Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Unboticutz, ma bucur ca ai gasit loc

Spune-mi, te rog, scutecele de finet se gasesc de cumparat? Pe vremea cand era Mara bebeu mi le-a facut bunica-mea.

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 14+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_s

Spune-mi, te rog, scutecele de finet se gasesc de cumparat? Pe vremea cand era Mara bebeu mi le-a facut bunica-mea.

Noi

oana eu stiu ca material se gaseste la metraj.. eventual iei materil si le duci la cineva sa le tiveasca...

Apropo ma uitam dupa masini de cusut.. merita sa imi iau una mai asa de hobby? sau nu sunt bune de nimik?

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oana_s

Noi

oana eu stiu ca material se gaseste la metraj.. eventual iei materil si le duci la cineva sa le tiveasca...

Apropo ma uitam dupa masini de cusut.. merita sa imi iau una mai asa de hobby? sau nu sunt bune de nimik?

Si pe mine ma bate un gand de masina de cusut, cand eram pustoaica imi placea...numa' ca la cat sunt de neindemanatica, cre' ca mai rau stric decat sa cos

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Pupici, am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Fetele care mai sunteti, offf am si plans, am o strare asa naspa acumaaaa......asta nu e motiv de palns,dar nus itu ce naiba m-a apucat si pe mine, stau toata ziua si el vine ff tarziu de la serv,adik 9 e ora lui de venire acasa...de la serv,si eu ma gandesc la tot felu'...am facut o chestie care se numeste lapte de pasare, si trebuia sa fierb laptele,apoi sa il las sa se raceasca un pic,si s apun niste galbenusuri batute cu o lingura d efaina si zahar in laptele un pic racit,si iar pe foc sa mestewc pana se ingroasa..si asa am facut, incepuse sa se ingroase, dupa care s-a imbranzit asa...la gust e bun, dar nu situ cde naiba s afac, il arunc mai bine?o fi stricat?
M-ati speriat si voi, ca burtica mea e mereu tare sus in capul pieptului,si daca or fi contractii si euhabr nu am

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Fetele care mai sunteti, offf am si plans, am o strare asa naspa acumaaaa......asta nu e motiv de palns,dar nus itu ce naiba m-a apucat si pe mine, stau toata ziua si el vine ff tarziu de la serv,adik 9 e ora lui de venire acasa...de la serv,si eu ma gandesc la tot felu'...am facut o chestie care se numeste lapte de pasare, si trebuia sa fierb laptele,apoi sa il las sa se raceasca un pic,si s apun niste galbenusuri batute cu o lingura d efaina si zahar in laptele un pic racit,si iar pe foc sa mestewc pana se ingroasa..si asa am facut, incepuse sa se ingroase, dupa care s-a imbranzit asa...la gust e bun, dar nu situ cde naiba s afac, il arunc mai bine?o fi stricat?
M-ati speriat si voi, ca burtica mea e mereu tare sus in capul pieptului,si daca or fi contractii si euhabr nu am

Zubi, mami21+
minunea mea

Off!Off! despre prajitura nu stiu ce sa zic, despre contractii ( sau nu) doar un medic iti poate spune cu siguranta, dar nu sunt de speriat daca supraveghezi situatia
DESPRE PLANS DIN ORICE.... astia se numesc hormoni de gravida. Stai sa vezi cum va fi inainte sa nasti si imediat dupa.... ca plangi si daca a rasarit soarele si daca a zambit copilul si daca a scancit copilul si daca DOMNE FERESTE! ti-a spus sotul "piersicuta" ca instant iti amintesti ca piersicuta e rotunda si pufoasa si "sigur" el a vrut sa spuna ca esti grasa.... nici nu vrei sa stii... Eu reuseam sa trag si un ras zdravan dupa ce trecea valul de plans si imi dadeam seama ca "viata e tragica" din nimic din cauza hormonilor. Ia vezi... la tine nu functioneaza???

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+

Mergi la inceput

Ionela...nu mai stiu de la hormoni sau de la ce....nu vreau sa fiu plangacioasa, si el nu intelege,cand ma vede ca plng, o ia razna,ca ce motive am.,..ca asta nu-i motiv de plans,c a ii fac rau la bebe..cand ii explic de hormoni..aaaaa nu are cum...

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Zubi laptele de pasare s-a "branzit" din cauza ca ai lasat prea mlt galb sa fiarba, sau focul era prea puternic.. nu e stricat si nici nu e o pb ca s-a branit la gust e la fel de bun...cand faci data viitoare , iei laptele de pe foc il lai putin sa se raceasca apoi amesteci cu galbenusurile bine, si il repui la foc mic mic si nu il tii mult..e desertul preferat al sotului si mi-a trebuit putin sa reusesc sa nu mai fac omleta in lapte..dar cu perseverenta am reusit..
Eu hormaonii de plans nu ii am inca, din contra tot timpul zambesc sau sunt happy cand nu sunt obosita , de multe ori chiar ma simt vinovata.. Desi si cand ma apuca ma apuca disperarea si depresia.. dar macar nu pot zice ca sunt hormoni..
cu contractiile.. u incerc si nici nu stiu sa explic ce e , dr tre sa stie mai bine, dar nu trebuie sa te panichezi.. mie dr mi-a zis ca daca nu sunt dureroase nici nu e o pb mare.. mai mult poate nu sunt contractii ci doar sta piticelul cu fndul sau capul...
In leg cu relatia nu ma bag.. de cand sunt gravida am cel mai tandru si bun sot...si eu nu sunt obisnuita cu asa ceva...

Mergi la inceput

seidana..deci pot sa manac fara grija ca e stricat
da..problema e ca eu de fel sunt plangacioasa,si asta e satul....dar acum, ma apuca asa din motive de nici nu iti vine sa crezi, una doua, plang....sid aca ridica un pic tonul,gata, pe mine ma bufneste pansul..sid aca imiz ice ceva, mie mi se apre ca vai ce a putut sa imi zica si ma pauca plansul..si tot asa..am zile si zile

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

seidana..deci pot sa manac fara grija ca e stricat
da..problema e ca eu de fel sunt plangacioasa,si asta e satul....dar acum, ma apuca asa din motive de nici nu iti vine sa crezi, una doua, plang....sid aca ridica un pic tonul,gata, pe mine ma bufneste pansul..sid aca imiz ice ceva, mie mi se apre ca vai ce a putut sa imi zica si ma pauca plansul..si tot asa..am zile si zile

Zubi, mami21+
minunea mea

explica-i sa te lase sa plangi in voie aste 3-4 luni cate mai avem ca dupa ce vine bebe nu o sa mai ai timp sa plangi, si mai mult o sa urle non stop baby
si eu am avut perioade in care plangeam de 3 ori pe zo, al meu era disperat.. ne certam din asta eu plangeam iar .. insa ii ziceam sa ma lase in pace una 2 3 zile plangeam urlam, cand eram bine mergeam la el, cand eram suparat sateam singura...
Poate tu ai nevoie si de mai multa afectiune si atentie.. incearca sa mai iesi cu prietenele..

Mergi la inceput