Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetele,

Am fost si noi ieri la eco, si am aflat ca suntem bine.
Iubirea noastra e, ca de obicei, dezvoltata exact cat ii e varsta...adica, ecografic, la fel ca cea reala. E deja intoarsa cu capul in jos, si sper sa ramana asa...are aproximativ 1168 grame, si e in grafic.

La mine, placenta, lichidul sunt ok. Dr a zis ca e totul bine, dar mie imi pare rau ca nu i-am zis sa-mi masoare colul.

Oricum, contractiile au fost rare, si sper sa fie totul bine.

Va pe toate, si sa dea Domnul sa fie totul bine la toata lumea.

28+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Crisspy gata, te-am modificat. Si cu ocazia asta mi-am trecut si eu ziua de nastere. Acum realizez ca mai e putin si inca nu stiu ce cadou imi doresc (sotul intotdeauna ma intreaba, e varza la cumparat singur). Iar in perioada asta, cand cel mai fain cadou e bebe, imi vine sa cer ceva pt el. Si stiu ca nu trebuie sa cad in capcana, ca tb sa ma mai gandesc si la mine.

Babyblue, ma bucur mult ca se raresc contractiile, youpi!!! Inca un pic si o sa iti revii complet. Macar acum speram sa te linistesti cu jobul si alte treburi.

Krissy, merci pentru poezie. E melancolica precum sunt eu acum, uitandu-ma ce ploua afara!

Laura, ce usurare cu sotul ca nu are TBC! Succes cu tratamentul pt inima

Roberta, intrebai in capitolul precedent de sangerarile nazale. Eu stiu ca sunt perfect normale in sarcina. Se poduc datorita extra-cantitatii de sange pe care o avem, care exercita presiune pe vase si capilare. Dimineata cand te trezesti inima pompeaza mai cu putere, la fel si la dus din cauza apei calde.

Anaemi bine ai revenit. Ai grija cu ranile deschise, sa dezinfectezi bine-bine!

Lissa - felicitari pentru bebele maricel! Ii priesc lui bebe mancaurile bune de la mami, hihihi!

Despre mine: aceeasi stare urata ca si ieri. E cea mai aiurea raceala pe care am avut-o pana acum. Intotdeauna am avut un organism f puternic dar se pare ca intradevar sarcina mi l-a modificat. Asta e.
Ma bucur ca bebe e bine, ca da din maini si picioare ca un karateka. Probabil ma pedepseste ca-l supun la asta saracutul! Am inteles ca pana pe la 30 si un pic de saptamani inca mai au timp sa se zbenguie in burtica, apoi devin inghesuiti si mai "cuminti". Deci Roxy, las-o sa se agite acum cat mai are unde

Va pup pe toate, sper sa avem un capitol nou plin cu vesti bune!

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Maria2mami, vad ca ai gemenei (apropos, stii culoarea caruciorului dublu?). In cazul asta eu zic ca nu avea sens sa dai banii pe dublu si triplu test, care sunt renumite ca avant procent ridicat de eroare in sarcinile gemelare, de aia poate doctorita ta le-a si fusarit asa, ca nu stia ce sa aleaga din ele... Examenul morfologic as zice sa nu il sari, in ciuda costului, pentru ca e f amanuntit si mult mai explicit si concluziv privind dezvoltarea si evolutia bebeilor... Mult noroc si scrie-ne mai des!

Betty, sanatate Anei! Poate sa o duci totusi la doctor, poate ca nu e viral si o sa-ti dea ceva tratament (desi mira-m-as, dupa ce greu se dau antibiotice aici).

Arianna, Oxidoni, bravo pt rezultatele bune de la eco, pupam bebeii in grafic!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ilida

sa nu patesti ca mine care am cerut ochelari noi si cand sa mergem sa-i platim mi-a zis ca nu are timp, sa merg singura, pe banii mei evident.

da stie ca inca apare nebifat pe lista, nu scapa el

mama de Carol (29.12.2008) si 28+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ahhh, da la mine din cauza spatiului imi da copilul asta niste picioare de ma indoi de durere. Cu Ana n-am patit asa ceva

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Babyblue eu ma simt f bine cu cerclajul, au trecut deja 13 sapt de cand l-am facut.
Nu am nici un tratament pt col, am avut atunci pt o sapt antibiotic (augmentin parca) , no-spa forte si scobutil.
Eu inca iau de capul meu Utrogestan, dar medicul a zis ca la varsta asta de sarcina e apa de ploaie si daca ma simt eu mai in siguranta pot sa-l iau in continuare.
Mai iau si altele dar pt alte afectiuni (le am trecute sub semnatura )

Pup si sanatate multa !

Alina 27+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian
sa nu patesti ca mine care am cerut ochelari noi si cand sa mergem sa-i platim mi-a zis ca nu are timp, sa merg singura, pe banii mei evident.

da stie ca inca apare nebifat pe lista, nu scapa el

A, pai nu merg singura ca de cand am tot patit-o cu venit rau in magazine nu ma mai lasa. Si aici oricum tot cu cardul lui as pleca, deci macar financiar tot nu scapa! In timpul anului mereu zic: de ziua mea mi-as dori asta. Dar cand chiar vine ziua, se sterge tot si nu mai stiu nimic din ce-mi doream Iar acum cand tot ce-mi doresc e sa ma fac bine, cu atat mai mult am inspiratie zero! Hainele ies din discutie pt ca habar nu am cu ce dimensiuni raman si apoi mi-ar parea tare rau sa ma uit la ele. Poate un pafum, sau o bijuterie. Idei, idei?

Voi avea un !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pantofi

mama de Carol (29.12.2008) si 28+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Babyblue, ma bucur de vestile bune, sa dea Dumnezeu sa fii tot mai bine de acum!

laura, bine ai revenit! Ce bine ca sunteti bine si ca ati scapat de TBC. Probleme cu inima trebuie tinute sub observatie, mai ales la o varsta asa de tanara.

Lissa, multa sanatate Anei!

Rammy, bafta la eco!

Anaemi, bine ai revenit si tu!

Lulusor, chiar arati bine maica, nu se vad deloc kg!

A mai fost cineva la eco, dar am uitat, imi cer scuze, insa oricum, felicitari pentru rezultate!

Noi am primit un scaun de masa pentru bebe, de la Peg Perego - in magazin costa 670 lei
Va spun sincer, eu nu as fi dat banii astia pe scaun niciodata! Nu din zgarcenie, dar sincer nu as fi avut atatia bani pentru scaun. Eu m-am bucurat cand am aflat ca il primim, si putea sa fie orice marca. Oricum, scaunul este roz, noi avem , dar zau ca nu conteaza!
_
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Florina....cine ti-a facut cadoul ?...poate este cunostina comuna...sa imi faca si mie.....mi-au placut tare la targ

am pus poze cu burtica de 24 sapt

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput