Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Iulia lasa depresiile, pune mana si citeste o carte , doua ca asa vremi bune nu mai apuci tu.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Valentina nu mai fii stresata pentru ca esti stresata. Ala sau aia care zice ca n-are nici o teama, nici o emotie e un mare mincinos/mincinoasa. E totusi o interventie de rezultatele careia depind viata si sanatatea ta si a puiului tau. Ca doar n-oi fi nesimtita sa nici nu-ti pese. E normal sa ai emotii, e normal sa nu poti dormi de griji. Si eu de la 36 saptamani am umblat tot cu alaiul de iepuri dupa mine si fiecare junghi, contractie sporea numarul lor, ca sa nu mai spun ca noaptea erau prezenti cu noi in pat. Deci n-ai ce face, pune frica in bagaj ia-o cu tine la spital si nu uita cand te externezi sa o lasi acolo.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna burtici si mamici

Multumim pentru urarile frumoase pe care le-am primit.
Deja au trecut 3 nopti acasa si pot spune ca bebelina mea doarme si plange cand ii este foame . Ce e superb in relatia noastra ca ii place doar tzitzi, tot ce inseamna silicon si latex ii provoaca greata.Maine vom chema si noi medicul de familie acasa, iar apropo la intrebarea ta Valentina, imi amintesc ca la primul copil noi am vrut sa ii dam bani si nu a primit, asa ca o sa pregatesc si o punguta cu o cafea si ciocolata.
Intr-adevar , Somleac are dreptate, dar trebuie sa te mobilizezi ca mai e putin si dupa aceea toate grijile vor disparea ca prin minune.
Somleac, mi-ai dat o idee, de-abia astept baita de care tu vorbeai mai sus.
Iulia, iti tin pumnii, dar crede-ma ca orice zi in plus in burtica pentru bebe inseamna mai putine griji pentru tine la nastere. As fi dat orice, ca bebelina mea sa fi stat macar 1 saptamana in plus,dar asa a fost sa fie.
, si la noi, ombilicul nu e complet uscat, insa ii fac toaleta zilnica si ii aplic baneocin pudra,sper ca in max o saptamana sa fie ok. Tzuna , are dreptate, din cauza icterului, bebe sunt mai somnorosi si nu iau in greutate asa cum trebuie in primele saptamani, de aceea trebuie un mic efort din partea ta, sa nu il lasi sa adoarma foarte repede la san.
Bine ai venit Lily.
Va urez o zi frumoasa si asteptam noi bebelusi . Pupici.
Am scris pe fuga, ca se trezeste bebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flipper, si iti imaginezi ca dupa 3 ani nu mai ai intrebari referitor la copil? sa vezi atunci distractie
grijile nu vor disparea niciodata. Mereu te va preocupa diverse subiecte in legatura cu copiii

--------------------------------------------
Marina36+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

raresionut, parerea mea este ca pudra irita si mai tare. lasa buricul curat sa se usuce. pune doar betadina si nu lipi nimic peste.

Marina36+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Eu sterg bontul ombilical cu spirt(putin,nu mult) si apoi indoi pampersul ca sa stea la aer. Asa am procedat la toate fetele(mai putin la Ioana..ei i-a cazut in maternitate)si nu am avut nici o problema.

Mandra mea pana la 3 noaptea nu a dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Si Alexandrei i-a cazut buricul in maternitate, insa mi se pare ca supureaza putin si dupa ce il curat, la cateva ore formeaza o mica crusta de sange. De la meternitate mi-au spus sa il curat cu spirt si sa aplic baneocin pudra, insa ma gandesc sa aplic doar curatatul cu spirt/ betadina si sa il las descoperit. Am putine emotii pana se vindeca complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

iulia mult curaj si eu eram la fel de stresata cand stateam in spital dar tu trb sa te gandesti ca te pregatesti pt marea intalnire vine bebe ,unul dintre cele mai frumos momente din viata ta .suntem langa tine
valentina iti tin pumnii nu mai fii stresata pui o sa fie bine da pupici
bun venit noilor forumiste pupici si vouna .
panselutelor fluturasilor bine ati venit , noroc in viata si sanatate
ati fost foarte harnice ati scris ffooooooooooooarte mult
pupici

33 w cu bebe lily
amr 6 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Draga Tzuna, lui Rares i-a cazut buricul dupa 7 zile. Acum ii dau si eu cu spirt si nu-l pansez! Aseara la baita am uitat sa i-l acopar, Andreea!!!Mi-a zis o prietena dar am uitat!Si ca sa nu mai intarzii cu baia nu i-am mai pus nimic! Sotul meu ar fi mai moshcait decat mine. Este mult mai fricos si panicos! Il pun eu sa-i schimbe scutecelul ca sa-l implic, ca Doamne-fereste in caz de ceva, trebuie sa stie...dar se sperie..ca i se misca capul...ca e prea frig...ce mai, este un copil putin mai mare!Asa ca a inceput sa taca cand ii zic macar sa nu mai spuna nimic, ca altfel il las sa se descurce singur!Sper mai tarziu sa-si infranga teama!

