Andrei are 1 luna si are nevoie de noi!! cap2
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
Lavi sper sa veniti cu vesti bune... din pacate cu problemele neurologice asa este, nu se vad acum...ci in timp
Stii cumva ce medic neurolog are? La Darius venea dna dr. Mera, era o super femeie, care explica detaliat ce se intampla cu micutul..
Chiar daca nu scriu mereu, ma gandesc la voi si ma rog la DD sa se faca bine micutul!
Magda-tarziu imi pare sincer rau pentru pierderea suferita...daca vrei, trimite-mi te rog pe PM adresa ta de mess, as vrea sa-ti impartasesc ceva
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ailioaie spune:
Lavinia sunt si eu alaturi de voi ,si ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie totul bine ,sper sa se rezolve toate greutatile si puiul mic sa treaca peste toate greutatile ,multi pupici din partea noastra Darius si Ana
magda_tarziu spune:
Buna seara tuturor,Lavinia ma bucur mult de tot ca nu necesita o a doua interventie iar cumnata ta e normal sa nu mai poata eu uneori cind suna tel si eram cu Edi in terapie nu rasp la nimeni si in general nu mai puteam sa fac nimic eram terminata si fizic si psihic.Acolo ea oricum simte ca nu mai poate trebuie sustinuta moral din toate partile dar nu suprasolicitata. Eu oricum nu imi schimb nr de tel.e abonament poate suna sau da sms oricind. Fetelor am si de ce sa fiu fericita acum am un baietel de 2ani si e sanatos si face numai nebunii il cheama Denis. Edi a avut grija sa-mi trimita un ingeras aici pe pamint daca el s-a dus la DD. Sanatate multa Andrei si putere parintilor.
lavinia.p spune:
Buna fete dragi!
Eu sunt obosita dupa doar 3 zile de lucru, dar n-avem ce face treebuie sa si muncim . vestile despre Andrei sunt bune pe de-o parte pe de alta parte nu stim cum sa interpretam comportamentul dr curante a lui Andrei. Au fost azi la eco la plamani, inimioara si la cap. Bineinteles nimeni nu spune nimic decat dr curant. Cu chiu cu vai a scos cumnata ceva de la ele si anume ca Andrei nu mai are infectie in organism, nici apa la plamani ci doar cheagul de la inimioara dar cica se poate trata si acasa. La intrebarea cand ii lasa acasa i-a spus ca poate saptamana viitoare. dr lor pediatra le-a zis ca vine pe la ei dupa ce termina un curs si nu a mai venit. Acuma cumnata mea se tot gandeste ca daca e bine Andrei de ce nu vrea sa-i lase acasa, de ce nu a venit dr la ea sa vb cu ea? Ca totusi nu e bine Andrei? are ceva grav sa-i spuna? sau poate pt ca nu i-a dat nimic nu o baga in seama? E foarte rau sa stai cu astfel de ganduri, nimeni sa nu-ti spuna nimic. Azi iar a tras o tura de plans cu mine la telefon. Am vb pe la 20.30 si-mi zicea ca atunci isi ia micul dejun ca nu apucase sa manance nimic pana atunci. Andrei plange ca-l doare burtica de la colici si trebuie mereu avut grija de el, azi a chemat o asistenta ca nu mai stia ce sa-i faca...asa cum ai zis tu doina i-au bagat un futunel in fundic sa elimine gazele. Eu sper din suflet sa fie bine Andrei si sa nu-i fi evitat dr ca are sa le dea alta veste proasta. Maine a zis ca merge la dr neurolog sa le citeasca filmul, sper sa nu fie acolo problema
camy iti multumesc din suflet ca esti alaturi de noi, esti un om deosebit si te admir foarte tare. Dr Mera este si dr lor, la ea merg maine...sper macar ea sa le spuna mai multe daca altcineva nu
ailioaie multumim mult, sanatate multa va dorim si noi
magda_tarziu multumim, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi...asa este ii este tare greu dar puiul sa fie bine si se pun ei apoi pe picioare
narcisicasper sa va aduc vesti bune
Va multumim din tot sufletul pt tot ceea ce ati facut pt noi si va multumim de asemenea ca sunteti in continuare alaturi de noi si va rugati pt Andrei.
Va doresc o noapte buna si linistita!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
lavi02 spune:
Lavinia, ma bucur de vestile bune despre Andrei, eu cred ca e de bine dar comunicarea e deficitara in spitalele astea ale noastre . Nu are cine sa o ajute pe cumnata ta, sa stea cateva ore cu Andrei, sa o lase macar cateva ore sa manance linistita si sa iasa sa faca o plimbare?
Doamne ajuta in continuare!
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Nu are cine sa o ajute pe cumnata ta, sa stea cateva ore cu Andrei, sa o lase macar cateva ore sa manance linistita si sa iasa sa faca o plimbare? |
Lavi, iti spun din proprie experienta ca acolo nu ai timp sa manaci mai mult de 5 minute in 24 de ore si nici nu dormi mai mult de 2-3 ore in 24 de ore.
Ca sa citez din cum a perceput lucrurile acolo o alta mamica "daca lesini te stropesc cu apa sa iti revii si sa o iei de la capat".
Comunicarea este putin zis deficitara iar lucrurile se misca intr-un ritm asa de lent incat, cel putin pentru cei din zona de sud a tarii, este ceva care te face sa te intrebi daca tu, ca mama, mai ai vreo sansa sa pleci intreaga la minte din acel loc. Recomand rabdare, incredere si iar rabdare si incredere.
Cand am spus unei prietene ca "mi s-a umplut paharul" mi-a recomandat sa merg pe principiul "berii la metru" : atunci cand se umple acel pahar sa trec la urmatorul.
Mi-a placut recomandarea ei si asa procedez si acum.
pentru Andrei, ii dorim sa vina acasa sanatos cat mai repede si pentru mamica lui, ii dorim sa aiba multa putere !
A.M.R. in scadere
lavinia.p spune:
Buna fete dragi! Nici nu stiu cum sa incep Andrei are lichid la creier, imi pare atat de rau pt el, sper din suflet sa nu ramana cu urmari. Doctorita a spus caci cu tratament se va retrage dar fiind vorba de creier varand nevrand te duce gandul si la ce e mai rau. Din aceasta cauza era el mereu agitat, se speria mereu si tresarea.Bietul pui mi se rupe sufletul de el, dintr-una in alta da. A zis neuroloaga ca dc mai statea cateva zile trebuia sa-l opereze pe creier ca sa scoata lichidul ca e la limita Dr lor curanta nu vine in spital pana luni, deci cu ea nu poate vb, halal dr sunt. Eu nu stiu cum pot fi asa indiferenti cand vezi o mama disperata dupa puiul ei sa nu vb cu ea fiindca nu ti-a dat bani....nu te-i intrebat ca poate nu are, vaisamar in ce tara traim...sa ma ierte Dumnezeu dar eu sunt convinsa ca din cauza ca nu le-a dat si lor bani de aceea se comporta asa cu ea[ma refer la dr curanta}, e inuman ce se intampla acolo sau nu stiu ce politica e asta sa nu spuna nimic mai bine sa moara de emotii
Sunt data peste cap de vestile astea si sper sa lupte in continuare Andrei.
lavi acolo e cumnatu meu dar ea nu vrea sa-l lase pe Andrei singur numai cu el, iar el nu cred ca s-ar descurca, asa ca trebuie sa se intareasca si sa reziste pt el, desi stiu ca ii este extrem de greu si doar ea stie ce e in sufletul ei. eu ma rog sa-i de Dumnezeu si ei putere sa reziste. Multumim ca ne sunteti alaturi, sanatate multa va dorim
magdaz_ina multumesc de sfaturi, vad ca din pacate si voi ati trecut prin acelasi tratament si "caldura" sufleteasca ca si cumnata mea, imi pare rau ca la noi se intampla asa ceva intr-un spital....sper sa le de Dumnzeu la amandoi putere sa treaca peste tot. Multumim din suflet pt gandurile bune multa sanatate va dorim, voi cand plecati la operatie?
Va pe toate si va multumesc ca ne sunteti alaturi!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
Leditia spune:
Lavinia nu am cuvinte sa exprim ce simt cand citesc ce scrii:(Imi pare rau de micutul Andrei,imi pare rau ca traim in tara asta,imi pare rau ca anumiti dri calca peste cadavre pt niste amarati de bani,uitand de unde au plecat,uitand de umanitate,uitand ca sunt platiti pt ce fac si ca nu i-a obligat nimeni sa se faca dr.Sunt indignata..si ma rog doar sa fie Andrei bine intr-un final si totul sa ramana in urma,ca un vis urat :(
O seara placuta si sanatate multa va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
kariguld spune:
lavinia, nici eu nu stiu ce sa spun, ca simt furie si neputinta?
sistemul medical romanesc e la distanta de ani lumina fata de cel din Europa. am fost azi intr-un spital de cardiologie de la Munchen. incomparabil! as fi vrut sa fac poze, dar eram intr-o sectie speciala si nu am indraznit. scutece, hainute, sticlute, ciorapei, jucarele -toate erau langa usile saloanelor. desigur la discretia parintilor.
dar speram ca DD vegheaza de acolo de sus si face minuni. nici un copil nu merita sa sufere din cauza sistemului defectuos, toti copii bolnaviori merita si trebuie sa aiba sansa la un tratament normal (da, asta e cuvantul, normal- ptr anul 2011!!! )
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*