Aspirante optimiste >20 ani (679)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

At este f bine ca poti sa bei atata apa

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.p spune:

Buna fetelor,

Sunt noua pe forum, aspiranta fara rabdare si sper sa ma puteti ajuta cu niste pareri (poate mai obiective decat ale mele- la prima balonare am impresia ca sunt gravida).
Imi doresc f mult un bebel si incerd de 2 luni cred; problema cred ca este aceea ca am ovulatie tarzie. Ultimul cm a fost pe 2 aprilie iar testele de ovulatie au iesit negative pana inclusiv pe 17 apr (in saptamana mare am sistat), iar semnele de ovulatie au fost pe 24 aprilie-secretie asemanatoare albusului crud- cand am si prestat; ieri-la 7 zile de la act am facut test si a iesit negativ poate e prea devreme,poate nu e...durata medie a ciclului meu este de 31-32 zile, deci maine, poimaine ar trebui sa vina, dar poate da Domnul sa nu mai vina si sa fiu si eu .

Credeti ca este posibil la o ovulatie asa tarzie sa "se prinda" si sa ramana?
Va pupic!!
PS: dupa un tratament cu Utrogestan 3 luni pt ca aveam insuficienta progesteronica am facut chist la un ovar care a si regresat intre timp; sper sa fi scapat de dereglarile hormonale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina.p

Buna fetelor,

Sunt noua pe forum, aspiranta fara rabdare si sper sa ma puteti ajuta cu niste pareri (poate mai obiective decat ale mele- la prima balonare am impresia ca sunt gravida).
Imi doresc f mult un bebel si incerd de 2 luni cred; problema cred ca este aceea ca am ovulatie tarzie. Ultimul cm a fost pe 2 aprilie iar testele de ovulatie au iesit negative pana inclusiv pe 17 apr (in saptamana mare am sistat), iar semnele de ovulatie au fost pe 24 aprilie-secretie asemanatoare albusului crud- cand am si prestat; ieri-la 7 zile de la act am facut test si a iesit negativ poate e prea devreme,poate nu e...durata medie a ciclului meu este de 31-32 zile, deci maine, poimaine ar trebui sa vina, dar poate da Domnul sa nu mai vina si sa fiu si eu .

Va pupic!!
PS: dupa un tratament cu Utrogestan 3 luni pt ca aveam insuficienta progesteronica am facut chist la un ovar care a si regresat intre timp; sper sa fi scapat de dereglarile hormonale....

Buna Cristina si bine ai venit , dar sa fugi cat de repede la odisee
Cat despre ovulatie , cand tu spui ca ai fi ovulat ai fost in zi 22 , iar daca cm tau e de 31-32 zile eu cred ca are timp sa se prinda samburelul.
Iar testul eu cred ca l-ai facut cam devreme.
Daca gresesc rog fetele sa ma corecteze.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

la toate
eu plec acasa .abia astept sa ajung in pat ca mi-e un soooooomn...
sa aveti o zi frumoasa , si sper din tot sufletul ca maine sa va gasesc mai vesele , mai optimiste , si cu teste pozitive care se testeaza
inca odata

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Luciana, somnic placut
Eu una tanjesc dupa pernuta si patucul meu. Abia astept week-end-ul....

Mergi la inceput

Buna Luciana,

Iti multumesc frumos pentru raspunsul prompt !
Cam pe acolo cred ca am ovulat 23-24 si de aceea imi era frica -corelat cu insuficienta de progesteron din trecut (acum cateva luni) am dedus ca mai greu s-ar pastra samburelul, stiu ca insuficienta de progesteron cauzeaza avort spontan in cazul unei sarcini incipiente si cu ovulatie tarzie.
Dar asteptarea nu cred ca va fi lunga, va anunt in cateva zile daca e ceva! Si luna trecut "m-am crezut" , asa de balonata eram, cu fel de fel de pofte si schimbari de stare de spirit...iar cand s-a intalat cm a fost o chestie...rozalie la inceput:(
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina.p

Buna fetelor,

Va pupic!!

Buna cristina si bine ai venit.
Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata.
Eu cred ca e mult prea devreme, eu am avut test de ovulatie pozitiv pe 18 aprilie si astazi cand am facut testul de sarcina era negativ dar deja eu am spoting si nu cred ca pot sa mai sper la bebica luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mie mi-au venit rusii vineri seara, asta este.
Intrebarea mea e urmatoarea : sa-mi iau luna asta teste pentru ovulatie sau sa incerc cu temperatura bazala?
Separat de asta, e bine sa jap-jap zilnic in perioada fertila sau la doua zile? Am vazut ca daca prestam zilnic cantitatea de mormolcei e destul de redusa.
Sa pun crestinul pe telina?????????
Fetele, luna asta simt eu ca e luna mea norocoasa.

Mergi la inceput

Buna Mihaela,

Multumesc pentru intampinare!
Ai dreptate poate m-am grabit cu testul.
Ma uimeste faptul ca tu, desi ai avut test de ovulatie pozitiv, nu ai ramas
Dar sa nu ne pierdem speranta de !

Mergi la inceput

Buna Matzaila,
Cred ca cele mai bune sunt testele de ovulatie Minut, la care iti dau si un test de sarcina inclus (5+1); eu cred ca imi voi urmari toata luna perioada, dar nu cred ca e ok sa zilnic.
Pana la urma nu trebuie sa ne stresam chiar asa, ca Dumnezeu ne vede si cand va vrea El, ne va trimite la toate cate un ingeras, doi!

Mergi la inceput