Somleac, sunt fericita ca bebe a castigat 80 de gr in 2 zile, dar i-am dat si formula....Pt ca nu am mai vrut sa fac teste pe bebe. Lapte nu pot sa zic ca am suficient, tocmai va vaitam ca eu nu simt cum curge din san...toate-mi spuneti ca simtiti...eu il simt doar ca trage puternic, dar nu si ca-i tasneste lapticul in gurita. Ma uit eu si ma mai apas pe san ca sa vad ca-i curge...Azi am reusit sa mulg 30 de ml de lapte de la san...pe care i l-am dat cu biberonul in loc de Nan...vai...cu cata disperarea tragea de biberon..la Nan se mai oprea...nu prea ii place gustul! Asa ca eu de azi l-as alapta si atat! Fara Nan, si sa stea cu tzatza in gura cat isi doreste el....daca pot sa ma mai mulg de 30 de ml iar o sa o fac...si ii dau cu biberonul, ca sa fiu sigura ca mananca! Numai eu sa am laptic! Beau ceai de stimulare cam 2 l pe zi!Am baut si bere...
Aaaaa...si tot spuneai ca are forta bebelina ta...si eu m-am mirat! L-am intors pe burtica si ce mai da el sa se ridice in genunchi si impinge cu forta de parca ar vrea sa fuga!Pt. mine este o surpriza! Sunt la primul bebe si mereu ma mira cate ceva!

Iulia, putina rabdare, ca nu mai este mult!

Valentina, dr de familie a venit acasa pt ca am insistat eu. I-am dat 50 de ron pe care initial ii cam refuza..de unde trag concluzia ca trebuia sa vina gratis, dar eu am intervenit sa-l inscriu pe Rares la ea. Sotul i-a mai dat si o cutie de bomboane si a adus-o cu masina de la cabinet pana acasa si inapoi. Mult noroc pe 10 mai!

Roxib, te-ai recuperat? Esti ok?Ce face Rares al tau?Stiu ca Roxi nu prea intra pe net...de aceea ii doresc numai bine si un bebe linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

valentina, mai ai un pic. este normal sa ai emotii, toate avem! asa ca gandeste-te ca o sa vina bebe si vei fi cea mai fericita mamica. noi te pupam si iti suntem alaturi eu mai am 9 zile si imi tremura funduletul, dar cred ca bucuria ca voi avea o fetita imi intrece emotiile
iulia, gandeste-te ca zilele astea in spital sunt un rasfat ptr tine. dupa ce vine bebe, o sa iti doresti sa ai o zi numai ptr tine. si plus ca e bine si ptr tine si ptr bebe. iar daca ai gramada de minute pe mobil, acum e momentul sa le consumi
raresionut, ma bucur ca bebelina ta doarme bine si papa laptic de la tzizi. sa creasca mare si sanatoasa
marina, si eu ma gandeam inainte ca dupa ce ai mai avut un copil nu mai ai griji. dar ai dreptate, niciodata nu vei inceta sa te ingrijorezi, doar vei sti mai multe lucruri din experienta.
somleac, ma bucur ca ilincuta a inceput sa doarma mai bine noaptea si ai reusit sa te odihnesti si tu putin. si ai facut si baita....iti multumim ptr sfaturile bune si ptr optimismul cu care tratezi fiecare lucru,am o stare de bine tot timpul cand iti citesc mesajele
pico, cum crezi ca e mai bine? sa tin bebelina cu mine peste noapte sau sa aiba grija asistentele de ea, ca eu sa ma pot odihni? si ma gandeam, oare sa doarma sotul cu mine macar prima noapte sau sa il trimit acasa peste noapte? tare nehotarata sunt
eu numar zilele, au mai ramas 9. si incerc sa mi-o inchipui pe galusca si de-abia astept sa o strang la piept si sa ii sarut fruntea si nasucu. si sa ii pap piciorusele alea mici, mici...toata sarcina am fost cea mai fericita persoana de pe pamant, dar fericirea care ma cuprinde in ultimele zile e incredibila. sa nu radeti, dar imi vine sa tip de bucurie

37+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput