Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Bine v-am gasit la scutece!
Despre noi vestile sunt asa: am trecut printr_o mare cumpana. Am fost internate in spital cu febra de peste 39.5 si o stare a copilului f. proasta (gemea intr-una,molesita ). Diagnosticul a fost de pelionefrita acuta, infectie cu E-coli. Nu stiu de unde a luat bacteria, multi zic ca din maternitate, la nastere. Nu stiu...
Acu face saracuta antibiotic injectabil.
Eu is cu moralu la pamant ...As fi dat orice sa sufar numai eu si nu copilul E efectiv ciuruita de cate ori au intepat-o pt recoltare sange, fixare venula etc
Speram sa iasa analizele bine si sa scapam.

off, multa sanatate de la un amarat de ecoli atatea probleme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Ina schema clasica e gratuita, rotaryx si synfloryx sunt cu bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna fetele,

Trebuie sa ma ajutati si pe mine ca altfel eu nu stiu ce sa mai fac:
1) bebe a inceput sa-si suga degetele..le-a descoperit,le cauta,daca nu-l inimereste pe cel mare suge 2 din celelalte,ce naiba sa fac??
Face asta chiar si dupa ce este pus la san,iar manusile nu le tine deloc in maini..O sugestie ar fi sa-i bag suzeta,dar parca nu as vrea asta...Va rog,daca stiti cum sa-l dezvat

Eu as zice sa il lasi in pace, e o etapa normala. Suzeta poate cauza mai multe belele decat propriile degetele.

Citat:
2) suge haotic..nu avem nici un program,azi noapte a supt din ora in ora cate 5 minute dupa ce s-a trezit din pauza mai lunga de la baita..Nu pot sa continui asa..Ma gandeam sa-i dau muls cu biberonul noaptea sa vad cat trage caci as vrea si eu sa suga macar din 2 in 2 ore...Cand va aud pe voi de program...si eu am fiecare zi,si fiecare noapte diferita..

Ce program? Al meu are un program numit "cum ii tuna" sau pe limba pediatrilor, "la cerere" . E perfect normal, lasa copilul sa manance cum poate el si cum ii cere organismul acum. oar n-o sa il tii flamand ca sa respecti orarul.

Citat:
3)varsa...Seara de pe la 19.00 pana la baita de la 21.00 are tendita sa ceara numai san si apoi imi varsa tot...Nu stiu cum sa fac sa il refuz,sa nu ii dau titzi..pt ca plange si nimic altceva nu vrea in afara de ea...

Incearca sa scoti aerul mai bine, sigur varsa? poate regurgiteaza. Daca varsa e lapte branzit, daca doar regurgteaza e laptic normal.

Citat:
4) cat de des se poate aspira nasucul???Eu nu folosesc inca batista sugarului,am un aspirator si trag cu gura..dar mi-a zis cineva sa nu ii trag mucii zilnic ca ii distrug flora..O fi asta o cauza ca el nu suge suficient???Ca este infundat pe nas??Aseara cd a vomat a scos si un muc pe nas ...

Astazi mi-a zis pediatra ca doar daca il deranjeaza la mancat / dormit, altfel sa il las in pace, chiar daca fornaie.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

off mai fetelor..imi iau inima in dinti si fata in brate si plec pe la taxe si impozite..dar tre sa ma duc la 3 sectoare diferite n-am nici un chef....ce porcarie!!!
o zi buna tuturor si ne vedem diseara

Mergi la inceput

Citat:

Buna fetele,

Trebuie sa ma ajutati si pe mine ca altfel eu nu stiu ce sa mai fac:
1) bebe a inceput sa-si suga degetele..le-a descoperit,le cauta,daca nu-l inimereste pe cel mare suge 2 din celelalte,ce naiba sa fac??
Face asta chiar si dupa ce este pus la san,iar manusile nu le tine deloc in maini..O sugestie ar fi sa-i bag suzeta,dar parca nu as vrea asta...Va rog,daca stiti cum sa-l dezvat

2) suge haotic..nu avem nici un program,azi noapte a supt din ora in ora cate 5 minute dupa ce s-a trezit din pauza mai lunga de la baita..Nu pot sa continui asa..Ma gandeam sa-i dau muls cu biberonul noaptea sa vad cat trage caci as vrea si eu sa suga macar din 2 in 2 ore...Cand va aud pe voi de program...si eu am fiecare zi,si fiecare noapte diferita..

