Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

uraaaaa, avem casuta noua

mada multumim din suflet pentru munca depusa la constructia casutei irinuca multumim pentru ajutorul acordat madutei

pisuc eu stiam ca lm nu e bine sa fie tinut in frigider mai mult de 24h...cat despre lp, eu procedez asa: mai intai apa plata (devin, nefiarta si racita), pe urma linguritele de lp, pus tetina, agitat bine si pus la incalzitor. am incalzit odata si la bain marin si nu apucase sa fiarba apa inainte, aici e pe testate pana nu prinzi cat tb sa stea si da, poti sa tot testezi pe incheietura mainii. eu am citit ca nu e recomandat sa fie incalzit la microunde pentru ca nu se incalzeste apa uniform

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

deschid un nou subiect - de cate ori a facut bebe caca/pipi pe voi?

ca eu tocmai vin de la un schimbat unde am fost cadorisita cu ambele :)))nici nu stiu cum a reusit!

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

scrish, imi momentul cand amesteci apa cu Lp se uniformizeaza tot...desii mie mi se pare ca apa este incalzita destul de uniform...toata(la microunde ma refer). Luca ce mai face? Cand mai pui poze?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

ama hahahhaha, pe mine de multe ori cand am venit cu el acasa de la spital, eu si sotul entuziasmati sa ii schimbam primul scutec. emotionati, curiosi, cu teama sa il desfacem...si cand colo asta micul ditai jetul a dat pe noi, in toate directiile :))))) de atunci s-a mai repetat...iar kk, ce sa zic, mi a facut direct in mana cand incercam sa l stimulez cu supozitorul cu glicerina, dar cel mai urat a fost cand ii schimbam un scutec normal plin de kk. foarte linistita il spal la fund si il pun pe masa de infasat si cand ma uitam eu prin locuri interzise, trage ditai partul cu tot cu materie prima...a ajuns pe mobila, pe covor, pe tot tricoul meu negru ma uitam siderata, nu stiam de unde a mai aparut si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

eu incalzesc apa pt lp tot la microunde..apa fiarta si racita..si dupa aia o agit un pic..si abia dupa aia pun lp/...tocmai ca sa fiu sigura ca apa e incalzita uniform

ama- stai linistita.....eu fac un dus mic cu pipi zilnic...de kk..mai rar ce-i drept dar..se intampla...
la dani...cand era mic..nu exista schimbat de pampers fara sa faca pipi...cum dadea cu putzi de aer...pssss pe mami:)) la un moment dat am invatat si ma protejam..avema o viteza la pus pampersul pe putza....mama mama

Mergi la inceput

ally eu nu stiu, nu am incercat niciodata sa incalzesc la microunde pentru ca am incalzitor...dar peste tot auzisem sau citisem ca nu e tocmai cea mai buna varianta...banuiesc ca e ok cand ai grija luca face bine, creste pe zi ce trece vin si poze, poate reusesc azi sa mai pun cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nilufera

La multi ani pt toti bebeii sarbatoriti azi!
Fetele de ce va faceti probleme cu alaptatul in public?!cum sa luati biberoane cu voi, mai ales cand vor fi 30 si ceva de grade? eu am alaptat fara probleme oriunde si va spun sincer ca nu se uita nici naiba, o mama cu un copil nu este ceva la care sa te holbezi; pt pudoarea voastra daca vreti puteti lua o esarfa ceva sa va acoperiti, sau daca aveti sling si mai bine, se poate alapta f usor in el; repet, nu se uita nimeni, cu atat mai mult daca isi da seama despre ce e vorba,trec mai departe si gata..e chestie de obisnuinta si asta banuiesc...mie mi-a trecut febra, cred ca am avut o reactie de la lapte prea mult ca vad ca umplu biberonul f repede si bebe e prea mic sa suga prea mult la o masa, dar o sa mai iau de cateva ori preventiv niste paracetamol;
Fetele din Bucuretsi stiti vre-o locatie pt botez care sa aiba locuri si afara sau macar un loc de joaca pt copii, si eventual sa nu se fumeze inauntru?

Mami de Andrei Cosmin 24.04.2011 si de Theo, 12.04.2009

asta am cautat si eu si m-am decis pana ;la urma la terasa in herastrau..spatiu mult si locuri de joaca de asemenea..
dintre localuri imi aduc aminte doar de casa latina parca oferea asa ceva dar nu stiu detalii..eu am completat pe un site - localuri.ro detaliile evenimentului-nr persoane, data si poti trece si la detalii ca doresti spatiu de joaca si primesti pe mail oferte de la diferite localuri..
eu am procedat asa si am primit o multime de oferte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Dar ar fi posibil sa iau un biberon cu mine cu lapte matern, cand iesim afara?
Am o gentuta termoizolanta...oare ar merge?

Si in alta ordine de idei, mai iese vreo mamica prin Herastrau?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

fetelor, terminati cu prostiile si alaptati bebelusii pe unde mergeti cu ei, fie parc sau altundeva..
nici o geanta termoizolanta si nici o altya metoda nu pastreaza laptele mai proaspat ca direct de la sursa
nu aveti cum sa stiti dinainte cum sa fie laptele, mai cald mai rece..s-a racit prea mult sau e incalzit prea mult..sau e alterat la 38 grade afara..pt ca laptele matern are proprietati diferite in functie de momentul alaptarii si de conditiile din mediul inconjurator..cand vor fi calduri mari e potrivit de racoritor ca sa-i potoleasca setea lui bebe..daca ii e foame, dupa primele minute de supt curge cel consistent, de foame..la fel, la temperatura potrivita si in cantitatea pe care el o doreste..
o esarfa va scapa de pudoare si nu se vede nimic..si eu ziceam la fel ca voi si dupa ce am facut-o prima oara nu mai am probleme

chiar ieri am vazut o mamica in parc cu un bebe care parea de varsta lui vlad si il alapta fara probleme mi-a placut de ea si nu se uita nimeni la ea ostentativ sau cu dispret..
va pup si curaj, o faceti pentru bebele vostru

eu sunt sigura ca in afara nu-si pune nimeni astfel de probleme..chiar strumph, acolo cum e ? alapteaza lumea in public ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Multumesc mult celor care mi-ati raspuns!
Ca sa inteleg bine (ca sunt mai chichiricita asa ) intreb si asta:
- puneti in biberon de exemplu 120 ml apa plata si incalziti bibe la bain-marie sau in microunde
- tineti tetina pe biberon cand incalziti sau pur si simplu descoperit?
- banuiesc ca nu stiti cand are 38-40 grd, dar orientativ, nu?
- apoi adaugati masurile de lapte praf, puneti tetina su atentie ca sa nu o desterilizati si apoi agitati ca sa faceti lapticul?
- si apoi i-l dati? Verificati intai pe incheietura mana temperatura?

Vad ca mai puneti in el un pic de Infacol sau Sab simplex ca sa ia spuma...

Multumesc tare tare mult!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

eu incalzeam cxu incalzitor de biberoane unde poti regla temperatura la care vrei sa incalzesti, pe urma il iei de acolo, adaugi laptele praf si pui tetina si agiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna mamici...
bine v-am gasit in casa noua!!!!

Multumim Madutza_Bra si Irinuca pt tot...

Ma bucur ca am trecut la un nou capitol din viata noastra...

Interesanta discutia cu alaptatul,mai ales ca si mie imi venise ideea cu bibe in geanta termoizolanta...tot am o jena cu alaptatul in public...

Pisuc eu aseara am fost la un botez si i-am lasat lui bebe lapte muls..am ajuns acasa tocmai cd era la masa si i-am dat eu continuare cu titzi...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput