stiu ce intrebasesi, daca imi mai aduc aminte , o sa mai raspund

Ally, vezi ca si eu sunt cu voi in gasca, adica Sophia mea cu bebe Edy si Petru , toti sunt nascuti in aceeasi zi

Xeo, imi pare bine ca te mai citesc sper sa iti revii repede cu oboseala si somnul, te inteleg cum iti este, suntem in aceeasi barca

Happiness, sa va fie de bine crestinarea si asteptam pozici de la marele eveniment Cand va intoarceti in Islanda? curand cred, daca imi aduc bine aminte, parca asa spuneai , nu ?

Simona, cum stai cu regimul ? mi-ar trebui si mie un imbold ceva sa ma apuc , ca am de dat jos multe kile si tre` sa fiu si eu prezentabila mai pe la toamna ca deh, nunta..botez... dar mai e timp, cateva luni , nu ?

Ailed, din petrecere in petrecere o tii, bine iti mai shade te-ai apucatd e mancat ceva mai mult si mai bine , sau tot la regim esti ?

Monas ce-ti mai fac puii? cum te descurci? ai mai chemat-o pe mama la tine sa va ajute ?

Miki, aici mamicile alapteaza oriunde, dar discret, nu scot tzatza afara si o expun pun o esarfa in jur si bebe suge fara probleme eu am vazut chiar si in metrou mamici alaptand, si la pub si oriunde , aici peste tot e child friendly nu se oripileaza nimeni si nici nu se holbeaza

Scrish, cum a fost la shopping ieri ? cat a dfurat sesiunea si cate parale ai tocat? sper ca nu numai pentru Luca ai luat eu trebuie sa ies la shopping ca nu ma mai incap deloc hainele de dinainte de sarcina dar nici cu alea de cand eram gravi nu ma pot imbraca, nici nu ammulte ca deh, sarcina iarna si acum deja e cald si frumos, imi trebuie ceva hainutre noi, nu multe ca vreau sa slabesc si sa nu investesc prea multi bani ca ce fac dupa daca slabesc prea tare de-as slabi eu si numa atata sa fie paguba

Lalely, gangurel al tau e un scump nu-mi vine sa cred ca iti pune parul pe moatze precum nici de a mea din pzoe nu ai spune ca urla non stop ar trebui sa le facem un filmutez cand urla si sa postam sa aratam lumii ca nu glumim

Ma cheama datoria, se trezeste piscoata, pregatim baitza si apoi tzatza si nani nani

O seara buna!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

Dragi fluturasi de Martie-Aprilie,

Va dorim sa cresteri mari si sanatosi, la fel de frumosi cum sunteti acum.
Si, cand va veni timpul sa va luati zborul - sa nu uitati ca mamicile voastre au fost unite, in aceasta odisee, de acelasi lucru: dragostea pentru voi.

Dragi Mamici de fluturasi,

Va multumim pentru mesajul emotionat pe care ni l-ati transmis si speram sa nu va suparati daca, din cand in cand, va vom mai sacai cu intrebarile noastre.
Va uram succes in casuta noua alaturi de puisorii vostri.
Pentru ca... nu-i asa... aventura abia acum incepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada,andreea nici noi nu am scapat de mucisori :(( eu macar stiu de unde sunt :( voi ce folositi?? eu apa de mare+batista bebe+vibrocil si oscilo.
de cate ori pe zi poate fi aspirat??
ce e mai rau e ca nu prea papa decat ff putin la o masa si se ineaca uneori de la ei....offf asa imi e de mila de el micutu sper sa se faca bine pana sambata...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ai vostri bebei isi "rod"nervosi pumnisorul?? toata ziua e cu el in gurita..uneori se mai enerveaza si tipa....e plin de balute...are bubite rosii langa gurita de la saliva......nu e cam devreeme???

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally, ce frumos ca e cald la voi . Aici la grade e ok, dar bate rau de tot vantul..parca in alti ani nu era asa. Si stai la soare, transpiri, apoi te bate vantul si imediat racesti. Asa a racit si buburuza, batea rau vatul si i-am pus paturica pe ea, a transpirat la greu a inceput sa bazaie, cand am ridicat-o era fleasca. pana sa ajung la masina sa o schimb au fost gata mucisorii .

