Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

La multi ani pt toti bebeii sarbatoriti azi!
Fetele de ce va faceti probleme cu alaptatul in public?!cum sa luati biberoane cu voi, mai ales cand vor fi 30 si ceva de grade? eu am alaptat fara probleme oriunde si va spun sincer ca nu se uita nici naiba, o mama cu un copil nu este ceva la care sa te holbezi; pt pudoarea voastra daca vreti puteti lua o esarfa ceva sa va acoperiti, sau daca aveti sling si mai bine, se poate alapta f usor in el; repet, nu se uita nimeni, cu atat mai mult daca isi da seama despre ce e vorba,trec mai departe si gata..e chestie de obisnuinta si asta banuiesc...mie mi-a trecut febra, cred ca am avut o reactie de la lapte prea mult ca vad ca umplu biberonul f repede si bebe e prea mic sa suga prea mult la o masa, dar o sa mai iau de cateva ori preventiv niste paracetamol;
Fetele din Bucuretsi stiti vre-o locatie pt botez care sa aiba locuri si afara sau macar un loc de joaca pt copii, si eventual sa nu se fumeze inauntru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alina.n, La multi ani si pt Alex!!! Uauuuu 3 luni!!!

Legat de pregatirea lapticului...eu pt Lp fac asa: incalzesc apa plata in cuprorul cu microunde(mai nou), si apoi adaug lp in fc de cantitate.Sticlutele si biberoanele le spal foarte bine cu apa fierbinte apoi la bag in sterilizator....Eu nu stiu cum incalziti voi la 38-40 gr ...cum va da-ti seama???

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ma mai primiti?

_
36 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

AMR 4 SAPTAMANI YUPIIIIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui nilufera

Fetele de ce va faceti probleme cu alaptatul in public?!cum sa luati biberoane cu voi, mai ales cand vor fi 30 si ceva de grade? eu am alaptat fara probleme oriunde si va spun sincer ca nu se uita nici naiba, o mama cu un copil nu este ceva la care sa te holbezi; pt pudoarea voastra daca vreti puteti lua o esarfa ceva sa va acoperiti, sau daca aveti sling si mai bine, se poate alapta f usor in el; repet, nu se uita nimeni, cu atat mai mult daca isi da seama despre ce e vorba,trec mai departe si gata..e chestie de obisnuinta si asta banuiesc...

Mai, mi-e cam rusine sunt si impiedicata si pana desfac bluza pana scos tzatza pana pun copilul, trece un an. Mereu le-am admirat pe mamicile care stiu sa alapteze asa discret ca nici nu observi cand au inceput si cand au terminat cu treaba langa tine.

Am alaptat deja in public, doar nu era sa alerg pana in capatul celalalt de oras sau mai stiu eu ce. Dar de fiecare data am fost in parcuri putin populate. Aici la Bucuresti nu prea vad eu cum ar fi Herastraul putin populat, mai ales ca vine caldura.

Dar da, voi lua o esarfa si...astra e, presupun, pana la urma. Doar n-o sa car lapte muls dupa mine la 30 grade cand voi avea pompele la purtator

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Multumesc mult celor care mi-ati raspuns!
Ca sa inteleg bine (ca sunt mai chichiricita asa ) intreb si asta:
- puneti in biberon de exemplu 120 ml apa plata si incalziti bibe la bain-marie sau in microunde
- tineti tetina pe biberon cand incalziti sau pur si simplu descoperit?
- banuiesc ca nu stiti cand are 38-40 grd, dar orientativ, nu?
- apoi adaugati masurile de lapte praf, puneti tetina su atentie ca sa nu o desterilizati si apoi agitati ca sa faceti lapticul?
- si apoi i-l dati? Verificati intai pe incheietura mana temperatura?

Vad ca mai puneti in el un pic de Infacol sau Sab simplex ca sa ia spuma...

Multumesc tare tare mult!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui nilufera

Fetele de ce va faceti probleme cu alaptatul in public?!cum sa luati biberoane cu voi, mai ales cand vor fi 30 si ceva de grade? eu am alaptat fara probleme oriunde si va spun sincer ca nu se uita nici naiba, o mama cu un copil nu este ceva la care sa te holbezi; pt pudoarea voastra daca vreti puteti lua o esarfa ceva sa va acoperiti, sau daca aveti sling si mai bine, se poate alapta f usor in el; repet, nu se uita nimeni, cu atat mai mult daca isi da seama despre ce e vorba,trec mai departe si gata..e chestie de obisnuinta si asta banuiesc...mie mi-a trecut febra, cred ca am avut o reactie de la lapte prea mult ca vad ca umplu biberonul f repede si bebe e prea mic sa suga prea mult la o masa, dar o sa mai iau de cateva ori preventiv niste paracetamol;
Fetele din Bucuretsi stiti vre-o locatie pt botez care sa aiba locuri si afara sau macar un loc de joaca pt copii, si eventual sa nu se fumeze inauntru?

Mami de Andrei Cosmin 24.04.2011 si de Theo, 12.04.2009

nulifera...eu stiu un loc superb la 20 min de bucuresti, pe malul lacului, cu o terasa inchisa-deschisa..unde se poate fuma fara sa iti intoxice nimeni copilul si au si restaurant inauntru...au mancare cu specific romanesc arata destul de rustic si este la Baragadiru
daca te intereseaza iti zic mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

deci: buna ziua doamnelor, ce ma bucur ca ne-am mutat in casa noua...
eu nu am mai intrat la inaugurare pentru ca fi-mea a fost tare suparata aseara. toata ziua am umblat cu ea si a dormit asa ca seara..a fost concert...
m-am culcat la 3 noapte si cand m-am bagat in pat langa bb=tul care dormea de la 12...l-am anuntat ca dimineata fi-sa e a lui...si m-am trezit la 11 jumate:)

intr-o ora mergem cu nasii fetitei la un restaurant pe soseaua nordului sa sarbatorim 1 mai muncitoresc mancand mancare italiana:))

la multi ani bebelusilor care implinesc o luna, doua...3...sa fie sanatosi si fericiti

nu stiu ce sa mai zic..revin ca nu am citit tot capitolul trecut

Mergi la inceput

buna mamici si pitici mi-a fost tare dor de voi dar am avut o mie de probleme acum slava domnului suntem bn si incepem sa recuperam cu forumul ca mi sa parut ciudat sa nu pot vorbi cu voi va si promit ca o sa vim active{eu si printesa mea}

_
MAMI DE DARIA ANA-NARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 2 ZILE

Mergi la inceput

am incarcat si eu ceva poze cu pitica ca nu am mai multe

_
MAMI DE DARIA ANA-NARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

pisucmic: Eu pun apa in sticluta, o”introduc” in cuptorul cu microunde fara tetina, las sa se incalzeasca cam 30 secunde, adaug linguritele de Lp si amestec cu un pai(ATENTIE: Mie mi-a sp pediatra atunci cand prepar Lp sa nu agit ci sa amestec usor cu paiul pt a nu creea bule care duc la colici), pun tetina la sticluta tinand-o de partea de plastic, cea care se infileteaza...nu de biberon. Temperatura DA, o verific pe incheietura mainii ...trebuie sa fie putin mai mult decat caldut, nu foarte. Eu ii mai dau si laptele de la temperatura camerei ca mi s-a sp ca nu este bine sa reancalzesc laptele.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput