Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Oare bebelushi nostri comunica telepatic si fac front comun impotriva noastra??????

Caci vad ca suntem mai multe dornice de somn....

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

cred ca dreptate

_
MAMI DE DARIA ANA-NARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 2 ZILE

Mergi la inceput

ailed_dota

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor acum ma mai uitam la poze si in aproape toate nasa este cu bebelina in brate.
am si eu doar cateva cu ea in bratica. dar ieri si azi am profitat ca n-am prea tinut-o.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor acum ma mai uitam la poze si in aproape toate nasa este cu bebelina in brate.
am si eu doar cateva cu ea in bratica. dar ieri si azi am profitat ca n-am prea tinut-o.

ce bine o fi a mea daca o las din brate urlaaaaaaa

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

djlaura si a mea sta in bratica dar mai mult cand are crampe si colici, in rest nu plange in patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

strumphitza, madutza , iony (ca la voi am vazut poze asa) voi tineti bebelinele imbracate in rochitele si papucei in casa? eu nu o tin asa in casa, doar cand iesim o imbrac asa. in casa stam cat mai lejer in salopetici.

nu, in rochita o imbrac cand iesim
Asteptam mai multe poze, ca in astea nu se prea vede Anastasia, dar tu arati tasnet. Felicitari, esti o mamica suberba, suberba!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Irinuca avem fete cam de aceasi varsta. Pana acum am reusit sa diferentiez foarte bine ziua de noapte. Ziua ma joc cu ea, povestim, si un alaptat dureaza de ma urasc eu ptr ca ea gangureste, scuipa sanul, il ia din noua, se prosteste o gramada.
Noaptea o schimb doar la becul de veche (orbecai eu putin), nu scot un sunet si o pun la san. Ea suge bine, neintrerupt, cu ochii inchisi cam 15-20 de minute. Adoarme si ii pica sfarcul din gura si asa o pun la loc in patul ei si doarme 3-4 ore.

mami de Natalia - 11.04.2011

Vreau si eu asa
Si eu ii schimb scutecul inainte si vorbesc cu ea doar in soapta, ca ea are patutul in camera cu noi si sa nu deranjez sotul care doarme. In ultimul timp am inceput sa o iau in sufragerie si acolo incepe ritualul de alaptat care dureaza 1 ora. Dar daca adoarme la san, vreo 10 min nu se trezeste, orice i-as face. Voi incerca sa aprind o lumina mai difuza. Eu folosesc acum o veioza.
Si acum sunt moarta de somn. De la ora 5 dimineata adoarme cate 10 min si apoi incep oftaturile. Apoi mananca si iar atipeste si iar oftaturi.
Totusi cred ca s-a invatat in brate. Ca daca o tin in brate ii trece tot oftatul si icnitul

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Iti recomand lumina cat mai putina si fara absolut nici o vorba, asa cum spune si ama ca face. Ar tb sa doarma macar 3-4 ore noaptea.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

gata, am revenit si eu ...noroc cu fi-mea ca am prioritate pe la cozi ca am umblat de mi-a venit rau...cucereste fi-mea pe toata lumea..manca-o-ar mama pe ea de zana..se uita toti vrajiti la ea de uita ca m-am bagat inaintea lor pe la cozi:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

gata, am revenit si eu ...noroc cu fi-mea ca am prioritate pe la cozi ca am umblat de mi-a venit rau...cucereste fi-mea pe toata lumea..manca-o-ar mama pe ea de zana..se uita toti vrajiti la ea de uita ca m-am bagat inaintea lor pe la cozi:)

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

bravo. Ai reusit sa platesti doar spunand numele?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

strumphitza, madutza , iony (ca la voi am vazut poze asa) voi tineti bebelinele imbracate in rochitele si papucei in casa? eu nu o tin asa in casa, doar cand iesim o imbrac asa. in casa stam cat mai lejer in salopetici.

nu, in rochita o imbrac cand iesim
Asteptam mai multe poze, ca in astea nu se prea vede Anastasia, dar tu arati tasnet. Felicitari, esti o mamica suberba, suberba!

Povestea nasterii

Poze

traznet cu adevarat, roxy!!!

Mergi la inceput