Yasmi, sper sa-i treaca mucisorii lui Lucas, Si la noi botezul e in 2 sapt si sper sa treaca la amandoi pana atunci. Eu nu-i dau nimic fetei, dor ser si scot cu batista bebelusului de 2 max 3 ori pe zi. Daca s-ar inneca as scoate inainte de fiecare masa ca sa se hraneasca bine. Azi buburuza a cerut o masa in plus seara, inainte de baita. Nu are febra si nu e infundata cat sa nu poata sa manance.

happiness, roxy, asteptam poze de la botezuri

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Tot eu ca nu am ce face si frec menta cui ii e dor de mentosane ?

Dadea semne ca se trezeste piscoata dar nu, a adormit la loc o mai las si eu 20 min pana la ora 9 si apoi o trezesc incet incet sa ii dau de papa si sa ii fac baitza

bb_yasmi si puii tai sunt raciti ? off sper sa treaca repede si sa fiti in forma maxima pentru la botez pe sambata

madutza si aici bate vantul si e cam rece ,desi la soare e cald, dar azi am scos-o in rochita, fara puloveras, ca de curca ce sunt l-am uitat pe canapea ca ne grabeam sa plecam sa mancam si sper sa fie ok, ca a tinut-o bunica-su in brate asa cum era, cu rochita, body cu maneca lunga si ciorapei lungi si era cam curent pe terasa restaurantului, pana acum nu da nici un semn ... incetul cu incetul o invat sa fie englezoaica 100% , sa ajunga sa poarte sandale la 10 grade Multa sanatate la puiuti si sa va refaceti rapid si voi sa nu muciti la botez

Andreea, te-am sarit in primul mesaj, fara intentie Iti multumesc de urarile de mi le-ai facut acum cateva zile in urma nu am apucat sa iti multumesc, am avut o saptamana tare agitata dupa cum am mai spus , urlatoare non stop Sper sa va treaca repede mucisorii si sa va faceti bine sanatosi

Ma duc sa mai downloadez ceva poze pe comp , poate ma timp sa pun cateva pe contul meu de picasa , sa nu incarc contul comun ca si asa memoria e cam full pe acolo, sau ati mai sters din poze? Sa ma duc sa verific sa vedem , poate pun cateva pe contul comun daca mai e loc si pentru mine

Va pup, ne auzim maine dimineata sper Mi-e dor de o cafea si o barfa , ce mai trai era pe noi cand eram gravide, acum nici timp de spalat pe dinti nu prea am

Noapte buna mamici si pitici!!! Somn usor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada,andreea nici noi nu am scapat de mucisori :(( eu macar stiu de unde sunt :( voi ce folositi?? eu apa de mare+batista bebe+vibrocil si oscilo.
de cate ori pe zi poate fi aspirat??

Eu folosesc de cate ori mi se pare ca mucisorii sunt prea abundenti si il necajesc. Incerc totusi nu mai mult de 2 ori in total / zi sa ii aspir.
Folosesc spray cu apa de mare+batista bebe. Nu folosesc oscilo.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Am pus pozici noi pe contul comun de picasa piscoata mea inca doarme, ma duc sa o trezesc si sa facem baitza ca e tarziuuuuuuuuu ... gata mentosanele pe azi, mai lasam si pe maine

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Am pus pozici noi pe contul comun de picasa piscoata mea inca doarme, ma duc sa o trezesc si sa facem baitza ca e tarziuuuuuuuuu ... gata mentosanele pe azi, mai lasam si pe maine

_

strumph , e atat de dulce si pletoasa si frumoasa, ca imi vine sa o mananc. Ce mortala e cu parul in vant si cu rochite si cu pantofiori maaaari . Parca o si vad tipand, e o scumpete de fata, iar daddy se vede ca e f mandru de fi-sa

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

djlaura, ma bucur ca ai revenit. Am vazut si printesa ta frumoasa . Ati facut deja botezul? am vazut ca o legi si ma gandeam ca e de la botez.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput