Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
racheel spune:
flopi, unde vrei sa nasti?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica E foarte tare in provincie. In bucuresti la particular te ajunge 3.000 euro. Unde voi naste eu cred ca ma va ajunge cam 4.000 de ron - rezerva e 80 euro pe noapte. 17+ cu minune de |
Da , e prea scump, ce sa zic ....Eu nici la 3500 ron nu cred ca m-as arunca . Nasterea in maternitatea de stat ma ajunge cam 2500 cu toate costurile incluse.
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Depinde de care provincie.. si la cluj la privat e aprox 2000 E
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Helenutza23 spune:
andr@ ma gandeam la tine. ce a mai facut sora ta cu problema cu streptococul?
flopi, eu ecografiile morfologice le fac la at medic decat ginecologul meu. nu mi se pare un as in domeniul imagisticii medicale si oricum chiar el mi-a zis sa fac ecografia morfologica de trim 2 la alt medic. de aceea intrebam daca ai facut la altcineva
19+
zubi spune:
Flophi, felicitari mami pt cuc....sper sa vin si eu sa imi pun caruciorul:)
aici la noi, o cezariana de exx, te duce cam 1700-2000 ron maxim, daca vrei in rezerva 50 ron/zi
Nu situ cezariana asta cu ce anestezie se face,sau epidurala, ideea e ca mie mi-e rau de la anestezie, nu stiu daca e acelasi lucru, dar acum muuuuulti ani, cred ca acum 14 ani, am facut operatie d eapendicita,si m-am trezit dupa vreo 2 zile,si aveam halucinatii,vedeam dublu..f naspa a fost.., apoi, in 2009, cand am pierdut sarcina, mi-au facut o injectie in fund, tot asa, probabil un anestezic ceva sa nu mai simt, bineinteles ca am simtit absolut tot tot, adik toata durerea, si d'abia ma tineam pe picioare de ametita ce eram, ca m-am si speriat, am facu atac de panica..pt ca eram fff ametita de la injectia aia...deci nu situ daca la cezariana o fi altfeld e anestezie, sau epidurala asta..dar asa cred eu,ca suport cam greu
Zubi, mami22+
minunea mea
flopishtica spune:
Helenutza si eu am facut DT la alta dr si o sa fac morfologiile tot acolo - la medlife grivita la Mihaela Steriu
17+ cu minune de
andr@ spune:
oana mersi, toate sa venim numai cu vesti bune; am uitat sa-i spun lui lore ca-i sunt alaturi, si sa gandesti numai pozitiv draguta racheel, nora mea frumoasa ce mai face; e linistita?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
21+
racheel spune:
Are si zile cand este linistita si cand este agitata
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
rach eu niciodata n am avut o parere buna despre maternitatea MedLife
Asa ca nu ma mira ce zici despre prietena ta
Mie imi merge netu ca un c u r si nu pot tine pasul cu voi