Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 18
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Mie mi-au venit rusii vineri seara, asta este. Intrebarea mea e urmatoarea : sa-mi iau luna asta teste pentru ovulatie sau sa incerc cu temperatura bazala? Separat de asta, e bine sa jap-jap zilnic in perioada fertila sau la doua zile? Am vazut ca daca prestam zilnic cantitatea de mormolcei e destul de redusa. Sa pun crestinul pe telina????????? Fetele, luna asta simt eu ca e luna mea norocoasa. |
Sa speram ca simti bine si chiar sa fie cu noroc.
Eu nu cred ca daca faci jap-jap in fiecare zi cantitatea spermei o sa fie redusa din cate am inteles eu daca sotul nu are probleme cu spermograma atunci treci la actiune cand ai chef.

mihacor spune:
pe mine m-a luat un somn ...
chef nu am avut deloc azi de nimic,am facut eu cate ceva,dar acum e ora de liniste la noi...
matzaila ma bucur ca vezi lucrurile asa...
eu sunt ziua 30 si deja am cateva cosulete pe fata...probabil ca pana maine declar si eu z1...
Vreau si eu un
...
lilimara spune:
cristina.p bine ai venit si sedere scurta si placuta! ![]()
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
Matzaila_81 spune:
Dragele mele prietene de suferinta, iarasi eu iarasi cu intrebari 
Asa cum va povesteam, saptamana trecuta am facut teste de sarcina cu nemiluita, negative toate si dupa o intarziere de doua zile au venit rusii si la mine. Sambata a fost flux puternic dar de seara doar cateva picaturi. Cel putin de duminica pana astazi aproape nimic.
Nu-i baiul asta doar ca acum jumatate de ora am intrat in bucatarie unde se fuma iar eu am fost fumatoare, nu rea, cam o tigara pe zi si uneori la chefuri, acum deloc..ideea este ca in cateva secunde mi-a venit sa vomit.
A inceput sa se invarta totul cu mine si a trebuit sa beau apa, simteam ca nu mai pot respira, a trebuit sa stau cu capul pe birou.
Vorbind cu mama a inceput sa rada si sa-mi spuna ca asa a fost si la mine si ca ea primele trei luni a avut ciclu.
Acuma, eu nu cred ca sunt aia baftoasa care cand toate semnele arata ca nu sunt eu sa fiu, tousi....
Credeti ca o iau razna?????
Imi doresc atat de mult copilasul nostru incat mi-e teama ca am inceput sa exagerez si ca mintea imi joaca feste, eu sunt o persoana panicoasa si foarte infulentabila.
lorena_86 spune:
matzaila, e foarte posibil si des intalnit ciclu peste sarcina
pt linistea ta repeta un test
chiar si diseara ca e ok, sigur iti apare daca e sarcina
tin pumnii
si nu esti deloc exagerata, toate ne facem iluzii, uneori chiar si atunci cand vin uratii
cine de aici nu s-a intrebat macar o data daca nu e ciclu peste sarcina![]()
pup
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Dragele mele prietene de suferinta, iarasi eu iarasi cu intrebari ![]() Asa cum va povesteam, saptamana trecuta am facut teste de sarcina cu nemiluita, negative toate si dupa o intarziere de doua zile au venit rusii si la mine. Sambata a fost flux puternic dar de seara doar cateva picaturi. Cel putin de duminica pana astazi aproape nimic. Nu-i baiul asta doar ca acum jumatate de ora am intrat in bucatarie unde se fuma iar eu am fost fumatoare, nu rea, cam o tigara pe zi si uneori la chefuri, acum deloc..ideea este ca in cateva secunde mi-a venit sa vomit. A inceput sa se invarta totul cu mine si a trebuit sa beau apa, simteam ca nu mai pot respira, a trebuit sa stau cu capul pe birou. Vorbind cu mama a inceput sa rada si sa-mi spuna ca asa a fost si la mine si ca ea primele trei luni a avut ciclu. Acuma, eu nu cred ca sunt aia baftoasa care cand toate semnele arata ca nu sunt eu sa fiu, tousi.... Credeti ca o iau razna????? Imi doresc atat de mult copilasul nostru incat mi-e teama ca am inceput sa exagerez si ca mintea imi joaca feste, eu sunt o persoana panicoasa si foarte infulentabila. |
Matzaila fa un test ca tot ce e posibil.Mai era cineva aici care i s-a facut rau de la fum de tigara si este insarcinata mada86. Si aia poate era sangerarea de nidatie ce ai avut tu ca nu l-a toate femeile e la fel.Hai fa un test de sarcina si da-ne o veste buna.

Matzaila_81 spune:
Trebuie sa fac testul pe ascuns fara sot ca daca mai vede ca mai cumpar unul mai ales ca stie ca sunt la perioada mi-e teama ca ma duce la consiliere
Astazi am aflat o veste minunata despre o fosta colega de-a mea de 39 de ani. A incercat ani de zile sa ramana graviduta, ajunsese la inseminare artificiala si degeaba si pana la urma renuntase la idee si se linistise si a ramas insarcinata pe cale naturala iar bebe s-a nascut si are doua luni deja.
Eu nu am mai tinut legatura cu ea dar am intrebat astazi intamplator si m-am bucurat din tot sufletul. Se poate acolo unde este credinta.
O sa reusim si noi si o sa ma bucur mult pentru fiecare in parte.
Va multumesc ca ma sustineti si ca ma intelegeti, credeam ca o iau de una singura pe aratura.
lorena_86 spune:
matzaila, ce m-ai facut sa rad
eu sunt singura in birou ca am venit mai devreme la serviciu si rad ca nebuna 

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
pai ma bucur ca razi ca doar ai fost suparata in week-end.![]()
A venit jumatatea mai buna sa ma ia de la birou. Nu cred ca mai scriu pana maine dar abia astept sa va citesc.
Bafta celor care testeaza si celor care jap-jap, sa fie cu ochi si bucurie!
dianalaura spune:
Matzaila...Doamne ajuta sa fie bebe... si vara-mea a avut ciclu peste sarcina...si daca si mama ta a avut...
Oricum, te asteptam cu vesti
diana
6+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze