Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna, dragelor!
am ramas in urma cu scrisul, dar de citit, va citesc de pe telefon.
am fost la eco. bblina e bine, are 2.550 g, adica in 3 sapt a luat 700 g. nu ma mai stresez ca e in urma cu 5 zile, ca tine de masuratori si ovulatie.
cezariana o sa fie pe 28 (la 39 sapt si 3 zile), in cazul in care bb nu a avut initiativa pana atunci. :)
noi suntem in zugraveli, reamenajari, si totul e un haos. sunt data peste cap, si f obosita, dar... cum sa nu facem camerele copiilor? nu puteam face doar camera fetei, asa ca am inceput cu camera baiatului, si acum continuam cu camera bblinei.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flipper spune:

Neata Trebuie sa recunosc ca sunt o profitoare, va citesc mereu si nu scriu nimic.. dar sunteti niste curajoase oricum, nu ca mine.. Am fost la control si ni s-a mutat DPN-ul in loc de 27 iunie cum era pana acum, pt perioada 16-27 iunie. Bebe e bine, 2100 g si cu mami totul e perfect. Azi dimineata m-am trezit zambind pt ca micutza de ea sughitza de numai-numai Ma mai duc la serviciu pana pe 1 iunie dar de exemplu azi lucrez de acasa si e tare bine.. cred ca o sa repet schema Am fost la "scoala viitoarelor mame" - http://reclama/filantropia.php m-au primit desi nu voi naste la Filantropia (sunt organizate special pt viitoarele paciente ale spitalului). In loc sa ma mai linistesc un pic, parca mai mult ma ingrijorez in legatura cu nasterea si ca nu voi face fatza ulterior cu bebe De-asta va admir atat de mult si va felicit din nou NUMAI GANDURI BUNE PLINE DE DRAG 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

HAI FETELE!
SA VINA BEBELUSII ODISEEI!
HAI FLORETRONELA!
HAI STEFYY!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna dimineata.Azi am fost la control si am venit tare binedispusa de acolo si cu vesti bune.In sfarsit bebelusa e in grafic cu masuratorile,are aprox 2900 gr si colul e bine mersi,scurt dar mai tine o vreme.De luni mi s-a dat liber la miscare .

Ieri m-am uitat la botezul fetitei Danielei Gyorfi si cand am vazut ce micuta si frumoasa e m-a luat o stare de nerabdare,de-abia astept sa-mi vad si eu fetita.Nu ma mai tem de nastere acum ci o astept si sper ca totul sa fie bine si pitica sanatoasa.

Pico si Somleac ce primire frumoasa ati avut din partea celor mici,mi-au dat lacrimile cand am citit.

Valentina ce putin mai este.Iti tin pumnii marti sa mearga totul perfect si sa ai o recuperare usoara si rapida.

Floretronela,Stefy bafta si voua.

Andreealydia si eu mi-am schimbat hainele in dulap,cu gandul sa arunc ce nu mai port si sa-mi iau altele dupa ce nasc,dar am avut surpriza sa gasesc hainute frumoase de care uitasem.Apropo de coafor,te invidiez ca poti merge...eu nu-mi permit sa stau atata timp in fund pe un scaun,asa ca dupa ce nasc,cum o sa fiu apta de iesit in lume,prima vizita va fi la cosmetica-coafura...Doamne ce dor imi e de un rasfat de genul asta...

Miris nici nu vreau sa ma gandesc ce-i la voi in casa...de fiecare data cand am zugravit credeam ca n-o sa mai terminam.Ma bucur ca am zugravit inainte sa raman insarcinata,pt ca dupa nu as mai fi avut energie.Nu pot decat sa va urez spor la treaba si sa mearga cat mai repede.Si felicitari pt rezultatele de la eco.

Mi-a sosit pompa de la Medela si alaltaieri m-am harnicit s-o probez.E f misto,finuta,a iesit putin colostru,dar nu stiu ce-am facut ca am ramas cu o durere la sanul stang...parca as avea vanataie ,dar nu se vede nimic si ma doare fix sub san

Azi noapte n-am reusit sa dorm prea bine,m-a durut putin spatele si ma tot stresam ca nasc,apoi m-am trezit la 7 si pana la 9 m-am uitat pe pereti,iar la 9 m-am sculat ca trebuia sa plec la dr.Acuma sunt rupta de oboseala,asa ca azi voi .Noroc cu Iris ca e fata de treaba si ma lasa.

