1 an de la nastere....mamicile slabesc (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Littlelight spune:
'neata!
Se pare ca pe-aici eu centrez, eu dau cu capul
. Nu mai ziceti nimic?
Cantarul meu arata doar o usoara scadere 79,0 kg. Dar nu-i bai. ca m-am porcit putin in week-end.
Voi cum stati?
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
aylin27 spune:
Ce faceti fetele???
Chiar toate ,toate in vacanta???
Astazi vin si raportez o scadere de 1,9 kg...adica78 kg...sunt asa mandra...se pare ca nu prea am cu cine sa o impartasesc

Littelight,e o scadere si asta e important...bravo...
,se pare ca numai noi ne dam flori pe aici,sper sa nu te pierd si pe tine...

Ovi unde esti??????
Dani........!!!!!!
Fetele.....!!!!!
Littlelight spune:
Aylin, felicitari
. M-ai intrecut
. Eu am inceput sa ma umflu (se apropie perioada aia din luna si la mine incepe procesul cu 7-10 zile inainte
, plus ca-mi bubuie capul si as papa cioco tot timpul
).
N-am mai facut nici exercitiile alea ca am niste nopti naspa si nu mai am energie si pentru ele. Am ramas acum numai cu plimbarile de 2 ori/zi cu pitica (cam 4 ore).
Tu mai faci gimnastica?
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
aylin27 spune:
Multumesc Littelight,o sa treci tu si de perioada asta,pe urma cine ne mai prinde?![]()
![]()
Eu fac start walking cate jumatate de ora pe zi si masaj cu relax and tone,cam 15 min pe fgiecare parte a corpului....in rest cu pitica mea si eu.
sanzi spune:
Buna, fetelor!
Am intrat sa va felicit pentru perseverenta: Aylin, Littlelight, Danicris, BRAVO, tineti-o tot asa!!! 

Eu nu am reusit sa mai slabesc, fac eforturi sa ma mentin, deocamdata am tot 61 kg si, din pacate, nu ma pot motiva pentru o noua dieta, desi as vrea sa mai dau vreo 5 kg jos.
Oricum, va urmaresc si va felicit, sunteti un exemplu pentru mine. 
ada_23 spune:
Buna ziua doamnelor !
Vreau sa va felicit pentru perseverenta de care da-ti dovada ,se vede ca luptati si voi din greu ca sa scapati de kg in plus
!
Intrasem si eu mai de mult pe aceasta pagina cu gandul de a slabi ....visul mi s-a implinit si de la 78,3 kg (aveam aceasta greutate in april )astazi am 66,5 kg la 1,65 inaltime.Mai am de dat c-am 3 kg poate 5 sa vad cum o sa arat!
Sunt foarte fericita si am venit sa va impartasesc si voua din bucuria mea [:)!
Va doresc din suflet mult succes si nu uitati ca totul depinde numai de voi ,important e sa faceti alegerea corecta!Va pup pe toate 
ada_23 spune:
Am uitat sa precizez ca sunt mamica a doi copilasi gemeni(baiatel si fetita) de 1 an si 4 luni (de acolo s-au adunat kg
) pupici!
Littlelight spune:
Sanzi, lume noua. Pai... hai, mobilizeaza-te. Revino ca pe-aici doar eu si Aylin mai conversam
.
Ada23, felicitari si spor in continuare. Multumim pentru incurajari. Poate vrei sa te alaturi si tu grupului nostru. E mai usor in mai multe.
Littlelight spune:
Reciteam paginile din urma. Ce mai conversam acum putin timp. Unde v-ascundeti, fetelor. Avem nevoie de incurajari. Eu am inceput deja s-o iau pe aratura
.
Aylin, macar tu mai esti pe-aici?