Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 2
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 cami, pt calmare spalate cu apa calduta si cu bicarbonat poarta lengerie cat mai larga evita baile fierbinti iar atunci cand dormi dezbracate de tot, sa "respire" intelegi tu candida iubeste locurile calde si umede ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
multumesc mult de tot lore, asa am sa fac
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
fetelor, pe unde sunteti
eu eram bine, prin casa si pe facebook a pus o fosta colega o melodie
pai am plans in brate la sot asa dintr-o data, pana m-am spart
cine are curajul, dar va previn ca e foarte trista mai ales pt cine are sarcini pierdute
http://www.youtube.com/watch?v=zlf5GfJKYZ0&feature=player_embedded
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
Cristinutza am terminat amandoi eventul si cu caleasca si cu arcul,super faine
lorena vezi ca iei bataie,nu mai asculta muzica deprimanta si trista ca nu-ti face bine,asculta piese vesele
pe toate
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lorena_86 spune:
paula si eu acum tot pe la ferma
doar ca nu am nivelul necesar sa termin misiunea cu plantele, am terminat-o decat pe cea cu animalele
am niv 50
nu mai ascult ca ma cearta sotul
ai dreptate, mai rau imi fac
imi dau seama ca durerea nu va disparea niciodata doar sta ascunsa si in anuminte momente mai apare
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
PaulaFrida spune:
lore uite www.youtube.com/watch?v=gUyu5prWjTE&feature=related" target="_blank">aici o piesa care intotdeauna ma binedispune
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lorena_86 spune:
paula
foarte dragut
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor si scuze ca am iesit asa repede dimineata dar mi-am adus aminte ca aveam treaba la banca si deja era tarziu.
Lorena linia de control in alea 10 minute era normala si acum cand ma uit la test e visinie inchis asa cum ai descris tu.
In seara asta am iesit la plimbare iar cu sotul meu dar nu am mai avut putere sa ma plimb, am obosit asa de repede ca nu mai puteam si ne-am oprit in parc pe banca.
Mihaelafalt spune:
Vai fetelor ma simt asa de obosita ca parca nu am putere nici baie sa fac, sotul mi-a ascuns testele dar eu am fost mai smechera ca el si inainte de a mi le lua am ascuns eu unul care il aveam cumparat din farmacie si el stia doar de alea de la lorena.
Asa as vrea sa fac maine unul dar mai astept pana luni dimineata sa plece el la lucru si eu sa stau linistita.
Ce rau imi pare ca sunt singura si nu am cu cine vorbi, voi probabil sunteti cu treaba sau va odihniti deja.
lorena_86 spune:
miaha draga sunt eu pe aici
acum am ajuns din oras ca am iesit si noi putin si s-a si pus ploaia si e frig
eu zic ca e semn bun asta de oboseala