Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
felicitas spune:
Si la noi Miriam baga manuta in gurita aproape cu totul uneori. cand o vad ca exagereaza i-o scot, dar in rest nu-mi fac probleme.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
ina.click spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
si infarixul care-l vrea ina e cu bani mami de 2 prichindei |
...pai credeam ca altul nu e?
vai ce zapaceala cu vaccinurile.
deci se fac si unele gratuite? unde / cum / cand?
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
lalely07 spune:
Ina.click..da varsa..laptele este branzit..stiu ca daca recurgiteaza este laptele care tocmai la supt...
Tocmai de asta ma ingrijorez,ca el varsa...
Legat de alaptat...mi se pare istovitor sa ma trezeasca din ora in ora pt 5 minute de supt..Ma gandeam sa gasesc cumva o metoda sa il fac sa suga la 2 ore..10 minute..dar nu stiu daca exista..Orice stimulare la obrajori sau picioruse nu tine..adoarme imediat!!
Cand era mic ziceam ca adoarme ca este mic si nu are putere..dar acum stiu ca poate suge si cu putere..deci asta clar nu mai este o scuza..
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Am sters cele doua filmulete Astazi am fost la pediatru, am avut surpriza (placuta!) sa dam peste o doamna simpatica, blanda si tanara. Ne-a felicitat pt "meniul" deloc variat, adica 100% lapte matern si pt sling . Fontanelele sunt f ok, ca greutate avem 5.700. Cica sa nu-l mai zgandar nici la buric si sa-i las si nasucul in pace,; doar daca nu poate dormi / manca sa folosim iar sprayul nazal etc, dar in rest un muc acolo cica e ok. Vroiam sa facem infarix hexa + prevenal dar am aflat ca ...inca mai are otita. Desi la exterior nu mai maniifesta dureri la palpare si nici scurgeri, cad l-a examinat in ureche a observat ca inca are probleme. Deci am trecut pt 10 zile pe tratament medicamentos:( Augmentin si Panadol. Mama ei de otita. Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
sa se faca bine urechiusa
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
scrish spune:
lalely e perfect normal ce face cu manutele. daca totusi nu ti se pare ok, trebuie sa trisezi un pic sa isi tina manusile pe maini. nici luca nu si le tinea pana ne am dat seama ca daca ii suflecam manecile de la body un pic cat sa se stranga materialul si punem manusile peste materialul suflecat, nu le mai da jos. cu varsatul si noi am mai avut probleme, am cautat pe net remedii si singurul care functioneaza la noi e tinutul cat mai mult la verticala dupa ce mananca. si asigurat ca scoate TOT aerul din stomac. luca scoate 2/3 reprize de aer imediat la inceput si inca una la 10,15 minute. pe pediatra eu zic k poti sa o chemi te cate ori consideri necesar, ca n-are dc sa se supere. pana la urma e datoria ei si ii mai si bagi un ban in buzunar mucii, daca nu sunt multi de raceala, poti sa ii elimini doar cu ser si eventual un betigas de urechi, cauta pe youtube clipul cu ana culcer ingrijirea nasului. despre program nu stiu ce sa ti spun...eu i-as da lm din biberon seara macar sa fiu sigura ca se satura si daca e sa planga sa am un motiv de pe lista eliminat.
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Si legat de vaccinuri,pe care ati optat sa le faceti,cele de la stat sau cele cu plata??? Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
am facut de la stat.
..si da-i o suzi sa vezi daca renunta la degete. Intre suzeta si degetel se opteaza pt suzeta (asa zice Capraru ) iar eu le-am dat-o la amandoi. cristi a renuntat singur pe la 4-5 luni. Sa vedem si bubulina.
bebelusii au nevoie sa suga, asa se linistesc, se calmeaza> variantele pe care le au sunt : titi, suzeta si deget. Care preferi sa i-o dai?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
lalely07 spune:
Madutza..in nici un caz titzi..care este un subiect de disputa pt noi.. caci sta prea mult gramada pe ea noaptea...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ama22 spune:
Lalely pe mine in spital m-au invatat ca daca nu functioneaza gadilatul in talpi, sa ridic copilul pe verticala ca asa deschide ochii.
La mine mai functioneaza si gadilatul pe coaste ca e gadilacioasa tare fata
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
roxy_s spune:
neata fetele
madutza si irinuca multumim pentru casuta noua, sa avem parte numai de bucurii alaturi de puiutii nostri
fetelor nu-mi vine sa cred ca gata, s-a incheiat odiseea celor 9 luni cu burtica........ ce mesaj emotionant, tare frumos.
la botez a fost foarte, foarte frumos. Anastasia a fost asa cuminte, nu a plans decat un pic cand a scos-o din apa, atat. apoi a stat cumintica la imbracat, la miruit, la impartasit, la pozat. a fost asa emotionant s-o vad acolo.....
vremea a fost superba, cald si soare. la petrecere a dormit mai tot timpul, a mai plimbat-o mama cu matusile pe afara . insa cu vreo 3 ore inainte sa incheiem petrecerea nu mai avea stare, se foia, scancea, muzica era tare, era galagie cred ca era obosita saracuta. ca tot incerca sa doarma si se tot trezea, nu reusea sa adoarma.
apoi am dus-o acasa si a ramas mama cu ea si mi-a zis ca asa s-a linistit, imediat a facut caca mult, asa s-a eliberat, a inceput sa rada si sa gangureasca. s-a bucurat ca a ajuns acasa cred
la baita iar a fost frumos, a stat cumintica si ne-am balacit.
o sa pun si poze zilele astea, mai astept sa primesc ca eu am mai multe filmulete. noua mai mult ne place sa filmam decat sa facem poze, asa ca astept pozele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ama si eu mai patesc cu sanii asa, ma trezesc noaptea cu ei beton de merg indoita ca nu pot sta dreapta ca ma dor. dintr-unul mananca Anastasia si celalalt il mulg ca ea nu mai vrea.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)