Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 3
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 miaha draga sunt eu pe aici acum am ajuns din oras ca am iesit si noi putin si s-a si pus ploaia si e frig eu zic ca e semn bun asta de oboseala ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Eu cred ca imi creez singura starile astea, vai cred ca daca nu e luna asta ma dau cu capul de pereti ca simptome am o gramada.Deja i-am zis sotului ca de acum cand ma pupa trebuie sa ma pupe de 2 ori ca suntem 2.Tu ce mai faci?
Imi pare rau ca nu ti-a priit plimbarea, lasa poate o fi maine vreme buna ca am pregatit de un gratar.
Bela pupicii tai erau de molipsire nu? Eu i-am primit doar cu conditia asta.
lorena_86 spune:
da miha, chiar aveam chef sa ma plimb putin dar nu am avut cum
deci maine faci testul?
ca daca e bebe ar trebui sa se vada, zic eu
si eu mai fac unul maine
dar eu m-am cam "desumflat"
cred ca nu e nimic
vad eu dungi pe pereti
cred ca am luat-o razna
i-am aratat si sotului testul si ii zic ca mi se pare ca mai e o liniuta
si el imi zice ca nu vede nimic
apoi imi zice ca da ar vedea ceva dar putin de tot, da sigur a zis asa sa ma linisteasca
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lorena_86 da miha, chiar aveam chef sa ma plimb putin dar nu am avut cum deci maine faci testul? ca daca e bebe ar trebui sa se vada, zic eu si eu mai fac unul maine dar eu m-am cam "desumflat" cred ca nu e nimic vad eu dungi pe pereti cred ca am luat-o razna i-am aratat si sotului testul si ii zic ca mi se pare ca mai e o liniuta si el imi zice ca nu vede nimic apoi imi zice ca da ar vedea ceva dar putin de tot, da sigur a zis asa sa ma linisteasca ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Nu nu fac maine, il las pe luni dimineata, eu cred ca poate e chiar prea devreme ca testul de ovulatie mi-a iesit pozitiv pe 18 si nu au trecut 14 zile de la ovulatie.
Mihaelafalt spune:
Mai fetelor voi va faceti griji pentru 50 si ceva de kg eu aveam in post 60 si acum aproape 61 nu imi place dar ce sa fac ca am tinut si cure si gimnastica am slabit 10 kg anul trecut dar foarte greu si nu vreau sa mai risc ca parca eram beata, fara mancare imi era foarte rau.
Si nu sunt nici inalta am 1.63
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed mihaela ti-a intarziat menstra? Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10 samburelul meu |
Normal maine nu ar trebui sa vina, dar testul de ieri era negativ.
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Normal maine nu ar trebui sa vina, dar testul de ieri era negativ. |
eu ti-am zis ca mi-e mi-a iesit testul in a doua zi de intarziere.asa ca mai ai timp
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10
samburelul meu
gabyv spune:
Ce activitate mica pe aici fetele!!!
Noi am fost azi la cumparaturi de haine, va imaginati cat a putut sa ne ia, ca era si pt mine si pt el.
Oricum a fost ff frumos, cred ca de cand ne-am apucat de suntem ff uniti. Chiar m-a invitat azi la o cafenea sa discutam despre ce tratament fac si care este schema si cu ce poate ajuta el... I'm in love
Gata, va pup, ne vorbim maine!!
Noapte buna!!!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui lorena_86 da miha, chiar aveam chef sa ma plimb putin dar nu am avut cum deci maine faci testul? ca daca e bebe ar trebui sa se vada, zic eu si eu mai fac unul maine dar eu m-am cam "desumflat" cred ca nu e nimic vad eu dungi pe pereti cred ca am luat-o razna i-am aratat si sotului testul si ii zic ca mi se pare ca mai e o liniuta si el imi zice ca nu vede nimic apoi imi zice ca da ar vedea ceva dar putin de tot, da sigur a zis asa sa ma linisteasca ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Care i treaba Lorena? Esti sau nu graviduta? Eu tot astept cu sufletul la gura sa vad ce se intampla. V ati apucat serios de treaba din martie nu?
Pup toate aspirantele, absolut toate!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Lorena astept un test cu II liniute de la tine.Unde esti nu ne dai vestea cea buna?