Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Bai ...ati vazut ce veste ...l-au omorat americanii pe Osama .

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

eu nu cred.. cred ca numai o bomba politica.. doar urmeaza alegeri in Sua..
De ce corpul lui nu a fost congelat si pastrat la Cia cum a fost cu cel a lui Lennin?

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Da Doamne sa ai dreptate !

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, sunt pro nastere naturala.
orice mamica ar trebui sa aiba curaj sa nasca natural daca e in putere, nu are prob de sanatate nici ea nici copilul. dar la chestia cu "curajul" o mare responsabilitatea o au si medicii care au tendinta sa induca frica pacientelor. pt ei e mai usor sa faca o cezariana si sa i doara la basca.
eu am nascut natural, fara epidurala. am ma zis, cred, mi-e frica de injectiile in coloana. e f greu. dar sa nu va imaginati ca exista nasteri usoare.
pt mine cezariana e cel mai rau scenariu.. brrr nici nu vreau sa ma gandesc!

flopi, bravo pt putzulica! ai fost la iosup? ... nu stiu cum procedeaza alti medici dar el are obiceiul sa dea poza cu "bijuteriile" in cazul baietilor si sa scrie cu litere majuscule PENIS. pe mine m-a amuzat teribil cand ne-a dat poza respectiva. acum la fata nu mi-a dat, nu stiu de ce, poate si pt ca sarcina era mai mica, habar nu am...sau poate nu considera asa pretioase "bijuurile" fetelor

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

raluca cu ce dr vrei sa nasti la Municipal ?

La Bucuresti tarifele nasterii sunt duble/triple fata de provincie
Ca doar aici umbla cainii cu covrigi in coada
La particular nasterea costa in jur de 10.000 ron si asta depinde de rangul doctorului , ca poate ajunge si mai mult (ex Marinescu )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

raluca cu ce dr vrei sa nasti la Municipal ?

La Bucuresti tarifele nasterii sunt duble/triple fata de provincie
Ca doar aici umbla cainii cu covrigi in coada
La particular nasterea costa in jur de 10.000 ron si asta depinde de rangul doctorului , ca poate ajunge si mai mult (ex Marinescu )

Pai veniti mai fetelor in provincie ! Cu 3500 ron aveti o nastere de lux si sustinatori pe masura la usa salonului

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetelor, ce faceti? mi-a fost dor de voi am citit discutia voastra despre nastere; desi ma consider o persoana ambitioasa, curajoasa, cand spun cuvantul nastere ma trec transpiratii - eu una optez pentru nasterea naturala, si daca se poate fara epidurala; insa am o problema la coloana, o scolioza, nu grava dar e si nu stiu cate sanse sunt ptr nasterea naturala cat despre kg, eu pana acum am pus 5 sunt oarecum multumita de lucru asta; pe bb il simt cand puternic (mai ales seara) cand f putin de tot; vineri mergem sa-l vedem, abia astept mancara-l mama pe el de pui va pupacesc pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Helenutza, nu, medicul meu e Horia Cioflan - el mi-a scris pe eco "puta"

Mi-a spus ca in general baietii stau cracanati si asa a fost, al nostru crai a stat cracanat la toate ecografiile; iar fetele, cik sunt mai sfioase si stau cu picioarele impreunate.

17+ cu minune de

Mergi la inceput

Andra , sa vii numai cu vesti minunate de la eco ! Noi iti tinem pumnii.

Pentru mine momentul in care am simtit-o pe cea mica a fost momentul in care s-a resetat tot in mine. Nimic nu ma face mai fericita decat o miscare a ei oricat de puternica sau pala este .

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

salutare pe fuga

eu la filantropia am dat anul trecut 1200 la doctor, 200 la moase, 150 anestezista si vroe 200 in total maruntul pt asistente. eu cred ca e ceva in neregula cu suma aia pt municipal, e mult prea mult chiar si cu rezerva.

eu recomand nastere naturala, daca va e frica de durere atunci faceti epidurala. una bine facuta va face sa nasteti incredibil de usor. atentie insa si la efectele secundare ale epiduralei, eu de data asta imi fac curaj sa nasc natural fara anestezie. cezariana e mult prea invaziva dupa parerea mea, ganditi-va cat taie si ce taie. va refaceti mai greu, vine laptele mai greu, trece o gramada pana il vedeti pe bb. in plus unele persoane mai sensibile au dureri mari dupa cezariana, e totusi o taietura adanca acolo.

inca una despre carucior si gata. am vazut la o mamica sambata un carucior super super, statea fetita in el ca o printesa, captusit bine, nu prea mare si tare dragalas. cica se gasesc pe la kika si sunt pana in 1000ron: http://www.esprit.com/index.php?command=Display&navi_id=1344

ma intreba cineva despre scutece de finet de cumparat, imi cer scuze, nu mai stiu cine. se gasesc dar sunt prea scumpe, poate gasiti pe cineva sa vi le tiveasca.

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 17+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

andra te mamica

jade, hai sa-ti spun.La Med life o cunostinta s-a programat la cezariana vinerea si mi-a zis ca i-a refuzat copilul laptele si l-au bagat pe perfuzii.Medicul neomatolog nu era ca doar era week-end si ea s-a suparat putin....si asistentele i-au zis ca este bine si asa ca daca nastea la spital de stat nu se uita nimeni la el

Asa ca dai un ban dar stii ca nu-l mai ai

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

E foarte tare in provincie.

In bucuresti la particular te ajunge 3.000 euro. Unde voi naste eu cred ca ma va ajunge cam 4.000 de ron - rezerva e 80 euro pe noapte.

17+ cu minune de

Mergi la inceput