greturi!

greturi! | Autor: PavalBianka

Link direct la acest mesaj

buna dimineata!am o mica intrebare pana apuc eu sa merg eu la programarea de la doctor.Daca e ceva normal ca pe langa greturile care le ai la inceputul sarcinii(eu sunt insarcinata in 2 luni)...ca toata ziua sa iti fie rau adica de multe ori simt nevoia urgenta sa ma intind neaparat, greata imi e toata ziua si toata noaptea.Sper sa nu fie nimic grav, in jurul meu am tot intrebat dar nimanui nu i-a fost asa rau. De foarte multe ori nu mai spun nimic sa nu dau impresia ca exagerez sau ma plang.va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

da, eu am fost asa pana pe la 4 luni cand a miscat copilul; a fost cea mai grea perioada...
bafta si curaj ca trece!
sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Da, sant simptome normale in sarcina. Eu am fost asa pana am nascut, sper sa nu iti ramana starea asta multa vreme Sarcina usoara!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Buna dimineata!
Pentru starea asta exista remedii homeopate foarte laudate. Merita incercat.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu am patit acelasi lucru. Nu m-a ajutat nimic. A durat mult. Cu primul copil pana pe la 17 saptamani, cu al doilea pana dupa 6 luni. Imi spuneam zilnic: "mie mi-e rau, inseamna ca bebelui ii e bine!". Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_deiu spune:

Nu te ingrijora. Nu esti singura. Eu la 2 luni vomitam si apa.

Mult succes! Iti doresc o sarcina cat mai usoara:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Si eu, pana la 5 luni am vomat chiar si apa.
Apoi greturile au trecut, ca prin minune.
Dar, cum orice minune tine putin, peste 2 saptamani au revenit.
Dupa 34 saptamani vad ca nu prea mai sunt, decat din cand in cand.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Si eu am avut greturi rele rau pana am nascut. Exact ca fetele de mai sus, vomam si apa. pana am descoperit cele doua sau trei mancaruri care nu-mi faceau rau.... Mi-a fost rau rau pana am nascut. Acum am uitat tot :). Copiii sunt foarte bine, ma intrebam si eu daca nu cumva ii afecteaza. Sper ca la tine sa nu dureze asa de mult

Mergi la inceput