Andrei are 1 luna si are nevoie de noi!! cap2
Raspunsuri - Pagina 3
eladea2005 spune:
ma bucur sa citesc iar despre vestile bune!!! sper din tot sufletul sa ajunga cat mai repede acasa, alaturi de familia lui...ne gandim mereu la puiul mic... sa se faca bine!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
magda_tarziu spune:
Multumesc fetelor pt parerile de rau pt Edi.Andrei a trecut de terapie deci hopul cel mare a trecut. dar din cite stiu eu v-a mai trebui operat ca ce au facut acum e doar operatie de corectie nu definitiva. la 1 an ar fi bine sa mergeti in Germania sau Italia ca sai puna xenogrefa definitiva .Oricum nu spuneti nimic la Tg mures de urmatoarele demersuri.Parerea mea e sa mai incercati si alta clinica dupa ce ii externeaza de ex institutul inimii cluj. Iar daca vrei sa mergeti afara va trebuie formularul E112.cand ai timp da-mi sms si iti spun toate demersurile.Edi e un ingeras si va veghea asupra lui Andrei sa se faca bine.
magdaz_ina spune:
Magda, tu, Camy, Andreea sunteti mamici de ingerasi care demonstreaza o putere extraordinara implicandu-se direct si oferind ajutor. Ceea ce faceti pentru micutii nostrii inseamna foarte mult.
Asteptam vesti bune de la micutul si curajosul luptator Andrei !
A.M.R. in scadere
doina2222 spune:
Magda_tarziu, imi pare nespus de rau pentru ingerasul Edi...
Si Darius al meu a fost operat la Tg Mures tot de transpozitie si actualmente mergem la control in Germania. Nu mai are nevoie de o alta interventie, corectia fiind totala. Acum e adevarat ca depinde de la caz la caz, de alte defecte asociate, etc. Dar la ranspozitia simpla, eu stiu ca nu mai este nevoie de alta operatie, ceea ce-i doresc si micutului Andrei.
Da, e adrvarat, exista printre noi mame de ingeri care si-au dat durerea la o parte si incearca din rasputeri sa ajute pe cei aflati in suferinta. Ele sunt un exemplu de bunatate, de altruism, au o forta incredibila venita parca de la micutii care le vegheaza. Ma inclin in fata voastra.
mamica de baietzel Darius
Darius 1 an
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
doina2222 spune:
Este adevarat ca Darius are o stenoza pulmonara care ar putea necesita o noua interventie daca evolueaza. Dar nu pentru ca nu s-a facut corectia totala ci pentru ca o mica parte dintre cei cu transpozitie pot dezvolta o astfel de stenoza. Nu trebuie sa te sperii Lavinia pentru ca cei mai multi (peste 80%), nu mai au nevoie de o a doua operatie.
mamica de baietzel Darius
Darius 1 an
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
dana.andrei spune:
si pentru Andreiutzul luptator! Ce bine ca mai primim si vesti bune.Putere parintilor in continuare.
lavinia ti-a fost greu prima zi de lucru,asa-i? Un pic pana iti intri din nou in ritm
lavinia.p spune:
Buna seara dragele mele. Intru in schimbul trei fiindca de azi am inceput serviciu. Am venit acasa, mi-am luat piticul si afara cu el, n-a mai putut de fericire sa ma vada, apoi am venit l-am culcat si abia acum pot sa intru sa va zic doua vorbe despre Andrei. El e tot la fel, apa l-a plamani nu s-a retras inca, cheagul de sange de la inimioara nu vrea nici el dar nu ne pierdem speranta. Azi a fost la un consult neurologic si dr a zis ca e prea devreme sa se vada ceva semne dar maine o sa-i faca ceva eco la cap din cate am inteles si acolo se poate vedea. In rest el e foarte agitat, nu poate sta cumnata decat cu el in brate ca plange mereu si mai nou si vomita. Sper sa fie bine si sa treaca si peste acestea
Eladeava multumim mult ca ne sunteti aproape si va rugati pt puiul mic sanatate multa va dorim si noi
magda_tarziu puiul mic nu mai trebuie operat din nou asa i-au zis dr ca nu mai necesita alta interventie. Acuma speram din suflet sa fie asa si sa se faca sanatos sa vina odata de acolo...iti multumesc mult pt tot, i-am spus cumnatei si de institutul inimii din Cluj, am notat si nr tau de telefon si cand vin acasa si se hotarasc incotro o iau inspre Germania sau Cluj va contactam cu siguranta si va multumim si tie si Doinei si Andreei pt toate sfaturile voastre conteaza mult Momentan eu ii transmit tot ce ziceti voi cumnatei doar ca ea nu are dispozitia necesara sa vb acum la telefon, defapt e terminata si psihic si fizic, fiindca e foarte agitat Andrei deja de cateva zile bune si nu mai poate decat sa stea cu el in brate mai tot timpul si este cand trebuie sa se mai si mulga....azi nici eu n-am putut vb cu ea caci plangea Andrei, mi-a zis doar sotul ca a vb cu ea si mi-a povestit de Andrei.
magdaz_ina ai perfecta dreptate, nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul vostru (magda, Andreea, Camy) si ce putere trebuie sa aveti sa puteti fi alaturi de noi care avem aceeasi problema pe care au avut-o ingerasii vostri care nu mai sunt. sunteti minunate, deosebite, un model de urmat si am toata admiratia pt voi, eu sincer nu cred ca as putea face fata unei asemenea nenorociri, pe mine m-a marcat profund cazul lui Andrei si sper sa vina sanatos acasa. Iar voua va doresc din suflet sanatate multa si sa veniti sanatosi tun din Germania
doina sper sa nu trebuiasca o noua operatie si sper din suflet sa fiti mereu sanatosi.
dana.andrei multumesc sa dea Domnul sa fie bine ...da sa stii ca mi-a fost greu in prima zi de lucru, multe noutati, eu am uitat, dar sper ca in cateva zile sa ma pun pe picioare. Multa sanatate va dorim
Va si va doresc o noapte buna si linistita si va multumim din suflet ca ne sunteti aproape!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
kariguld spune:
speram ca DD vegheaza de acolo de sus. putere multa parintilor. zilnic ma . Doamne ajuta!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Andreea_AS spune:
Lavinia, si eu trebuia sa il tin mult in brate pe Andreiut. Era asa speriat...in cele din urma l-am luat in pat si dormeam cu el, mai tot timpul cu mana pe el, sa simta ca ii sunt alaturi. In timpul somnului tresarea si erau dati in care incepea sa planga. Chiar daca sunt foarte mici si nu isi vor aduce aminte nimic din ceea ce li s-a intamplat, ceva-ceva ramane mai ales in primele 6 luni de la interventie.
Andreiutul dormea bine cand era multa galagie in jurul lui. Iar daca era liniste completa...incerca sa adoarma si cum simtea ca nu are atentie -cum schita mocute de nemultumire.
Copilasii speciali au nevoie de atentie multa, sa se simta in siguranta, ocrotiti, ca mami este in permanenta cu ei. Este greu, ca poate vrei sa faci si altele, dar puiul este cel mai important.
lavinia.p spune:
Buna seara fete dragi! Nu vin cu nici o noutate despre Andrei, fiindca azi nu a fost dr lor pe la ei, deci nu i-au facut eco nici la inimioara nici la capsor, doar maine. In rest e la fel, sper ca maine sa am noutati si care sa fie bune
kariguld iti multumim din suflet
Andreea asa este, ei au nevoie mereu de cineva puternic langa ei care sa le insufle incredere si siguranta. Sper sa se faca bine si puiul Andrei si printesa Florina sa fie doi invingatori
Va si va multumi neincetat pt tot ce faceti pt noi
Va doresc o noapte buna si linistita!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru