Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Arianna, chiar m-am distrat cu razvan caci pana sa ajungem acasa ma uitam la el in portbagaj si ii spuneam ca este maaaare. Dupa ce am ajuns si l-am pus in casa, tot am spus ca-i mare. Dupa ce am vazut cat costa, am zis: carucior mai au?
In fine... eu ma asteptam sa fie un scaun la vreo 150 lei. Cred ca din cauza diferentei mari m-am socat!

Tu esti OK?
_
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida: spa pass

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Arianna, chiar m-am distrat cu razvan caci pana sa ajungem acasa ma uitam la el in portbagaj si ii spuneam ca este maaaare. Dupa ce am ajuns si l-am pus in casa, tot am spus ca-i mare. Dupa ce am vazut cat costa, am zis: carucior mai au?
In fine... eu ma asteptam sa fie un scaun la vreo 150 lei. Cred ca din cauza diferentei mari m-am socat!

Tu esti OK?
_
23+

..sunt altele si mai scumpe de la ei.
si caruciorul(tot de la ei) pe noi ne-a costat o groaza de bani,noroc cu targul ca am avut reducere

sunt ok....am fost azi la dr ....avem 850 gr ,si colul se prezinta bine.
sar'na de intrebare

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida
Idei, idei?
Si io zic Spa, ca sunt o groaza care au pamper-eala pentru gravidute (da' poate fi relativ scump: 250$ +), sau produse cu care sa te rasfeti singura de la Earth Mama Angel Baby - sunt o diversitate de optiuni pt mom-to-be sau ingrijire postpartum, vezi www.earthmamaangelbaby.com/pregnancy" target="_blank">aici. Eu am folosit Labor Ease Kit de la ei si mi s-a parut minunat, dar din pacate nu-l mai ofera.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Babyblue, asa fetita, stai linistita
O sa fie bine, te duci acasa,stai linistita si o sa treaca timpul repede
Laura, ce ma bucur ca esti bine
Arianna, or avea si ai mei la fel, greutatea?
Anaemi, eu eram sigura ca umbli haimana
Cereline, ce mai faci mamica frumoasa?
In rest, va pup pe toooate
Aha, uitam, am vazut noile poze (v-am lasat comentariile de rigoare)

Ca tot intreba Babyblue ce fac, ce sa fac?
Si eu ,,pe sistem,,.Adica burtica se intarea (mai mult lateral si pe portiuni cum spunea Ireth) si am fost si eu la medic ( se putea?)
Suntem f bine, nu ne-a mai masurat, doar s-a uitat un pic la ei...
Referitor la ,,intarituri,, mi-a spus ca sunt normale.
Trebuie sa-mi fac probleme in mom cand simt durere.
Deci, stau linistita pentru ca am observat ca autosugestia si gandurile negative, ma influenteaza...Credeti-ma, cand am citit ce a patit Babyblue, parca ma dureau toate....

23+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Arianna, or avea si ai mei la fel, greutatea?

23+cu si

Doamne ajuta sa aiba si mai mult
nu iti mai face ganduri negre

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Salut fetele si Hristos a inviat!!
Ati schimbat parola sau ati facut alt cont pe picasa de nu mai pot intra cu vechile date? Va rog daca cineva poate sa mi trimita un PM cu datele! Multumesc mult.
Vreau si eu sa va vad! Si desigur sa pun si eu cateva pozici!
Vad ca toate sunteti infloritoare aici!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Salut fetele si Hristos a inviat!!
Ati schimbat parola sau ati facut alt cont pe picasa de nu mai pot intra cu vechile date? Va rog daca cineva poate sa mi trimita un PM cu datele! Multumesc mult.
Vreau si eu sa va vad! Si desigur sa pun si eu cateva pozici!
Vad ca toate sunteti infloritoare aici!

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Oooo, lume nouaaaaa!Pe unde ai umblat?
Glumesc, spune-ne ce mai faci, cum te simti....

23+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Corry salut! Am fost acasa! Nu inteleg de ce nu intru eu pe net, probabil din cauza faptului ca vin obosita de la servici. Eu ajung acasa pe la 7 si ceva seara si in Romania e deja 9 si ceva. Si cred ca multe dintre voi fac nani!
Pot sa ti spun ca ma simt superb! Dar desigur devin din ce in ce mai mare!! Bebelina asta a mea se misca non stop, mai si doarme cateodata, dar sincer o simt miscandu se chiar foarte mult.
Zicea o fata ca nu prea e bine sa se miste prea mult si ma intreb de ce? Oare e rau? Sincer eu ma sperii din orice!
Am facut injectia de RH negativ ieri. In rest abia astept nunta asta din anglia sa vad ce o fi!
Tu ce faci scumpa?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Saptamana viitoare o sa merg si eu la controlul de 28 de sap si o sa aflu ce greutate are bubulina mea...ieri am trabaluit prin casa sa mai dau din lucrurile nefolositoare si am avut cateva contractii..cred ca de la aplecat :) dar azi a fost totul ok...in schimb eu sunt in febra cumparaturilor...As cumpara haine intr-una...deja am cumparat ff multe, coamnd intr-o veselie pe net: mobila, lenjerie, biberoane, hainute :) urmeaza caruciorul...voi cum va puteti abtine??? Cred ca ar trebui sa uit pt o perioada ca exista site-uri :) as vrea sa le intreb pe mamicile cu copii deja acasa ce firma recomanda pt cosmeticele bebelului? In caz ca ati mai vb despre asta asta imi cer scuze

Mergi la inceput