Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
racheel spune:
oanaiasi totul o sa fie bine ai sa vezi 

buna dimineata gravidutelor 
Astept sa-mi spuneti cum v-ati petrecut de 1 Mai 

lore, tu ai fost latara, si te-ai relaxat...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
da racheel si am mancat costita de purcel pe gratar 
.... pledez: vinovata!
o colega mi-a zis azi dimineata ... parca incepi sa te rotunjesti la fatza........ vai di mini!!!!!!! :))) sotul zice sa nu ma mai isterizez atata pt kg in plus pt ca aproape toate mamele pun cel putin 14-15 kg si ca important e sa fie bebelina sanatoasa ca ma ajuta el sa dau kilele jos dupa ce nasc. ![]()
![]()
![]()
Lori
23+ fericita cu
Mara
oanaiasi spune:
Racheel
, multumesc de incurajare! Si eu sunt optimista. Medicul zica ca totul e ok, mai luam utrogestan ca si precautie.
Nu mai iau nici no-spa
...sper ca n-am facut vreo prostie cu no-spa-ul forte pe care l-am luat vreo 3 zile...astept sa vad ce imi zice doctorul.
Oana
19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
Lore , e ok costita la gratar daca e bine facuta . Costita e mai subtirica si se patrunde mai bine ...la pulpe e mai greu sa le coci bine. Eu le impung cu un cutit pe langa os ca sa se patrunda. Eu ieri am facut fripturica la tava cu piure si salata![]()
Oana
19+
sanatoasa si la termen!
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Racheel , multumesc de incurajare! Si eu sunt optimista. Medicul zica ca totul e ok, mai luam utrogestan ca si precautie.Nu mai iau nici no-spa Oana 19+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Oana .. nu cred ca trbuie sa iti faci pb pt no spa forte... pana la urma nici eu nu inteleg rationamentul ca doar 2 no spa e cat unul forte.. oricum fiecare dr cu ai lui pitici, insa sunt sigura ca nu sunt probleme
22+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
| citat din mesajul lui loredanar da racheel si am mancat costita de purcel pe gratar ![]() .... pledez: vinovata!o colega mi-a zis azi dimineata ... parca incepi sa te rotunjesti la fatza........ vai di mini!!!!!!! :))) sotul zice sa nu ma mai isterizez atata pt kg in plus pt ca aproape toate mamele pun cel putin 14-15 kg si ca important e sa fie bebelina sanatoasa ca ma ajuta el sa dau kilele jos dupa ce nasc. Lori 23+ fericita cu Mara |
lore nu te mai stresa cu kg .. cica din trim 2 trebuie sa punem 500 g pe saptamana.. normal ca niciuneia nu ne convin kg in plus la cantar , insa sanataea piticei e ceea ce conte nu?
Cum ai pus costita afumata sau cruda? si mie imi plac costitele de nu mai pot ..
sanatoasa !
racheel spune:
Lore, la fata ne mai rotunjim poate ne si umflam.Mie imi zic ca m-am umflat la fata![]()
Eu de 1 Mai m-am saturat de salata si carnita nu am mancat, apoi mi s-a facut pofta si am mancat un mic.![]()
Si apropo de Kg...ma ingras 1 Kg pe saptamana.Nu mananc exagerat si tot acumulez.![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Helenutza23 spune:
buna fetelor,
| citat din mesajul lui loredanar am mancat costita de purcel pe gratar ![]() .... pledez: vinovata! |
May ma bucur mult pt vestile bune!

19+
oanaiasi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Oana .. nu cred ca trbuie sa iti faci pb pt no spa forte... pana la urma nici eu nu inteleg rationamentul ca doar 2 no spa e cat unul forte.. oricum fiecare dr cu ai lui pitici, insa sunt sigura ca nu sunt probleme 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Medicul de familie zice ca nu e nici o problema atata timp cat nu depasesc doza maxima recomandata/zi . Conform prospectului e de 240mg/zi. Eu am luat 2x80mg..deci 160mg/zi.
Inca astept si parerea de la gine, sa vedem ce zice.
Oana
19+
sanatoasa si la termen!
seidana spune:
| citat din mesajul lui racheel Lore, la fata ne mai rotunjim poate ne si umflam.Mie imi zic ca m-am umflat la fata Eu de 1 Mai m-am saturat de salata si carnita nu am mancat, apoi mi s-a facut pofta si am mancat un mic. Si apropo de Kg...ma ingras 1 Kg pe saptamana.Nu mananc exagerat si tot acumulez. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
poate ai acum o perioada de boom.. dar sunt sigura ca se va obisnui organismul si o sa pui frumos 0.5
.. iei prenatale?eu cum sar calul cu dulciurile cum sar la 0.8 kg
sanatoasa !