Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ZUBIIIIIII... FELICITARI!!!!!!... mancal-ar mama pe el.. gata mi-am gasit petitor.. pe fiu-matale.., doar sunt implantati in aceeasi zi... Doamne ce ma bucur ca e totul bine... Multumim Doamne!

Rachel.. vestea buna nici nu am zis-o : e ca placenta s0a ridicat, inca e joasa dar e ridicata nu mai e previa .... oricum dr asta a zis tot ce a zis si celallat dar a stiut cum sa zica si sa ne explice asa ca.. nu haina face omul ci sufletul...

Vi-am zis ca piticek inghitea lichid amiotic la greu? si casca.. si era cu un piciorus la gura.... Nu mi-a facut ecat 2D , insa a fost suficient sa o vedem cum misca....

Mikkaa .. da a zis ca e f important sa iau calciu ca la 24 de s se formeaza osisoarele ... si ca de prenatale atat ca se zic ca sunt mai bune insa nu e dovedit 100 % stiintific.. 10 zile calc cu magneziu 10 fier... si eu fac carcei.. intr-o noapte asa m-am speriat de tare ca nu stiam ce am, aveam un carcel in talpa

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

buna burticilor!
m-am intors si eu din vacanta (o saptamana am evadat din bucuresti) si am noutati!
ca sa echilibrez balanta odiseei noastre, confirm banuiala - avem un baietel!
G=185g +/- 27g si CRL=115mm. pliu nucal 1,70 mm
iar rezultatele de la triplu test, facut la Genetic Lab, sunt bune, testul este negativ! - deci mi-am luat de-o grija!
numai cu vesti bune,

17+ cu
mioara

Mergi la inceput

Neata fetelor.. va astept la cafeluta ... si va doresc o zi buna cu vesti cel putin la fel de bune ca si ieri..

Zubi.. esti blue in listuta

Mioara.. tu nu esti in listuta.. nu ne dai datele tale sa fii oficiala ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Seidana sa-i pui si lui lali carutul roz.
Fetelor examenul l-am trecut cu brio.
Acum ma concentrez pe bebe si pe muncaca am cam neglijat asta in ultimele 3 saptamani .
Seidana ma bucur ca ti s-a mai urcat placenta.Eu am pe 9 mai morfo.

21+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Bravo camady.... ... acu incolo te bucuri de copii....

Lali esti pictata in roz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna fetele ,

Ce de vesti bune !!! Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtica ! Lali , ai exact ce ti-ai dorit! Zubi bravo pentru cuculet!Sper ca nu am uitat pe nimeni

Seidana , ma bucur ca s-a ridicat placenta. Si la mine asta a fost cel mai mare motiv de bucurie la eco ...bine, dupa ce mi-a zis ca bebita e bine

Camady , felicitari pentru reusita!

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata burtici !

camady felicitari pt rezultatele bune !

seidana Lali Zubi mioara felicitari si voua din suflet pt vestile bune de la eco !!!!!!!!!!!!

a cam aflat toata lumea ce si cum e nu? fetita sau baietel zic.. :)

la mine sefii sunt semi-dezgustati de scurtarea mea de program de la 8 la 6 ore... de parca nu ar fi dreptul meu, ci o favoare pe care mi-o fac ei mie! ca sa nu mai zic ca ei habar nu aveau ca am acest drept............

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Oana .. placenta e inca joasa dar nu mai e previa marginala... tie iti e sus bine? adik normala?

Lore.. oameni si uameni ... daca ti-a baga un medical ar fi mai fericiti? nu pune tu la suflet chestia asta lasa-i in treaba lor tu gandeste-te la burticel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Oana .. placenta e inca joasa dar nu mai e previa marginala... tie iti e sus bine? adik normala?

Lore.. oameni si uameni ... daca ti-a baga un medical ar fi mai fericiti? nu pune tu la suflet chestia asta lasa-i in treaba lor tu gandeste-te la burticel..

La mine a urcat pe fundul uterului. e posterioara si fundica. Si la tine e foarte bine! chiar daca e un pic mai joasa nu mai ridica probleme ! poti sa fii linistita de acum

Lore, vb lui may, da-i in spanac

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata

oau ce veselie si ce vesti bune!
ma bucur pt voi!

May imi pare rau ca inca ai greturi.. daca te consoleaza cu ceva, afla ca nu esti singura. ca si pe mine iar ma incerca de cateva zile niste greturi... asta e! ti-am mai zis ca la prima sarcina la fel am fost, cu greturi pana la final... hai ca suntem aproape de jumatate si mai e putin, nu?

Lore cum mai esti cu gingiile?
despre sefi, iti dai seama ca nu aveau cum sa se bucure ca ti s-a redus programul. despre partea cu "nu stiau" da-mi voie sa am niste dubii pt ca eu nu cred ca nu cunosc chestiile astea...

o zi buna

19+

Mergi la inceput