Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele, trezireaaaaaaa
Sunt f bucuroasa dimineata asta, tocmai am facut 22 sapt si acum ii pot citi lui bebe o poveste,pt ca el o aude..mai e un pic pana luni, nu-i asa? nu mai am stare in mine..pooooooop

Zubi, mami22+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Neatza fetele, trezireaaaaaaa
Sunt f bucuroasa dimineata asta, tocmai am facut 22 sapt si acum ii pot citi lui bebe o poveste,pt ca el o aude..mai e un pic pana luni, nu-i asa? nu mai am stare in mine..pooooooop

Zubi, mami22+
minunea mea

Neata neatza..
Zubi da asta e sapt 22... luni la cat mergi la dr? eu am programare la 17.30... Sapt viitoare intram in luna a sasea...

Eu m-am mai ingrasat sapt asta 400 g, am observat ca de cateva luni pun cate aprox 500 g saptamanal, citeam pe net ca in trim 2 si 3 se pun 500 g saptamanal, insa eu am trisat in ptimele 3 luni, cand in loc de 1,5 kg am pus 4.. deci de aici 9 si nu un 6-7 rezonabil..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata gravidutelor

Zubi cand ai o contractie sigur o simti.Se intareste ca o pietricica intr-o parte.Eu una credeam ca este bebe acolo ca se inghesuie in punctul ala.Dar nu este asa.

Fetelor le am si eu, aseara am avut din nou o singura data mi s-a intarit ca o pietricica intr-o parte si m-a tinut cateva secunde.In alta parte lovea cea mica.Deocamdata iau no-spa, la doctor ajung peste 2 saptamani dar daca le am mai des ma duc la spital.

Eu va las, plec sa petrec pe 1 Mai muncitoresc.Sper sa nu ploua.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach distractie placuta de 1 MAI....

Ma bag sa fac capitol nou..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Casuta noua

Mergi la inceput