Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

HAI BEBE DE FLORETRONELA!

HAI BEBE DE STEFYY!

HAI BEBE DE VALENTINA!

36+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna fetelor!

Nu am reusit sa intru in ultimele zile pentru ca ma chinuie tare o raceala primita de la fiul meu.

Vreau sa incurajez si eu viitoarele mamici: Floretronela si Stefy. Mult curaj fetelor!!!

Felicitari tuturor, dar in special mamicilor noastre exeprimentate: Somleac si Pico. Sunteti incredibile! Inca ma tot gandesc cum reusiti sa le faceti pe toate si sa fiti si alaturi de noi cu sfaturi excelente si incurajari!!!
M-am delectat cu niste poze minunate. Somleac, iti multumim ca ne-ai prezenat panseluta scumpa Ilinica si pe fratiorii ei. Sunteti o familie extraordinara!
La fel Pico, fetele tale sunt niste scumpe.Le-am admirat pe facebook. Se vede ca sunteti o familie foarte armonioasa!

Va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Dia felicitari pentru panseluta grasulina!!! Ce putin timp mai e pana la marea intalnire! Sa fie intr-un ceas bun si tu se te bucuri de ultimele zile cu burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Multumesc pentru cuvintele frumoase!

Astazi bebelina a dormit toata ziua sa vedem cum va fi la noapte.

Bafta viitoarelor mamici! Va fi bine.Incercati sa nu aveti emotii si sa fiti cat mai relaxate in timpul travaliului pt ca merge dilatatia mai repede.

Dia,...eu iti recomand cu caldura Regina Maria.Am fost foarte multumita.Rezervele sunt foarte frumoase,televizor lcd cu toate programele,frigider ,asistenta 24/24.
Materialele folosite sunt de calitate,masa este buna si toata lumea este foarte atenta.
Si la bebelusi toata lumea este f.atenta,nu sunt lasati sa planga.
Plus ca nu trebuie sa mergi decat cu buletinul restul..tot ce ai nevoie iti dau ei..chiloti de unica folosinta,tampoane,papuci,halat etc.
Deci,iti recomand din inima.N-am fost la Eva dar nu cred ca se compara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PICO- felicitari si tie pentru o familie asa numeroasa si frumoasa. F draguta surpriza fetelor tale.... iar despre bebelina mica.... sper sa doarma si noaptea de acum ca altfel iti va fi f greu. Important e ca papa san si ca astazi a fost linistita.Nopatea cred ca in caz de forta majora poti incerca sa o culci pe burta ta. Nu e chiar indicat dar daca-ti iei toate masurile de precautie e mai bine asa decat sa nu dormiti deloc nici una nici alta.

Iar despre nasterea in Brasov.... Cred ca e minunat ca puteti opta sa nasteti in conditii atat de bune. Dc eram la prima nastere veneam si eu sa nasc la Brasov. Chiar am o prietena de aici din Bucuresti care a venit si a nascut la Brasov, la clinica Eva acum 7 luni si totul a fost ok inclusiv pretul (cam 2600 lei parca). Aici in Bucuresti nu te poti apropia ca pret de clinicile particulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

pico, multumesc foarte mult! si mie mi-a placut foarte mult si am ramas foarte uimita cand am auzit ca ti se dau pana si chiloti. eu pana acum nu fusesem acolo ca stiam ca e mai scumpa nasterea, dar asa, la 700 de euro, e la fel ca la eva si imi convine. asa ca cred ca o sa optez si eu sa nasc acolo. pupici si sa dea Dumnezeu sa ai nopti cat mai usoare si sa doarma mai bine printesa

36+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna seara!
mi-a fost dor de voi! azi n-am avut net, asa ca n-am putut sa va citesc. o voi face maine, ca-s franta de obosealaQ
silvy, dupa i njectiile cu dexa, ai simtit-o pe bebe lily la fel de des ca inainte? mie imi pare ca misca mult mai rar si mai lent si ma cam ingrijoreaza!
pup!
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Somleac, ce frumoasa e Ilincuta

pico, felicitari! tu si Somleac sunteti eroinele noastre!

dia, ce putin mai ai si tu!

eu am programarea pe 25

--------------------------------------------
Marina36+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Slautare tuturor! Va citesc, dar nu mai apuc sa scriu, mi s-au umflat foaarte tare picioarele de vreo 2 zile, desi beau apa la greu, de cateva zile am inceput sa beau si ceaiul din frunze de zmeur care ma constipa ca naiba (pe el scrie ca e si antidiareic, deci), am insomnii si o stare de nervozitate si de-abia ma misc, simt fetita jos de tot intre oase, cateodata, dar cred ca nu mai e nicio noutate pentru nimeni tot ce va spun.

Felcitari Pico si Roxib ! Sa fie sanatoase minunile voastre si sa creasca mari!

Ce bine ca ati scapat de burta, ca si eu de-abia astept, pe cuvant! Tocmai ma uitam prin dulap la rochiile mele de vara si la sandale si sper sa ajung sa mai port cate ceva si vara asta din ele, adica sa mai slabesc, ca am o groaza de kg luate, cam 17 pana acum, la 36 de saptamani si 3 zile, sigur ajung la aproape 20 pana la final.

somleac, ai o familie superba, sa te bucuri de toti copilasii tai!

Am fost saptamana trecuta la ctrl pe masa si la monitorizare, colul destul de moale, dr a spus ca in mod normal e de la faptul ca sunt la a 3-a nastere, dar poate fi si o particularitate a lui, ceea ce e bine, ca si pe fete le-am nascut repejor, asa ca poate am noroc si acum si merge treaba rapid. Sambata merg la eco sa estimam greutatea finala si cred ca o sa ma mai cheme saptamanal pentru monitorizare la spital, sa vad ce imi spune.

Mai am de luat scutece si servetele umede pentru bagajul de spital si gata, maine le calc frumos pe toate si le impachetez, sa scap si de grija lor.

Mai stie cineva vreo farmacie cu produse homeopate in afara de help net-ul de la Iancului? Vreau sa imi iau cate ceva pentru travaliu si ma gandeam ca poate mai sunt si altele mai accesibile ca distanta, ca asta e cam departe de mine.

Mai naste cineva la Municipal?

Mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat, revin cand imi amintesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ca tot se apropie momentul X va intreb dc aveti cumva idee cati banuti se mai dau prin maternitatile bucurestene pentru nasterile normale. Eu eram linistita ca auzisem ca "preturile"sunt ca in 2007 cand am nascut eu fetita dar cica nu mai e chiar asa. A trecut criza si nu stiu eu? In fine voi naste la Filantropia si mi-ar fi de folos orice informatie.

Mergi la inceput