Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Lali_mete spune:
Fetelor m-am intors de la eco ,si ..... E pasaaaaa .
Sarcina este perfecta din punctul dr-ului de vedere, kg sunt putin cam multe luate , 7-8 de la 11 martie pana acum,mi-a spus sa renunt la fainoase si sa mananc mai putin dulce. M-a atacat exact unde ma doare. Sarcina are aceeasi varsta si dupa UM si dupa eco,adica 22 saptamani si 3 zile. Mi-a aratat iar tot,de la picioruse,manute,cordon ombilical,creieras,camarutele inimii ,tot-tot.
Ma intorc mai tarziu ,acum ma duc sa mananc ,ca sunt lihnita.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Fetelor m-am intors de la eco ,si ..... E pasaaaaa . Sarcina este perfecta din punctul dr-ului de vedere, kg sunt putin cam multe luate , 7-8 de la 11 martie pana acum,mi-a spus sa renunt la fainoase si sa mananc mai putin dulce. M-a atacat exact unde ma doare. Sarcina are aceeasi varsta si dupa UM si dupa eco,adica 22 saptamani si 3 zile. Mi-a aratat iar tot,de la picioruse,manute,cordon ombilical,creieras,camarutele inimii ,tot-tot. Ma intorc mai tarziu ,acum ma duc sa mananc ,ca sunt lihnita. Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Yes. ce veste superba...
ce bine ca piyica e bine si e pitica.. ce puteai sa ai mai frumos?
cu kg.. pe mine dr m-a intrebat cae am luat.. am zis 9, dar a zis ca sper ca nu vreau sa tin cura.. elalat a zis sa nu mai mananc ete na... Sa ne fie printesele bine, si sa nu luam pesre 20
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
May, imi pare rau ca nu ti-au trecut greturile sper din tot sufletul sa treaca
Seidana, ma bucur enorm pentru vestile bune de la eco
matza, si eu lenevesc cat este ziulica de mare, nu esti singura
camady, te asteptam cu vesti bune, bune
Lali, felicitari pentru pasa Sa fiti sanatoase , mancacioase si necolicioase Ce frumos este sa ai pereche
Zubi, tu esti al eco?si eu nu stiam...
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
zubi spune:
IT'S A BOY
Doamne fetelor,ce inseaman un 4 d....suntem topiti, mi-au curs lacrimile continuu cat eram acolo la eco si il vedeam,si am auzit si bataile inimii..ne uitam unul la altul si plangeam amndoi de fericire...a zis ca totul este normal, ne-a aratat inimioara ca are 4 camarute, rinichii..cuculetzul:)..off Doamne,cand a auzit ca e baiat..s-a topit...multumes clui Dumnezeu, nu mai am cuvinte ca s azic ce simt..si cat de mult ma bucur ca totul e bine...sa ma punetis i pemine cu carutul ca de cand asteptam..acuma ma apuc de cautat nume..aa,am si poze...are asa o fetisoara Doamne..sotul zice ca e leit el:)
Fetelor,sunt asa de emotionata...nu situ cum sa va spun, va multumesc mult de tot ca io sutn mai copila si voi atif ost mereu acolo s aimi ridicati moralul
Zubi, mami22+
minunea mea
racheel spune:
Zubi, felicitari pentru putza Sa fiti sanatoasi , mancaciosi si necolicioasi
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
racheel spune:
Zubi, te asteptam cu poza pe picasa
sara_a spune:
Hristos a Inviat!
feliciatri tuturor pentru rezultatele bune de la eco, pentru pasa si cocosei.
Noi nu vrea avem timp de nik
va pupam!
zubi spune:
Racheel....am venit eu sa echilibrez balanta un pic..
Ia uitati ce semnatura am eu
Zubi, mami22+ cu
minunea mea
racheel spune:
Maine te asteptam si cu numele
mikka11 spune:
Felicitari fetelor pentru vestile minunate aflate la eco!!!!
seidana, tie medicul ti-a recomandat sa nu mai iei prenatale, ci calciu si magneziu si fir? Tare as lua si eu calciu si magneziu, o sa il intreb saptamana viitoare pe dr cand merg la control, eu deja am carcei la picioare, usoare ameteli si palpitatii, poate putin calciu si magneziu ma vor ajuta...
19+ cu