Ianuarie - Februarie 2011(31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neataaaaa!!!!
Si pe-al meu copil l-a apucat agitatia azi noapte pe la 3.Nu stiu motivul,de foame nu era,ca-i cunosc maraitul de foame.Numa se frichinea in patut.Si uite-asa am stat io sa-l pazsec vreo ora,ca ma trezesc si cand se misca.Azi l-am exilat cu tac-su sa mai dorm nitel,am bagat pana pe la 11.Bine asa.
Woe,azi e 1 Mai...eiii....nimic special la noi,iesim mai tarziu la plimbare toti 3.De obicei mergeam la curte la aer,dar abia am avut o cearta cu d-na soacra si nu servim,asa de afurisiti.
Mult succes Madalina,o sa ai o zi minunata
Cam asta e pt moment,mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Carmen,lenjerie intima zici,a??Sper sa reusiti sa va bucurati de ea,sa nu picati lati in pat cum am picat noi dupa petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetele care dintre voi a simtit cutremurul de azi dimineata?
1 mai nu are relevanta la noi si oricum e tati la munci.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Pupam mamici si buburuze scumpe!

Si noi stam in casa astazi ca ploua de azi noapte pe la noi, dar am fost sa luam o gura de aer - pana la Kaufland si oamenii cumparau pe rupte carne, mici, carnati pentru gratare. Unii cred ca sunt in stare sa faca gratarul in casa - doar ca asa-i traditia.

Am vazut puiuci mumosi de Carmen (la voi n-as putea sa zic cu cine seamana, ca mi se pare ca are de la amandoi cate ceva), de Vas, de Foxy, de Numeioana (n-am vazut cand ne-a mai scris), de Tunde... si subscriu la parerea fetelor ca Edu e leit Simo!

Nu mai stiu ce sa scriu...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ai mei motani sunt in greva foamei
nu mai stiu cum sa i fac sa mance
abia abia manca cate un pic
le am facut si lp cu cereale si lp simplu
le am incalzit si lm
robi a mai mancat dar razvi......ciuciu
abia trage cate 30-40ml
si apoi se opreste
of, ce copii am si eu

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MIRELA, stiu ca nu te incalzeste prea mult... dar daca sunt sanatosi si voiosi e de bine. Uite, cind Ioana nu minca deloc si ma apucau depresiile, tata mi-a zis asa: sigur la tine in generatie a existat un Porcu` sau un Grasu` care era mereu asudat, mereu codas, mereu ramas pe afara cind se faceau echipele. Mereu luat in batjocura. Ei bine, nu cred ca vrei sa fie copilul tau acela. Mai bine Atza sau Aschie... Eu eram Culturista... apoi Pitica... deh, la patruj` de kile...

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dragele mele daca va era dor de noi va lasam cateva poze de la botezul de ieri al Irinei

http://s964.photobucket.com/albums/ae123/cutiutacubijuuri/

Irina a fost cuminte in biserica

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Lori , mersi mult pentru ideea de medicatie , am incercat-o si a mers bine, dar nu am gasit dulcamara. Am vazut ca la farmacia Dona se gaseste , dar la mine astia nu au si nici nu am apucat sa intreb daca poate aduce. In cazul in care nu aduc, pot sa apelez la tine pentru cateva cutii? Astept raspuns, daca nu se poate nu este nici o suparare

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Lucia ai PM - pentru asta te-asteptam cu poze noi~

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Patricia sa-i fie de bine crestinarea buburuzei Irina. Tare scumpa este. O familie frumoasa!

Mergi la inceput