3)varsa...Seara de pe la 19.00 pana la baita de la 21.00 are tendita sa ceara numai san si apoi imi varsa tot...Nu stiu cum sa fac sa il refuz,sa nu ii dau titzi..pt ca plange si nimic altceva nu vrea in afara de ea...

4) cat de des se poate aspira nasucul???Eu nu folosesc inca batista sugarului,am un aspirator si trag cu gura..dar mi-a zis cineva sa nu ii trag mucii zilnic ca ii distrug flora..O fi asta o cauza ca el nu suge suficient???Ca este infundat pe nas??Aseara cd a vomat a scos si un muc pe nas ...

5} oare de cate ori pot chema pediatra acasa???La mine a venit in prima saptamana si atat...Eu as vrea sa vina sa vada daca este ok,daca crede ca ia trecut icterul (unii zic ca da,altii ca inca este galbior)...plus ca mai am nevoie si de alte sfaturi...

Va rog pe cele care v-ati confruntat cu situatiile de mai sus,sa imi raspundeti si mie...Este tare greu sa fi incepatoare si sa nu stii de unde sa apuci problema...

Strumfule..gangurel nu este rau,este chiar un bebe cumintel,numai ca ma omoara statul interminabil la san si noptile ...Ziua doarme,este ok..probabil am si eu mai multa rabdare sa-l tin atarnat la san..dar noaptea este cumplit sa te trezesi chiauna de somn si din ora in ora...Cred ca mama este cea defecta

Danielle02..zicxeai ceva de regim in perioada de alaptat.Poate ai timp sa-mi spui si mie ce mananci...Ca eu una nici nu mai stiu,si mi s-a luat de carne fiarta si la gratar,sipe si iaurturi..fara fructe,fara altceva..Dulciuri recunoasc ca mananc zilnic,vcaci am o pofta ceva de neimaginat...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

legat de supt degetele, bebeii se nasc cu acest instinct si unii isi sug degetul altii suzeta..pe ei chestia asta ii linisteste..unii pediatrii recomanda suzi altii spun ca e perfect natural sa-si suga degetelul..nici vorba sa trebuiasca sa-l dezveti acum..ci mult mai tarziu

Mergi la inceput

Citat:

Si legat de vaccinuri,pe care ati optat sa le faceti,cele de la stat sau cele cu plata???

spre deosebire de vlad cand am optat pt infarix-le-am platit adica..acum merg pe cele de la stat ca sunt al fel de bune..

Mergi la inceput

Citat:

Si legat de sughit la mine nu tine tehnica pusului la san si lamaie nu vreau sa-i dau...Mai stiti alte tehnici sa calmez sughitul???

Caci are mai multe reprize pe zi..

Am incercat si pusul la piept ,pe piele,dar nu tine....

gripe water- e o apa de colici care eu i-o dau cu lingurita cand sughite..uneori trece , alteori nu..dar sa stii ca pe ei nu-i deranjeaza sughitul, trece oricum de la sine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Ina schema clasica e gratuita, rotaryx si synfloryx sunt cu bani

------------------------------------------------------------------------------------------
Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011

Ana-Maria

si infarixul care-l vrea ina e cu bani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

off mai fetelor..imi iau inima in dinti si fata in brate si plec pe la taxe si impozite..dar tre sa ma duc la 3 sectoare diferite n-am nici un chef....ce porcarie!!!
o zi buna tuturor si ne vedem diseara

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

macar o sa ai prioritate..nu ? ai scapat de cozi datorita piticii sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Miki si eu am bagat lp adaugator de cand am avut furia laptelui a doua oara( de atunci nu mai am atata lapte) si vreau sa-ti spun ca tot laptele de la mami ii place mai mult, si ii place si mai mult cand il bea de la titi.Atata ca acuma e mai linistita ca are destul lapte, si nu mai plange de foame uneori mai ales seara, cand nu prea mai am laptic la titi.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput