Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
May3 spune:
Helenutza. poate ne-or lasa. Eu inca mai sper...
Felicitari fetelor pt pasa si putza! !!! si pt vestile bune. Asa sa fie de acum. numai vesti bune.
Eu ma indrept spre servici acum
18+ cu
zebraroz.ro
May3 spune:
Cred ca mi se unfla un ganglion ca ma doare in gat. Ce remedii naturale stiti? Apa cu sare?
18+ cu
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 Cred ca mi se unfla un ganglion ca ma doare in gat. Ce remedii naturale stiti? Apa cu sare? 18+ cu zebraroz.ro |
Inhalatii cu apa si sare , miere de albine, pastilute homeopate, daca nu cedeaza cataplasma cu cartof ras.
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Ancaro.. am auzit ca a intrat in vigoare noul cod al muncii .. ne influenteaza in vreun fel pe noi?
Mai stie cineva s-a aprobat marirea per de pre/post natal la 168 zile?
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui seidana Ancaro.. am auzit ca a intrat in vigoare noul cod al muncii .. ne influenteaza in vreun fel pe noi? Mai stie cineva s-a aprobat marirea per de pre/post natal la 168 zile? 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Si pe mine ma intereseaza treaba asta ...pe noi ne afecteaza doar semnarea/nesemnarea contractului colectiv de munca. Acolo ni se acorda 1 salariu mediua la nastere si compensarea celor 15% de catre firma in pre/post natal
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Si pe mine ma intereseaza treaba asta ...pe noi ne afecteaza doar semnarea/nesemnarea contractului colectiv de munca. Acolo ni se acorda 1 salariu mediua la nastere si compensarea celor 15% de catre firma in pre/post natal Oana 19+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
da si contractul colectiv neinfluenteaza mult.. parca eu nu mai am sperante la 1 salar si cei 15 %, doar mai avem 2 luni pana in pre natal
loredanar spune:
Lore cum mai esti cu gingiile? despre sefi, iti dai seama ca nu aveau cum sa se bucure ca ti s-a redus programul. despre partea cu "nu stiau" da-mi voie sa am niste dubii pt ca eu nu cred ca nu cunosc chestiile astea... |
cu gingiile la fel sunt, in unele zile mai binisor, alte zile mai rau... iar cu sefii... daca stiau probabil s-au facut ca au uitat... ca au fost tare mirati.
seidana oana nu imi pun mintea cu ei, dar e cam enervant sa fii privit pe sub spranceana pt ceva ce ti se cuvine... :)
Lori 23+ fericita cu Mara
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
cu gingiile la fel sunt, in unele zile mai binisor, alte zile mai rau... iar cu sefii... daca stiau probabil s-au facut ca au uitat... ca au fost tare mirati. seidana oana nu imi pun mintea cu ei, dar e cam enervant sa fii privit pe sub spranceana pt ceva ce ti se cuvine... :) Lori 23+ fericita cu Mara |
eu stii ce am facut? am zis la un mom dat ca imi iau medical .. si de atunci si la 12.30 sau 13.00 ma trimite acasa numai sa vin la servici..
zubi spune:
fetele
Camady,felicitari pt examene, bravo mami
Sei...este asa de frumos baietelul meu, sa vedem ce trasaturi o sa aiba, de la mami sau de la tati..dar cred io ca o sa aiba asa o idee de indian:)
Sa va zic acuma,ca tot sunt un piculet ingrijorata..ca de ex, mi-a aratat asa: capul,dar nu creierul:(...cei doi rinichi, stomacul, cucul,scrotul, manutele,piciorusele,oasele,coloana....si cam atata din cate imi aduc eu aminte,sia durat vreo juma de ora..adik o fi verificat tot nu?
astept sa ne scaneze tati pozele sa le pun pe picasa, sa ma laud si eu aucma ca sutn primele poze
Zubi, mami22+ cu
minunea mea
ancaroro spune:
Seidana, era votat de o luna, de la 1 mai a intrat in vigoare. Nu ne afecteaza in mod extraordinar, in sensul ca nu are treaba cu gravidele si mamele. Azi se voteaza HG aia cu 168 de zile la camera deputatilor. Dar ma indoiesc. A foat respinsa de guvern, am citit si motivele lor
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=11055
17+
Bijuteriile mele