Sa aveti o zi minunata.Multi

POZE IRIS
mami Iulia35+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Oare cum de am uitat sa actualizez nr de saptamani??Avem deja 36 si 2 zile...nu pot sa cred ca am ajuns pana aici

POZE IRIS
mami Iulia36+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

fetelor, ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la dr!!!
miris, spor la treaba! sa terminati repede si sa iasa totul splendid!
iulia, sa nu-ti imaginezi ca ma duc la coafor si stau 4 ore cum obisnuiam. n-am mai facut-o de luni bune, caci n-am nici eu voie sa stau asa mult in fund. de vopsit ma vopseste sotul, vreau doar sa merg sa-mi tund putin bretonul si sa-mi iau alta masca de par, ca mi s-a terminat. deci termin repede, repede. nici macar la manichiura nu mai zabovesc. iar la cosmetica merg la cate un pensat, epilat, deci tot pe fuga. nici vorba de rasfat cu tratamente, masaje... si eu tanjesc dupa, dar va veni si clipa aia!
eu am dormit azi noapte neasteptat de mult. cu nenumarate treziri, ca de obicei, dar am reusit sa adorm repede dupa fiecare revenire de la baie, ceea ce e un miracol! cand m-am trezit singura in pat si am vazut ca e ceasul 8, am facut ochii cat cepele.
vreau sa-mi fac dus, sa-mi bibilesc nitel unghiile (sa vad cum fac cu alea de la picioare), ca nu se cheama manichiura/pedichiura ce-mi fac si astepr sa treaca orele sa merg la dr.
va pup!

Mergi la inceput

La mine pedichiura se cheama yoga in ultima vreme

POZE IRIS
mami Iulia36+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetelor care ati nascut cu cezariana ziceti-mi si mie cand pot face baie. Din aia cu relaxare si vise placute. Eu am intrebat medicul dar nu-mi mai amintesc ce mi-a raspuns.

Felicitari pentru vestile bune de la medic precum si pentru saptamanile adaugate.

Nastere usoara mamicilor care urmeaza si bebei sanatosi.

Pico cum sunteti? Ina voi? Restul mamicilor cu bebei? v-au mancat puiutii?

Eu nu cred ca am dormit 2 ore azi noapte. Pfuui si ziua nu pot nici de-al naibii dormi. Ieri am fost cu Ilinca la primul concert de pian. Au avut Daria si Alex concert la scoala si ne-am dus sa-i vedem\ascultam.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Ma bucur ca am citit pe-aici numai vesti bune.
Astazi sunt fericita ca am reusit sa-i cumpar Juliei cadou de ziua ei.Stateam putin stresata ca nu stiam ce sa-i iau, nu stiam cand, dar astazi daca tot m-am dus pana la lucru cu concediu medical, m-am dus si pana la mall.
Desi m-am plimbat cam mult, m-am simtit mai bine decat ieri cand am stat in pat si la fiecare ridicare in picioare ma sageta colul de credeam ca se deschide.Cred ca secretul e sa-l plimb pe asta micu sa-l leagan ca sa adoarma, si apoi nu mai am probleme Ar trebui sa ne hotaram la nume, ca tot asta micu ii spunem, sau bebe si acus-acus se naste.
Si-ar mai trebui sa sortez hainutele de bebe si sa le spal si sa vad daca mai avem nevoie de ceva.

Am observat ca nu mai suntem asa obsedate de greutate ca acum 2-3 luni.Acum conteaza sa ajungem la termen, ca sa fie bine bebe, ca kg le vom da noi jos, nu? [:] Eu cred ca voi lua tot 20kg in sarcina asta ca si in cea cu Julia, dar vor zbura ele in cateva luni de alaptat si nedormit.

Va doresc weekend placut.

Lilly 34+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Pe 28 aprilie ,la ora 11.45 s-a nascut prin cezariana , Alexandra Elena, o scumpica mancacioasa si somnoroasa.Ieri, am ajuns acasa si incercam sa ne intram in ritm.

Nu am apucat sa va citesc din urma, asa ca urez bine ati venit tuturor bebelusilor!!si ne alaturam si noi galeriei care asteapta noi membrii!!!

Mergi la inceput