Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 7
lorena_86 spune:
miha, nu
sunt foarte dezamagita
ideea e ca noi am platit forte mult la masina asta si acum pt o rata de 600 ron riscam sa o pierdem
sunt foarte suparata ca din toti pritenii toti au zis ca nu au si e vb de 2 sapt pana pe 12 la salariu dar asta e
eu cand am avut si chiar cand nu am avut le dadeam
am dat la un coleg de-al sotului vreo 1500 ron de pe descoperirea sotului si el a zis ca pt 2 zile dar a fost pt o luna si eu am platit dobanda la banii ai si el stia asta dar nu s-a grabit sa nii inapoieze si nici macar sa plateasca el dobanda ca era niste bani imprumutati si de mine
astia sunt oamnenii sunt foarte dezamagita si deja mi-a screscut tensiunea
avem masina de vreo 4 ani si acum risca sa pierdem tot
asta e
incerc pe cat posibil sa ma calmez si sa trec peste si sa rezist pt ce o urma
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Fetelor va rog sa ma lamuriti putin :cand ovuleti creste temperatura iar apoi scade si se mentine (in cazul in care esti gravi) sau invers?
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
gabyv spune:
Draguta eu zic ca da, am vazut pe FF ovulatie marcata si la 36,4.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 buna! nu,dragele mele,nici nu ma rasfat,nici nu pun la indoiala situatiile voastre,suferinta voastra dar simplu fapt ca am crescut intr-o familie cu 4 copii,fara tata,o casa de 2 camere doar,concubinul mamei care tragea serios la masea,si mama deseori pe lange el,noi in situatia de a se descurca singuri pentru a ne pregati ceva de mancare,eu fiind cea mai mare si cu toti ceilalti in spate mereu,toate astea m-au facut sa ma responsabilizez si sa muncesc ca intai sa ii ofer copilului meu ceva mai bun decat am avut eu! in ceea ce priveste banii,am trimis in romania pentru a ne termina casa soacra mea asa macar avem unde sa tragem daca aici situatia se strica!ce e atat de gresit in asta?apoi mie imi place sa ajut!daca soacra-mea e bolnava de inima si ne-a cerut niste bani pentru niste analize pentru care ei nu ii ajungeau banii,unde am gresit ca i-am dat? stau de aseara si ma sochez vazand ca femei in toata firea critica o fapta buna si o alta plina de responsabilitate!iar noi nu suntem genul sa facem credite la banci pentru a face un copil!!! va rog sa ma scuzati daca am intrecut masura dar nici mie nu imi place "sa ma ascund dupa deget"!!! monique77am vazut ca ai inteles perfect situatia si tin sa iti multumesc pentru incurajari si cuvintele spuse!te ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fetelor eu v-am zis sa nu criticati situatiile altora pentru ca niciodata nu le veti cunoaste in totalitate si, intr-adevar...mi se pare ca aveti preamulte pareri neavizate cel putin in ce priveste cazul de mai sus
eu stiu ce inseamna sa nu ai.....sa fii, cum e si Lore, cu un picior in groapa cu gunoi. am trait asta cu varf si indesat
Cat despre Sarah - tot respectul ca e pe picioarele ei
eu daca nu aveam 33 ani si nu ma presa ceasul biologic nu faceam nici acum copil.... pentru ca nu prea am ce sa -i ofer
insa sunt cu cutitul la gat: ori acum ori niciodata
si haideti sa nu mai continuam discutia pentru ca devine deja off topic
eu asa propun si imi cer scuze daca am suparat pe cineva
sarah199065 spune:
si,ancadragoman,nu sunt nici rasfatata nici vestea ingrozitoare nu era aia ca nu mai am bani era cea conform careia suntem obligati sa amanam nunta si impilcit bebele!
dar hai sa te fac sa intelegi:daca noi acum am avea un copil in ce mediu ar trai?nu zic,aici am casa mare,tot ce imi trebuie dar daca ar fi sa ma intorc in romania fara un ban pus deoparte cu ce l-as creste?cu credite la banci?hai sa zicem,le faci si pe alea,apoi tot salariul la banca iar el tot nu ar avea ce i-ar trebui!
te rog sa ma corectezi daca gresesc!
lorena_86 spune:
iertati-ma fetelor dar sunt foarte dezamagita, demoralizate.....de toate si de tot

singurul lucru care ma mai tine lucida si imi da sperante e testul de maine
daca si ala e negativ tineti-va!!! cred ca-mi iau campii
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Lorena, ti-am trimis mail.
Ma duc sa mai sterg praful pe aici (trebuie sa tin usa deschisa, si se face un praf inauntru....trebuie sa sterg de 2-3 ori pe zi electrocasnicele) si apoi revin sa citesc ce ati mai scris.
diana
6+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
cu trimitere nu te costa nimic,doar spaga la dr si la radiolog anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
excelent
acum....sunt nesatula si mai vreau o info
cine stie cam cat se da spaga intr-o situatie de genul asta
catre fetele ce au trecut prin asa ceva deja
Bella? tu unde ai facut la privat?

de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)