joburi pe vasele de croaziera!!!

joburi pe vasele de croaziera!!! | Autor: melina34

Link direct la acest mesaj

stie cineva firme serioase care ofera contracte demunca pe vasele de croaziera?inetrentul este plin de asa ceva dar toate percep taxe;sint de acord cu asta dar care sint garantiile ca primesc ceva in schimb?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aleniram spune:

Vad ca nu ti-a raspuns nimeni pana acum asa ca o fac eu.Sotul meu a plecat prin Jobselection din Brasov,pe o nava a firmei Costa(cea care a fost in Constanta cu cateva zile in urma).Nu se mai scot banii care se scoteau pe vremuri si am inteles ca se suporta foarte greu "statul" pe vapor.Asa ca gandeste-te bine si cauta pe internet ca sa te lamuresti ce te asteapta pentru ca daca ai o pozitie unde nu se castiga bine e posibil sa nu rezisti decat un contract si asta insemna ca doar iti scoti cheltuielile ,nu iesi pe plus.Sotul meu a fost cameraman si nu era cine stie ce salariu(800euro) si am prins si o perioada cand a scazut euro f. mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu am fost personal pe un vas de croaziera,dar a fost sotul si diversi amici.Firmele de recrutare/intermediere cer comision,din asta traiesc,se face un dosar pt a te baga in baza de date..se merge la interviuri.De obicei angajatorul plateste mai mult(la comisionul ala ma refer)Demult,erau firme care luau acel comision doar de la angajator si angajatul sau cel interesat platea doar taxa de dosar/intrare in baza de date..mai nou,multe din ele,daca nu toate,cer de la ambii.
Banii pe vas sunt in functie de pozitia pe care o ai,iar nr de ore muncite la fel.De ex,la magazin e mult mai usor si e un program mai lejer decat la bucatarie,bar,servire mese unde-i un program infernal.Salariile nu mai sunt nici pe departe asa atractive cum erau demult si evident depinde mult si de vasul pe care pleci,unele platesc o idee mai bine,altele prost.Contractele sunt lungi si daca nu ai familie acasa care sa necesite bani,iar in tara ai un salariu mult mai mic,se merita,ca banii aia ii strangi,sau o parte din ei,ca si acolo mai cheltui pe una alta sau in porturi.
Mare grija,unii spun un salariu la inceput,dupa care te trezesti ca de fapt nu iei banii aia,ca-ti mai opresc pt diverse chestii(de ex asig medicala) sau sunt rai platnici sau iti taie din salar pe diverse motive inchipuite.
Multa bafta.
Edit..acum am vazut k ai postat la sf lunii aprilie..nu-i bai,asta e.Cred ca pana acum te-ai si decis.
POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

multumesc aleniram si leditia,
atunci cind am postat eram in cautari si aplicari, tot ce am reusit a fost sa dau niste teste la o firma care se ocupa de recrutari pt vase de croaziera si de atunci nimik;ppn ca a fost o tzeapa asa ca las destinul sa ma calauzeasca spre alte solutii castigatoare!
va pup fetelor,
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

pe aici pe unde stau eu se cauta foarte des astfel de job uri daca mai esti interesata poti sa ti dau cateva site uri cu ofertele de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

pe aici pe unde stau eu se cauta foarte des astfel de job uri daca mai esti interesata poti sa ti dau cateva site uri cu ofertele de munca

te rog frumos, imi poti trimite si mie cateva site-uri? nu conteaza ce fel de munca , orice. In ziua de azi nu mai conteaza nici ce studii avem.Conteaza doar sa avem cu ce trai !

Multumesc frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

e un site al vorbitorilor de engl din toata lumea se numeste angloinfo e pe regiuni si tari nu stiu daca am voie sa l pun pe forum aici cu placere pot sa l pun pe pm

Mergi la inceput