Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

BINE AI VENIT PE LUME, BEBELINA ALEXANDRA ELENA!

raresionut, sa iti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa! cate kg a avut? si de ce ati stat o saptamana in spital? sper sa doarma noaptea si sa te poti odihni. pupici!

37+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

BUN VENIT, ALEXANDRA ELENA!
SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!

FELICITARI mamicii si taticului!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lily005 spune:

Dragi burtici (deja maricele...), am ajuns si eu pe ultima suta de metri si doresc sa ma alatur voua!!! Sunt si eu o viitoare mamaica de Maria Antonia DPN 20.06.2011, UM 13.09.2011. Acum ca am intrat in concediu prenatal, va citesc zilnic si ma bucur mult de ce citesc!
Va si sarcini usoare tuturor!!!

+33 Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

BUN VENIT PE LUME ALEXANDRA ELENA!!!SA FI SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE MAMI SI TATI !

POZE IRIS
mami Iulia36+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Multumesc frumos pentru urari fetelor...ce sa va spun, avem amintiri si frumoase si mai putin placute...dar, e bine cand totul se termina cu bine, insa dupa acest eveniment m-am intors acasa cu gustul si mai amar despre sistemul medical .
Am nascut in saptamana 38, usor fortat deoarece am ajuns la tensiunea 16/10 si deoarece dl doctor avea planificata o mica vacanta pentru 3 zile, nu s-a riscat sa ma lase monitorizata in spital, asa ca a decis sa imi faca cezariana, instantaneu.
Alexandra, a avut 2900 gr si 49 cm si scor Apgar 9.

Dia, ma intrebai de ce am stat o saptamana in spital...ei, bine, am stat pentru ca Ale, a facut fototerpie indelungata pentru icter cu incompatibilitate de grupa , dar cauza principla - a avut o desaturare de oxigen( eu mi-am explicat-o prin necoordonarea deglutiei si respiratiei in acelasi timp), dar d-na doctor care era de garda,a intrat in panica si i-a prescris 2 antibiotice. Eu am aflat mai tarziu de tratament si a fost urat pentru ca eu nu imi dadusem acordul pentru tratament. In fine, a doua zi, medicul ei neonatolog care o urmarea nu a fost nici ea de acord cu tratamentul, dar era prea tarziu sa intrerupem antibioticul, asa ca am ramas sa cerem culturile de exudat faringian si absorbtia gastrica, plus alte analize care puteau arata o eventuala infectie in organism.
Dupa 48 de ore , rezultatele au fost negative ceea ce ne-a bucurat enorm, dar nu pot sa va spun cat de culpabila ma simt ca nu am putut impiedica acel tratament PREVENTIV de antibiotice.( facusem un soc, incat eram pe punctul sa imi pierd laptele).
Acum, mancam doar la san si incercam sa compensam traumele tratamentului din spital.

Va doresc multa, multa sanatate la bebelusi, iar mamicile care vor naste sa le dea Dumnezeu , copilasi sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Somleac, da ma gandeam ca poate bb e mai agitata si din cauza ca am provocat nasterea.Oricum,i-am cerut iertare ca am scos-o mai devreme si sunt convinsa ca m-a inteles.

Anna, asistentele procedeaza cum vrei tu 100% alaptat sau alaptat + completare.Si pe mine m-au intrebat si am optat pentru varianta a doua.Am pus-o la san de cum am venit in rezerva.Toata perioada cat am stat i-am dat mai intai sa suga si apoi completare.E greu sa stea mititeii nemancati pana vine laptele.Noaptea am lasat-o cu asistentele,deci lapte praf.
Dupa capul meu asa e cel mai bine,sa nu sufere copilul de foame.

Foxxyred,am fost foarte multumita.Toata lumea e amabila si enervant de atenta.

Bb si-a mai reglat programul.A doua noapte s-a trezit la 2.30 si s-a culcat pe la 7.00 iar azi-noapte s-a trezit,s-a culcat.
Sper sa ne facem cat mai repede un program.Abia astept sa-i cada bontul ombilical si sa incep sa-i fac baita seara.Noi papam numai tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Raresionut, sa-ti traiasca bb sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Eu sunt cu morcovul.Mi-a racit Maria si acum si Ana...dureri in gat ,febra..viral clar.Le-am trimis la bunici cu tot cu tati.Mi-e frica sa nu raceasca si piti mica.Uff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

FELICITARI RARES IONUT!!!!! Sa ai barte de o bebica mancacioasa si necolicioasa.
Imi pare rau de neplacerile din matern. Las ca recuperati acasa. Ce sa faceti sunt tot mai mult medici care nu-s in stare sa-si asume vreo raspundere si atunci se ""captusesc"" cu tratamente preventive. Din pacate lipsa lor de coloana vertebrala ne afecteaza pe noi.

Pico ma bucur ca dormiti mai bine. Ilinca e tare linistita, doar ca noaptea nu doarme

Acu am venit de la plimbare. Ufff greu e cu astia mici cu bicicletele si eu n-am inca viteza la umblatoare.

De grija voastra raman neimbaiata.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dia nu incerci sa editezi, s-a latit pagina rau de tot.

Lilly005 bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si un bebe sanatos.

Pico multa sanatate fetelor. Bine ca ai unde sa-i trimiti. Noi asa am venit acasa cu piticii bocna.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

HAI FLORETRONELA! HAI STEFYY! HAI VALENTINA!

37+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput